یک روزنامه سوئیسی گزارشی در خصوص آنچه برخی اسرار سفر غیرمنتظره رییس جمهور سوریه به مسکو نامیده است، منتشر کرد.
به نقل از پایگاه خبری شبکه العالم، روزنامه سوئیسی "لوتون در گزارشی ادعا کرد: سفر "بشار اسد،" رئیس جمهور سوریه به روسیه، بسیار پرخطر و شبیه عملیات قاچاق اطلاعاتی است که سازمان اطلاعات روسیه به طور دقیق برای آن برنامه ریزی کرده بود. کارشناسان امور هوایی و پرواز روس نیز که از طریق رصد و نظارت بر آسمان سوریه تلاش کردند مسیر سفر بشار اسد را ترسیم کنند، به خطرات این سفر اذعان داشتند.
این روزنامه با اشاره به سفر 28 مهر اسد به روسیه ، اینگونه مدعی شده است که :" بشار اسد که دیگر قادر به کنترل اوضاع سوریه نیست و آسمان کشورش پر از هواپیماهای خارجی است، چطور جرأت می کند از کشورش خارج شود"؟
این روزنامه نوشت یکی از برجسته ترین کارشناسان پرواز به نام "الکس ایوانف" که در شبکه های اجتماعی به "الكس فلای 35″ معروف است، توانست از اسرار این اقدام بزرگ دولت روسیه برای تامین امنیت حضور همپیمان سوری خود در روسیه پرده بردارد.
آموزش زبان فارسی در تاجیکستان به منظور آشنایی با ایران، مشکلاتی را برای آمریکاییها به همراه داشته است.
«وب سایت باز فید » در گزارشی نوشت: دولت آمریکا دیپلماتها و سربازانی را که قرار است در آینده درباره ایران مطالعه کنند و متخصص امور این کشور شوند، برای یادگیری زبان فارسی به تاجیکستان میفرستد. اما به دلیل تفاوتهای زبان فارسی معیار در ایران و فارسی تاجیکی، در نهایت نتیجه مطلوب حاصل نمیشود.
یکی از دانشجویانی که از طرف دولت آمریکا برای مطالعه زبان فارسی در تاجیکستان بورسیه شده است، در این زمینه گفت: مطالعه زبان فارسی در این جا بسیار عجیب است. تعداد کمی از افرادی که در این کشور تحصیل میکنند، زبان تاجیکی را به خاطر خودش یاد میگیرند و هدف بیشتر آنها آشنایی با ایران است.
به رغم همخانواده بودن زبانهای مورد استفاده در ایران، افغانستان و تاجیکستان، آنها با یکدیگر تفاوتهای بسیاری دارند. زبان تاجیکی به دلیل 60 سال سلطه شوروی سابق، دچار تغییرات زیادی شده است.
برای دانشجویانی که از طرف دولت آمریکا بورسیه میشوند، تاجیکستان تنها مجاری یادگیری زبان فارسی است؛ زیرا به دلیل نبود مناسبات رسمی میان تهران و واشینگتن، یادگیری زبان فارسی در دانشگاههای ایران برای آنها امکانپذیر نیست. ارتباط این دانشجویان با دولت آمریکا و یادگیری زبان فارسی به منظور بهرهبرداریهای سیاسی نیز حساسیتبرانگیز است.
به نوشته بوستون هرالد، دست شستن آمریکا از خاورمیانه، راه را برای یکهتازی روسیه و قدرتنمایی ایران باز کرده است.
پایگاه اینترنتی بوستون هرالد در گزارشی نوشت: حضور بشار اسد در روسیه نشان داد مشکلات امروز خاورمیانه نه بوسیله واشینگتن، بلکه کرملین حل میشود. آیا اوبامای متحیر، سرانجام به خود خواهد آمد؟
بنابر این گزارش، اوباما به امید شکست روسیه در سوریه نشسته است. این در حالی است که پیروزیهای اخیر مسکو در سوریه، راه را برای قدرتنمایی این کشور و متحدانش باز کرده است. به ادعای این گزارش، هنوز جوهر توافق هستهای ایران و قدرتهای جهانی خشک نشده بود که قاسم سلیمانی، فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران، به مسکو سفر کرد تا برای انجام عملیات نظامی در سوریه برنامهریزی کند.
به ادعای نگارنده این گزارش، هدف اصلی روسیه در سوریه، بازسازی امپراطوری شوروی سابق یا بازپسگیری مناطق تحت کنترل داعش نیست؛ بلکه کرملین میخواهد قدرت خود را در خارج از مرزهایش به نمایش بگذارد.
الحاق کریمه به روسیه، حفظ پایگاههای هوایی و دریایی در شرق دریای مدیترانه از طریق حمایت از دولت سوریه و پرتاب موشکهای کروز از کشتیهای جنگی در دریای خزر به منظور هدف قرار دادن مخالفان دولت سوریه در فاصله حدود 1500 کیلومتری، تأثیرگذارترین نمایش قدرت نظامی روسیه از زمان آغاز جنگ سرد به شمار میرود.
سفر نخست وزیر انگلیس به عربستان برای ادای تسلیت بابت درگذشت پادشاه این کشور، 100 هزار پوند هزینه دربر داشت.
به نقل از اسپوتنیک؛ افشای اختصاص 100 هزار پوند برای سفر "دیوید کامرون،" نخستوزیر انگلیس، برای ابراز تلسیت در پی مرگ "ملکعبدالله،" پادشاه اسبق عربستان، جنجال زیادی در محافل رسانهای انگلیس به پا کرد.
اسناد انتشار یافته از دفتر کابینه انگلیس نشان میدهد از ژوئیه 2014 تا مارس 2015 (تیر 93 تا اسفند 94) پول مالیاتدهندگان این کشور چگونه برای سفرهای خارج از کشور کامرون هزینه شده است. به عنوان مثال، یک سفر به بروکسل برای شرکت در نشست شورای اروپا به طور متوسط 500 پوند هزینه برمیدارد. سفر به قارههای دیگر، آمریکا یا استرالیا، کمی بیش از 10 هزار پوند میشود.
در بخش دیگری از این اسناد به سفر پرهزینه نخست وزیر انگلیس به عربستان اشاره شده است. وی برای عرض تسلیت بابت درگذشت عبدالله بن عبدالعزیز به ریاض سفر و برای این منظور از یک هواپیمای چارتر استفاده کرد. او یک روز در عربستان اقامت داشت، که هزینه این اقامت یک روزه 101.792 پوند بود.
نقش شمر خبیث در واقعه کربلا، سال 61 هجری قمری که حسین بن علی به سمت عراق در حرکت بود، شمر اخبار این حرکت را دقیقاً پی گیری میکرد. در تاریخ این واقعه، شمربن ذی الجوشن در چند جا نقش اساسی داشت.
شمر از جمله افرادی بود که «عبیدالله بن زیاد» حاکم کوفه، او را برای پراکنده کردن مردم کوفه از اطراف مسلم بن عقیل، یار حسین بن علی، به دارالاماره فرستاد. زمانی که عمر بن سعد، فرمانده لشکر کوفه در نامهای برای حاکم کوفه نوشت که حسین بن علی حاضر شده که یا برگردد و یا با او بیعت کنند «عبیدالله حاکم کوفه» نظر داد که باید پذیرفت ولی وقتی شمر از این نامه مطلع شد، او را منع کرد و گفت که اگر حسین بن علی خود را تسلیم نکند و برود، بعداً قدرتمند میشود. پس بهتر است نگذارید برود.
عبیدالله هم نظر شمر را قبول کرد او را فرمانده سپاه با 4000 جنگجو کرد و همراه با نامهای به طرف عمربن سعد فرمانده کوفه در کربلا فرستاد، تا از حسین بخواهد که یا تسلیم شود و یا به جنگ تن در دهد و به دنبال این نامه، گفت ای عمر سعد، اگر اینکار را انجام نمیدهی از لشکر ما کناره بگیر و لشکر را به شمربن ذی الجوشن واگذار.
آخرین ساعتهای روز دهم محرم، زمانی که حسین بن علی جراحتهای زیادی در سر و بدن داشت، شمر، با چکمه و خنجر برهنه بر سینه او نشست و سر او را از تن جدا کرد.
در این گزارش به شرح وقایع ساعت به ساعت روز عاشورا میپردازیم که بر اساس اوقات شرعی کربلا و با متن مقاتیل تنظیم شده است.
طبق محاسبه مرحوم دکتر احمد بیرشک در «گاهشماری ایرانی» واقعه کربلا به حساب گاهشماری شمسی 21 مهر سال 59 هجري شمسی می شود. تاریخ شمسی هم که مثل قمری نیست که تغییر کند. موقعیت زمین نسبت به خورشید ثابت است و می شود با در آوردن اوقات شرعی شهر کربلا در این تاریخ حرفهای مقتل نویسان را به ساعت و دقیقه برگرداند.
در این تحقیق علمی، اوقات شرعی روز 21 مهر به افق کربلا (که در طول قرون حداکثر 3-+ دقیق اختلاف می تواند داشته باشد) را استخراج کرده ایم و روایات مقتل نگارها را با این ساعتها تنظیم کرده ایم.
5:47 اذان صبح
امام (ع) بعد از نماز صبح برای اصحابش سخنرانی کرد. آنها را به صبر و جهاد دعوت کرد. و بعد دعا خواند: «اللهم انت ثقتی فی کل کرب... خدایا تو پشتیبان من هستی در هر پیشامد ناگواری»
طرف مقابل نيز نماز را به امامت عمر سعد خواند و بعد از نماز صبح به آرایش سپاه و استقرار نیرو مشغول شدند.
حدود 6
امام حسین(ع) دستور داد تا اطراف خیمه ها خندق بکنند و آن را با خاربوته ها پر کنند تا بعد آن را آتش بزنند و مانع از حمله سپاه از پشت سر بشوند.
زمانی که گفتم شمر را بازی می کنم مدتی تحریم بودم چیزی به من نمیدادند بعدها به این باور رسیدند که نقشی است که بازی میکنم و با اکراه قبول کردند.
محمد فیلی بازیگری است که تا به حال نقش های زیادی را بازی کرده است. بازی او در سریال «روزی روزگاری» خاطرهانگیز ای که در ذهن مردم باقی مانده است اما با گذشت زمان و نقش های متفاوت به سراغ بازی در نقش شمر در سریال «مختارنامه» رفت نقشی که مطمئن بود نگاه مثبت مخاطب را در پی نخواهد داشت با این حال تلاش کرد شخصت منفور شمر را برای تماشاگران نشان دهد و توانست به خوبی از پس آن بر بیاید. به بهانه روز عاشورا مصاحبهای با این بازیگر داشتیم که نکاتی را در این گفتگو بازگو می کند که خواندن آن خالی از لطف نیست.
آشنایی شما با هنر چه زمانی صورت گرفت؟ متولد شیراز هستم. دوران کودکی با مقوله نمایش آشنا شدم و نمایشی با عنوان کر و بیمار در کتاب داشتیم که معلمم نقش کر را برای اجرا به من داد. با این نمایش علاقمند به بازیگری شدم، چرا که پدر و مادرها بچهها را تشویق می کردند اما بعد از آن هیچ اتفاقی در زمینه بازیگری رخ نداد تا زمانی که سربازی رفتم.
سربازی چه اتفاقی افتاد؟ در زمان سربازی با یکسری از بچههای هنرمند آشنا شدم. آنها در واقع کار موسیقی تئاتر می کردند منم که عضو تیم ژیمناستیک استان فارس بودم کارهای عجیب و غریب می کردم و با میله ها کارهای نمایشی انجام می دادم. به پیشنهاد دوستان قرار شد بعد از سربازی کار موسیقی و نمایشی انجام دهم.
شروع کار شما چگونه شکل گرفت؟ زمانی که سربازی تمام شد، دوست داشتم ساز و گیتار کار کنم و با انگیزه کار موسیقی وارد خانه فرهنگ شماره 3 شیراز شدم. آنجا عباس افشاریان یکی از دوستانم که در سربازی کار تئاتر انجام می داد را دیدم و منو برد پیش کارگردانی و گفت اینم نقشی که کم داشتید. محمد فیلی براتون بازی می کنه با وارد شدن به این اتاق کار من در تئاتر شروع شد. بازیهایم مورد توجه قرار گرفت و تا قبل از انقلاب مدت 8 سال تئاتر کار کردم.
چندی پیش خبر کشف اشیای فلزی اکسید شده در عمق خاک کربلا در رسانه ها منتشر و گمانه هایی نیز درباره حقیقت این موضوع مطرح شد.
عشق و ارادت به خاندان اهل بیت (ع) ، از دیرباز در عمق جان و وجود نه تنها شیعیان آن بزرگواران بلکه در میان تمامی انسان های آزاده و حقیقت جوی جهان در همه اعصار ریشه دوانده است.مشتاقان مکتب خوبی ها با اشتیاقی وصف ناشدنی در پی کشف هرچه بیشتر زوایای پنهان سیره ائمه معصوم (ع) بوده اند .
شاهد مثال نیز همان بس که مهاتما گاندی ، رهبر استقلال هند درباره اهمیت قیام عاشورا اینچنین می گوید : اگر هندوستان بخواهد یک کشور پیروز شود،باید از زندگی امام حسین (ع) پیروی کند .
پروفسور ادوارد براون ،شرق شناس انگلیسی نیز درباره عمق فاجعه کربلا اینچنین اظهارنظر می کند : آیا قلبی پیدا می شود که وقتی درباره کربلا سخن می شنود ، آغشته به حزن و اندوه نشود؟
*عطش سیری ناپذیر معرفت
در کنار دلدادگی بسیار از علاقمندان دلسوخته غیرمسلمان به حضرت اباعبدالله و خاندان ایشان ، ارادت خالصانه ایرانیان در درازنای تاریخ این مرزوبوم ،خبر از اوج اشتیاق برخواسته از اعتقاد و معرفت راسخ آنها می دهد .معرفتی ممزوج با شور جانانه که هر محقق آزاده ای را به حقیقت اصیل و فلسفه زندگی آزادمردانه و الهی رهنمون خواهد شد.
واقعه عاشورای سال 61 هجری هرگز از ذهن تاریخ پاک نخواهد شد، فرزند رسول خدا(ص) در این واقعه با خون پاکش اسلام را نجات داد ولی ملعونانی که خون حسین(ع) را ریختند تا ابد جزای جنایتشان را خواهند دید.
به گزارش خبرنگار گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، واقعه عاشورای سال 61 هجری هرگز از ذهن تاریخ پاک نخواهد شد، فرزند رسول خدا(ص) در این واقعه با نثار خون پاکش اسلام را نجات داد ولی ملعونانی که خون حسین(ع) را ریختند تا ابد منفور مانده و جزای جنایتشان را خواهند دید.
در این گزارش، فهرستی از اسامی کسانی که در واقعه عاشورا نقشآفرینی کرده و در قتل فرزند نوه رسول الله (ص) دخیل بودند را به همراه سرانجام و چگونگی مرگ آن ملعونین که منالازل و الیالابد مورد لعن و نفرین پیروان و محبین رسول الله (ص) و خلفای راستینش هستند، میخوانید.
* شمر ﺑﻦ ﺫﯼﺍﻟﺠﻮﺷﻦ
نقش وی درکربلا : ﻧﻘﺶﺁﻓﺮﯾﻦ ﺍﺻﻠﯽ ﺟﻨﺎﯾﺎﺕ ﮐﺮﺑﻼ، ﺻﺪﻭﺭ ﺩﺳﺘﻮﺭ ﯾﻮﺭﺵ ﻫﻤﻪﺟﺎﻧﺒﻪ ﺑﻪ ﺍﻣﺎﻡ ﺣﺴﯿﻦ(ﻉ) ﻭ ﯾﺎﺭﺍن آن حضرت
سرانجام و چگونگی مرگ : ﺩﺳﺘﮕﯿﺮﯼ ﺗﻮﺳﻂ ﻣﺨﺘﺎﺭ ﺛﻘﻔﯽ، ﮔﺮﺩﻥﺯﺩﻥ ﺍﻭ ﻭ ﺍﻧﺪﺍﺧﺘﻦ ﻭﯼ ﺩﺭ ﺭﻭﻏﻦ ﺩﺍﻍ
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام، درپی تائید مشروط برجام توسط مقام معظم رهبری، یادداشتی با عنوان «برجام و رهبری» منتشر و در آن، پس از جمعبندی وضعیت کشور پیشنهاداتی برای پسابرجام مطرح کرد.
به گزارش حوزه احزاب و تشکلهای گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، در بخشی از این یادداشت آمده است: دوازده سال از بزرگترین میز مذاکرات دیپلماتیک تاریخ و تهدیدات جدی و تحریمهای ظالمانه ناشی از آن گذشت و ملت ایران با سرافرازی کارنامه درخشانی از اقتدار و تدبیر را به نمایش گذاشت. در حقیقت طی این دوازده سال کشور با حوادث بسیار سنگینی مواجه شد. از تحریم بیسابقه گرفته تا تهدیدات بیرویه و رفتن کشور به آستانه سه جنگ و حتی تا بالا رفتن احتمال هرجومرج و یا بازگشت استبداد به داخل کشور! ولی ملت ما با موفقیت بینظیری توانست از تمامی آنها عبور کند و اجازه وقوع بسیاری از آن رویدادهای احتمالی را ندهد؛ و آنچه هم که اتفاق افتاد (مثل تحریمها) با ایستادگی و تدبیر پشت سر گذاشته شد. اکنونکه از این حادثه مهم عبور کردهایم باید دید که چگونه این برگ زرین و پرافتخار از پس سیصد سال در ایران شکل گرفت. بدون شک رهبری و ملت ایران بیشترین سهم را داشتهاند ولی دولت و مذاکرهکنندگان و حتی منتقدین نیز نقشهای مؤثری را در این پیروزی بر عهده گرفتند.
سرلشکر رضایی در یادداشت خود نگاشته است: طرفداران و منتقدین مذاکرات هستهای افرادی معتقد و دارای استدلالهای قوی در رفتار و گفتار خود بودند. لذا چالش آنها با یکدیگر میتوانست به درگیریهای داخلی کشیده شود. هردو طرف ابزار لازم را برای تخریب یکدیگر در اختیار داشتند. اگر این مذاکرات قبل از انقلاب اسلامی صورت میگرفت یا کشور به هرجومرج کشیده میشد و دولت سقوط میکرد و یا منافع ملی در مذاکرات از بین میرفت و منتقدین توسط دولت سرکوب میشدند. انتشار گفتوگوهای طرفین در رسانهها و گفتوگوهای مجلس شورای اسلامی بهترین سند بر این مدعاست. معتقدین به برجام و منتقدین به آن هرکدام روی اعتقادات خویش حرکت میکردند و ابزار لازم برای از پا درآوردن یکدیگر را داشتند؛ اما چرا این اتفاقات تا مرز وقوع پیش میرفت ولی عملی نمیشد؟
اگر تا به حال این کار را انجام ندادید یا دل آن را نداشتید ما در این گزارش برای شما این سرچ را انجام دادیم.
به گزارش خبرنگار سیاست خارجی گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، "عاشورا"، کلمه ای که اگر لاتین آن را در گوگل سرچ کنید و بخواهید داده های مرتبط با آن را پیدا کنید، با مطالب و تصاویری رو به رو خواهید شد که ببشتر از چند ثانیه توان جست و جو پیرامون این مطلب را انداشته و فضا را ترک خواهید کرد.
هنگامی که واژه "ashura " که بی شک یکی از ستون های اسلام و اوج حقیقت بندگیست را سرچ کنید با تصاویر دلخراش قمه زنی و مطالب از این دست مواجه خواهید شد، حتی در تصاویر گوگل نمونه یک عزاداری واقعی را نخواهید دید چرا که فرمانداران این جریان حتی از وجود کوچکترین روزنه حقیقتی پیرامون این موضوع واهمه دارند !
مگر امام حسین (ع) به علم امامت نمی دانستند که شهید می شوند و اهل بیتشان نیز به اسارت می روند؟ پس چگونه است که با وجود چُنین علم قطعی و یقینی، قدم در مسیری نهادند که آن فرجام تلخ را در پی داشت؟
یکی از مباحث چالشبرانگیز پیرامون نهضت حسینی که از دیرزباز تا کنون، ذهن و زبان کثیری از اندیشمندان اسلامی را به خود واداشته، این است که آیا امام حسین(ع) نسبت به فرجام حرکتش واقف بود یا خیر؟ اگر حضرتش علم قطعی و یقینی به شهادت داشت، پس چرا قدم در مسیری نهاد که فرجامی بس تلخ و ناگوار در پی داشت؟ مگر نه این که قرآن نهی کرده که آدمی، جان عزیزش را به دست خویش، به هلاکت نیفکند؟! (وَ لا تلْقوا بِأَیْدیكمْ إِلَى التَّهْلكَة«بقره/195»). آیا این اقدام، مصداق درافکندن جان در بوته هلاکت نیست؟ بحث پیرامون گستره علم امام نسبت به جزئیات حوادث هستی، ابعاد و اضلاع پیدا و پنهانی دارد که کاویدن همه آنها از حوصله این وجیزه بیرون است. آنچه می توان از این مقال، انتظار داشت پاسخی درخور و در عین حال کوتاه است که در پرتو تبیین پاره ای از آموزه های قرآنی و تحلیل عقلی معارف وحیانی ارائه خواهد شد. پیش از هر چیز باید دانست که مساله وقوف یا عدم وقوف حضرت سیدالشهداء (ع) نسبت به فرجام و سرانجام نهضت خویش، مسبوق به سابقه بوده و در واقع، همان منازعه مشهور بین سید مرتضی و شیخ طوسی است که در زمان ما، به عنوان مساله ای پرچالش و جنجان انگیز در نوشته های شهید مطهری(کتاب حماسه حسینی) و مرحوم صالحی نجف آبادی (کتاب شهید جاوید) رخ نموده است.
پاسخ اجمالی
و اما پاسخ اجمالی به این مساله آن است که برابر ادله نقلی و عقلی، امام از طریق علم غیبی که از ناحیه خدا به وی افاضه می گردد، نسبت به حقایق عالم کَون اشراف علمی دارد و می تواند حوادث آینده را در آینه علم لدنّی خویش ببیند. اما چون آنچه این علم بدان تعلق گرفته، تخلف ناپذیر و غیر قابل تغییر است بنابراین این علم، تکلیف آور نبوده و عمل به مقتضای آن واجب نیست.
بروجردی رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس گفت فرضیه جانباختن رکن آبادی هنوز ثابت نشده و فرضیه ربایش دیپلمات سابق ایران در حال پیگیری است.
به گزارش گروه فیلم و صوت باشگاه خبرنگاران جوان، بروجردی رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس گفت فرضیه جانباختن رکن آبادی هنوز ثابت نشده و فرضیه ربایش دیپلمات سابق ایران در حال پیگیری است.
برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی باشگاه خبرنگاران جوان اینجاکلیک کنید
سایت گرداب وابسته به مرکز بررسی جرائم سازمانیافته سپاه در مطلبی نسبت به جولان برخی افراد سودجو و اقدامات مجرمانه افراد در تلگرام، به کابران هشدار داد.
به گزارش حوزه دفاعی امنیتیگروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان؛ سایت گرداب وابسته به مرکز بررسی جرائم سازمانیافته سپاه در مطلبی هشدارآمیز نوشت: نرمافزار ارتباطی تلگرام که این روزها مورد توجه و اقبال ایرانیان است، تاکنون سرویسهای مختلفی را ارائه کرده است و شاید یکی از دلایل محبوبیت این نرمافزار، همین سرویسهای متفاوت باشد.
در میان خدمات ارائه شده، امکان ساخت استیکر، ساخت ربات و امکان ایجاد کانال، حاشیهساز شده است.
ارائه استیکرهای غیراخلاقی و یا ساخت استیکر با تصاویر کاربران دیگر، نخستین حاشیه این نرمافزار بود. در حالیکه گمان میرفت این اقدامات، باعث خواهد شد که کاربران ایرانی نتوانند از تلگرام استفاده کنند، اما موضوع با همکاری شرکت مذکور، ختم به فیلتر نشد. واضح است که مدیران تلگرام نیز نمیخواهند حجم بالای مخاطبان ایرانی خود و منافعی که از این ناحیه به آنان میرسد، را از دست بدهند.
اکنون پس از غیر فعال شدن این امکان، دو امکان ایجاد ربات و کانال، محلی برای جولان برخی افراد سودجو شده است. عدهای که به صورت فردی و یا سازماندهی شده در پی نشر محتوای خاص بر روی گوشی های مردم هستند. محتوایی که به نظر میرسد با همه بندهای فهرست مصادیق محتوای مجرمانه (موضوع ماده ۲۱ قانون جرایم رایانهای)، قابل تطبیق است:
رئیس مجلس گفت: اگر مبارزه با تروریسم همین مسیر فعلی را طی کند، رشدیافتگی تروریسم در آینده بیشتر خواهد بود.
به گزارش خبرنگار مجلسگروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی که عصر امروز در همایش نفت و نیرو سخنرانی میکرد، با اشاره به چالشهای صنعت نفت و نیرو در دنیا گفت: در دنیای امروز صنایع نفت و گاز از اهمیت فراوانی برخوردار است و با توحه به تحولاتی که در دنیا به وجود آمده، همچنان مسئله نفت و گاز مسئله مهمی است.
وی افزود: در حوزه نفت دو دسته کشور وجود دارد اول کشورهایی که نیازمند واردات انرژی هستند و دیگر کشورهایی که صادر کننده این انرژی به کشورهای وارد کننده میباشد. دغدغه گروه اول این است که چگونه میتوانند از یک امنیت پایدار در انرژی برخوردار باشند و با توجه به مسالی که در منطقه و تهدیداتی که در این زمینه وجود دارد طبیعی است این دسته از کشورها در زمینه امنیت پایدار در انرژی نگران باشند و دغدغهٔ دسته دوم از کشورها این است که اول چگونگی استفاده بهینه از انرژی و دیگری چگونگی بهرهبرداری از منابع که از فروش انرژی بدست میآورند برای تحقق انرژی پایدار در کشورشان استفاده کنند.
رئیس مجلس گفت: صنعت نفت و گاز دارای چالشهای فراوانی است، در اردوگاه کشورهای وارد کننده انرژی به دلیل بحرانهای سیاسی و اینکه در منطقه ما دچار یک بیامنیتی بیسابقه شده در منطقه دچار وضعیت حادی شده است، به همین دلیل کشورهایی که درگیر ترورسیم هستند مانند لیبی که صادر کننده نفت است و عراق و سوریه که درگیر تروریسم و مسئله داعش هستند و این دغدغه کشورهای وارد کننده میباشد.
بعد از دست به دست شدن عکس رونمایی از مجسمه دکتر ظریف شوخی هایی از جنس سیمان منتشر شد.
به گزارش خبرنگار اخبار داغگروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان؛بعد از رونمایی تندیس دکتر ظریف کاربران شبکه های اجتماعی دوباره تب طنزشان گل کرد و با رئیس دستگاه دیپلماسی کشورمان شوخی کردند تا با لخند دکتر ظریف کمی از خستگی این روزهای تیم مذاکره کننده کاسته شود.
حسین علیه السلام؛ رمز قیام موعود آخر الزمان(عج) است
تاريخ : سه شنبه 28/7/1394 تعداد بازديد : 563
ظهور پایان بخش جنگ بین حق و باطل است؛ جنگی که شفاف ترین تجسّم آن، در عاشورا رخ داد. امام مهدی علیه السّلام برای معرفی خود از فردی نام می برد که خوبی های او، برای غیر شیعیان نیز، شناخته شده است.
خدیجه همتیان پور فرد - بخش مهدویت تبیان
صدای غریب نواز و ظلم ستیز مهدی علیه السلام به گوش جان ها می رسد که «ای اهل عالم! بدانید قطعاً جدّ من حسین علیه السلام را عطشان کشتند!» [على یزدى حایرى، إلزام الناصب فی إثبات الحجة الغائب (عج)، على عاشور، بیروت: مؤسسة الأعلمى، 1422ه.ق، ج 2، ص 233]
نمی دانم قصد امام عزیز ما، از این فرمایش چیست! آیا او می خواهد بفرماید من فرزند همانی هستم که برای او در دل غرب، نیویورک، روز حسین علیه السلام می گیرند؛ همان که به ظلم ستیزی و مظلومیت می شناسید همان که پاک بود و عاشق هدایت مردم؛ ولی سیاه دلان آزارش دادند و او را خارجی و خارج از دین، خواندند کسی را که تجسم دین بود و تمام حرکات و گفتارش آموزش دین! شاید منظور مولا از بیان این جمله، قوّت قلب مستضعفان عالم و ایجاد دلهره در قلب مستکبران عالم باشد. طلبه ای نوپا به خواستگاری دختری رفت عالم زاده؛ وقتی پدر دختر از او پرسید چه باعث شد که تو با این مقام، به خواستگاری دختر من، جرأت یافتی؟! با زیرکی پاسخ داد: از عوامل معرفه شدن اسم، اضافه کردن او به عَلَم است؛ خواستم با اضافه شدن به شما، معرفه شوم. لبخندی بر لبان عالم نقش بست و به خواست او پاسخ مثبت داد.
روز گذشته تصویری در فضای مجازی منتشر شد، که از مجوز فعالیت مک دونالد در ایران حکایت داشت.
به گزارش خبرنگار اخبار داغگروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان؛ اسنادی در فضای مجازی منتشر شده است که نشان میدهد شرکت بزرگ صنایع غذایی مک دونالد که به نماد آمریکا شهرت دارد، دو سال پیش به ثبت رسیده است.
علامت تجاری شرکت مکدونالد در ایران با نام McFLURRY "مکفلری” یکی از محصولات این شرکت به ثبت رسیده است.
برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی باشگاه خبرنگاران جوان اینجا کلیک کنید.
اتحادیه اروپا در بیانیه ای از لغو همه تحریم های اقتصادی مالی ایران خبر داد.
به گزارش گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوانبه نقل از المیادین، اتحادیه اروپا با صدور بیانیه ای همه تحریم های اقتصادی مالی مرتبط با برنامه هسته ای ایران را لغو کرد.
در این بیانیه امده است اجرایی شدن لغو تحریم ها همزمان با اعلام اژانس بین المللی انرژی اتمی مبنی بر انجام تعهدات از سوی ایران خواهد بود.
برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی باشگاه خبرنگاران جوان اینجاکلیک کنید
رهبر معظم انقلاب اسلامی با حضور در منزل سردار شهید همدانی، ضمن تفقد از خانواده وی شهادت این سردار سرافراز را تبریک و تسلیت گفتند.
به گزارش گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از پایگاه اطلاعرسانی دفتر مقام معظم رهبری،حضرت آیت الله خامنهای رهبر معظم انقلاب اسلامی امشب (یکشنبه) با حضور در منزل سردار شهید حسین همدانی، ضمن تفقد از خانواده شهید، شهادت آن سردار سرافراز را تبریک و تسلیت گفتند.
حضرت آیت الله خامنهای با اشاره به اخلاص و مجاهدت سردار شهید همدانی در میدانهای خطر، رقم خوردن این سرنوشت شوقانگیز را آرزوی دیرینه مجاهدان راه حق خواندند و گفتند: خداوند باب شهادت را برای بندگان خالص خود باز گذاشته و حیف است که مرگ مجاهدان و اسوههایی نظیر شهید همدانی، در راهی غیر از راه شهادت رقم بخورد.
پیش بینی امیرالمومنین(علیه السلام) برای جامعه امروز ما !
«انبار مسلک» ها کسانی اند که می دوند تا داشته باشند بعد تلاش بیشتر تا بهتر و گرانترش را صاحب شوند و بعد دنبال این هستند که تعداد آن را افزایش دهند. نکته مهم در این افراد، انباشته سازی بی مصرف است.
نمونه این افراد کسی است که تلاش می کند از مستاجری خلاص و صاحب خانه شود. بعد از آنکه در یک واحد آپارتمان جمع و جور مأوی گرفت به دنبال نقل مکان به یک خانه حیاط دار می افتد و بعد مدام در تلاش است تا بر تعداد املاک خود بیفزاید و سند روی سند بایگانی کند و دلخوش دارد که املاک او فلان تعداد است و این در حالی است که همان آپارتمان و یا نهایت همان خانه حیاط دار اولی برای زندگی او کافی بود.
افرادی با این روحیه و یا بهتر بگوییم با این فرهنگ، بسته به اوضاع اقتصادی جامعه هر بار نقطه ای را هدف گرفته و به سوی آن هجوم می برند و آن حرص و ولع را خرج آنجا می کنند. برای این افراد فرقی بین ملک و مرغ نیست، خودرو و ارز هم فرقی با هم ندارند؛ هدف این است که در ماراتون خرید و انباشت نباید کم آورد.
قرآن کریم با تعبیر «تَكاَثرٌ فىِ الْأَمْوَال» از این فرهنگ به فرهنگ تکاثر یاد می کند و آن را جلوه ای از رفتار دلباختگان به دنیا می داند [1] و آن را مانعی برای داشتن یک زندگی دینی و توجه به کمالات انسانی می داند: أَلْهاكم التَّكاثر [2]؛ تفاخر و مباهات بر یكدیگر به کثرت ثروت و انواع دارایی ها، شما را از خدا و قیامت به خود مشغول داشت.
با مطالعه سخنان امیرالمومنین علیه السلام در نهج البلاغه می توان داروی شفابخشی برای این درد عالمگیر پیدا کرد؛ دارویی که مبتلایان را شفا و اهل سلامت را در برابر آن مصونیت می بخشد.
وفا، صبر، ایثار، ثبات در همراهی همسر همه ویژگیهایی است که لازم است یک زن برای شیرین شدن طعم زندگی داشته باشد.
شاید عده ای از زنان امروز یادشان رفته است، زن با احساسات، استقامت وگذشت به روزهای زندگی معنا می بخشد. حماسه حسینی مکتبی است که زنان می تواند از آموزه های آن در خانواده استفاده کنند. این واقعه از حضور زنان و شهامت هایشان سخن می گوید. حماسه ای که الگو برداری از آن کمک می کند تا حال و روز زندگی های امروز بهتر شود. یکی از درس های بسیار مهم واقعه کربلا، نشان دادن جایگاه صحیح و نقش زنان در اجتماع است. آنان با حفظ عفت خود به خوبی این مهم را انجام دادند و شهادت پسر،پدر و شوهر را تحمل کردند و تکیه گاه خانواده در امتحان الهی بودند.
انسجام خانواده به عهده زنان است، این پیوند فراهم نمی شود مگر اینکه زنان با تعهدی که به خانواده دارند اسباب آن را فراهم آورند تا خانواده در تمام شرایط کنار هم باشند
سنگین ترین مسئولیت ادامه قیام و رساندن پیام شهدا بر دوش بانوان بود. نمونه هایی از نقش حساس بانوان در شکل گیری نهضت به چشم می خورد؛ از جمله همسر زهیر بن قین که شوی خود را به یاری امام علیه السلام دعوت کرد(1)، نیز همسر مسلم بن عوسجه که خود را همراه او به اردوگاه حسین علیه السلام رساند(2) و به نظر می رسد هم او بوده که بعد از شهادت مسلم، فرزند خود را آماده نبرد کرد و به میدان فرستاد.(3) هم چنین مادرانی که هنگام جانبازی عزیزان خود در مقابل خیمه ها ایستاده بودند و آنان را نظاره می کردند.(4) همچنین رباب همسرامام حسین (علیه السلام) که نقل شده است: تحمل ایشان در شهادت طفل شیرخوار حضرت علی اصغر(علیه السلام) مثال زدنی است بدین جهت اسوه و الگویی برای تمام عالم بالاخص زنان است.
مهمترین نکته در این حماسه این است که پس از شهادت ابا عبدالله (علیه السلام)، پناه کودکان و زنان، دختر امیر المومنین علیه السلام ، حضرت زینب(سلام الله علیها)، نمونه ای از نقش بانوان در شکل گیری نهضت حسینی است. بنابرگزارش مسلم جصاص، بانو ام کلثوم (علیه السلام) هنگام ورود به کوفه فرمود: شما زنها می توانستید به نحوی ما را یاری کنید و حداقل مردان خود را از جنگ با ما بازدارید، ولی این کار را نکردید و حال فقط گریه می کنید، این گریه ها چه سودی دارد.(5) شاید امروز هم زنان ما در حماسه حسینی دیگری هستند و وظیفه سنگین شان را در زندگی فراموش کرده اند. به راستی امروز زنان در این کارزار چه باید بکنند؟
در مقالات گذشته به بررسی آیین های عزاداری محرم در برخی از نواحی ایران پرداختیم و در ادامه آداب و رسوم یکی دیگر از استانهای ایران را بازگو خواهیم کرد.
در زنجان ایام محرم به عنوان روزهای برآورده شدن حاجات و خیر و خوبی در بین مردم شناخته می شود به همین دلیل هنوز هم در روزهای محرم هرکسی به وسع خود در اطعام نیازمندان می کوشد. آداب بسیاری در بین مردم این دیار در زمان های عزاداری جاری است،اما یکی از مهم ترین مکان هایی که مردم این شهر نسبتاً کوچک برای عزاداری جمع می شوند حسینه اعظم زنجان است که حتی از کشورها و شهرهای همسایه مسلمان نیز گاهی برای شرکت در این مراسم حضور دارند.
مراسم حسینیه اعظم زنجان
حسینیه اعظم زنجان و گرمابه قدیمی آن از اماکن مذهبی شیعیان است که از قدیم مركز تجمع عزاداران و حسینیان بوده است و جنوبی ترین بخش بافت قدیمی شهر زنجان و در محله ای معروف به «سیدلر» واقع شده که به دروازه جنوبی شهر (دروازه قلتوق) مشرف است. قدمت این مکان به حدود یک قرن پیش می رسد.
حسینیه اعظم زنجان بیشتر به خاطر دسته ای که هرسال محرم به یاد سقای دشت کربلا در هشتمین روز ماه محرم دارد مشهور است
البته این بنا در هجوم حوادث زمان چندین بار تخریب و ویران بود ولی به دلیل ارادت خاص مردم منطقه در مراحل مختلف بازسازی و مرمت گردید.بر مبنای مدارک تاریخی اکثر مساجد و تکایای زنجان دارای اسم از نظر وقف کننده ، سازنده و محله می باشد و این مکان تنها مکانی است که فاقد اسم از نظر شخص و محله ( در زمان گذشته) است بنابراین با جرات می توان گفت که تنها مکان اصلی بعنوان تکیه و حسینیه ی عزاداری در شهر زنجان در طول تاریخ بوده است.
افزایش جرایم، بی قانونی و انزوا نتیجه کمرنگ شدن همبستگی در میان اعضای یک جامعه است. اما چگونه در دنیای مدرن امروزی که نقطه اهمیت خود را بر روی فرد گذاشته است، این ویژگی قوت خود را باز می یابد؟
همبستگی تنها ویژگی انسانی است که او را از قانون جنگل دور می سازد. همبستگی یا همان احساس یک دلی باجمع، توجه به دیگری و اهمیت قائل شدن برای روح جمعی والاترین خصوصیت بشر است که او را از خطر نابودی رهانیده و او را به یک انسان متمدن تبدیل می کند. هر چه این همبستگی کمتر شود به تبع آن احتمال بروز بزه و جرم نیز افزایش می یابد به همین خاطر بسیاری بر این عقیده اند که در شهرها و مناطق کوچک مانند روستاها به دلیل بالابودن میزان همبستگی اجتماعی آمار جرم و جنایت بسیار پایین تر از کلانشهرها و مناطق شلوغ و پرجمعیت است. می توان قاطعانه گفت که افزایش جرایم، بی قانونی و انزوا نتیجه کمرنگ شدن این ویژگی در میان اعضای یک جامعه است. اما چگونه در دنیای مدرن امروزی که نقطه اهمیت خود را بر روی فرد گذاشته است، این ویژگی قوت خود را باز می یابد؟ به عقیده جامعه شناسان و روانشناسان اجتماعی تنها راه خروج از این بن بست چنگ زدن به دین و مذهب به عنوان بارزترین جلوه همبستگی و محکم ترین پایگاه آن است. بخش عظیمی از آموزش های دینی ما مربوط به روابط اجتماعی و مناسکی می شود که در جمع انجام می گیرد. به طور کلی در اسلام به دلیل اهمیت این موضوع، بر انجام اعمالی توصیه شده که طبیعتاً میزان همبستگی اجتماعی را افزایش می دهد. بعنوان مثال حج و نماز جماعت نمونه بارزی در این خصوص است. هیات های عزاداری و سینه زنی، پخت و پخش نذری، انجام کارهای خیریه و رسیدگی به ایتام از مناسکی هستند که در ماه محرم باعث گره زدن افراد بسیاری به یکدیگر به زیباترین وجه خود می شوند.
به گزارش خبرنگار سیاست خارجی گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان ، وزیر خارجه کشورمان در دیدار با فرانک والتر اشتاین مایر وزیر خارجه آلمان در تهران ضمن ابراز خرسندی از حضور وزیر خارحه المان در تهران گفت: روابط ایران و آلمان، روابط دیرینهای است و منافع مشترک برای دو دولت و روشهای گسترده این دولت را بررسی کردیم و زمینه خوبی برای روابط بین دو کشور فراهم است.
وی افزود: ایران و آلمان میتوانند به عنوان موتور گسترش روابط باشند و موضوع گفتگوی ما مسائل سیاسی، افراطیگری، تروریسم، خلع سلاح، حقوق بشر و مواد مخدر میباشد و گفتههای خوبی در این زمینه داشتیم و در زمینه اقتصادی نیز همکاریهای مناسبی خواهیم کرد.
وی ادامه داد: ما از گسترش نقش آلمان در این منطقه استقبال میکنیم و مطمئن هستیم که آلمان میتواند نقش مهمی را در منطقه خلیج فارس به وجود آورد.
ظریف ادامه داد: برنامههای بسیار فشردهای داریم و در کنار یکدیگر فعالیتهای دوجانبهای را خواهیم داشت و شاهد اولین کنفرانس هسته مرکزی کنفرانس مونیخ در تهران هستیم و بنده و وزیر خارجه آلمان در این کنفرانس سخنرانی خواهیم کرد. هم در رابطه با موضوعات دوجانبه و هم منطقهای.
تصاویری که میبینید به صورت اختصاصی توسط «وهب» و «مهدی» فرزندان شهید حسین همدانی در اختیار باشگاه خبرنگاران قرار گرفته است.
به گزارش خبرنگار دفاعی امنیتی گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران، سردار سرتیپ پاسدار «حسین همدانی» از فرماندهان سپاه محمد رسولالله (ص) بود که به عنوان مستشار در پیشبرد اهداف مقاومت اسلامی در سوریه و عراق نقش پررنگی را ایفا کرد و در همین راه نیز به شهادت رسید.
تصاویری که مشاهده میکنید به منظور زنده نگهداشتن یاد و خاطره آن شهید بزرگوار توسط فرزندانش «وهب» و «مهدی» در اختیار باشگاه خبرنگاران قرار گرفته است. یادش گرامی باد.
شرکتکنندگان در نهمین همایش ملی «نخبگان فردا» با حضور در حسینیه امام خمینی با رهبر انقلاب دیدار کردند.
به گزارش گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران، حضرت آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب اسلامی صبح امروز (چهارشنبه) در دیدار جمعی از دانشجویان و استعدادهای برتر علمی کشور، توصیه ها و هشدارهای مهمی به نخبگان و مسئولان بیان کردند و با تأکید بر لزوم جدی گرفته شدن بنیاد نخبگان به عنوان یک بنیاد ملی و راهبردی و همچنین ایجاد زمینه برای نقش آفرینی عملی استعدادهای جوان در جامعه، شرکت های دانش بنیان را یکی از پایه های اصلی اقتصاد مقاومتی دانستند و گفتند: آینده کشور به برکت اهداف، شعارها و حرکت انقلابی جامعه و حضور انبوه نخبگان جوان و حرکت عظیم و پرشتاب علمی و فناوری که آغاز شده است، آینده ای روشن و همراه با پیشرفت و اقتدار و نفوذ روزافزون معنوی در منطقه و جهان خواهد بود و کسانی که در این شرایط بدنبال دلسرد کردن نسل جوان از حال و آینده هستند، مرتکب خیانت به کشور و ناموس ملی می شوند.
رهبر انقلاب اسلامی در ابتدای سخنان خود دیدار با جوانان نخبه و مصمم و پرنشاط را امیدآفرین خواندند و با اشاره به ضریب هوشی بالای جوانان نسبت به متوسط جهانی افزودند: از آنجا که جمهوری اسلامی ایران قدرت خود را درون زا می داند، جوانهای هوشمند، متعهد و با استعداد، از بزرگترین فرصت و ثروت این کشور محسوب می شوند.
هر ساله در ابتدای محرم پرچم سرخ گنبد امام حسین (ع) به پرچم مشکی بعنوان عزاداری تغییر پیدا میکند.
به گزارش خبرنگار گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، هر ساله در ابتدای محرم پرچم سرخ گنبد امام حسین (ع) به پرچم مشکی بعنوان عزاداری تغییر پیدا میکند.
اصل پرچم قرمز هم یک سنت عربی است و فردی که کشته میشود تا انتقامش گرفته نشده پرچم قرمز بر سر مزارش است و دلیلش این است که هنوز انتقام خون امام حسین گرفته نشده تا امام زمان(عج) ظهور کنند.
باز هم حادثه ای و کشف روایتی و شورآفرینانی که ای منتظران، ظهور نزدیک است. بعد از حادثه غمبار مِنا، چشم عده ای به روایتی در کتاب موعودنامه خیره شد که پیامبر اکرم (صلی الله علیه و آله) فرمود...
«صیحه ای در رمضان شنیده می شود ... قبیله ها در ماه ذی الحجه به جنگ بر می خیزند و نشان آن این است که حجاج را غارت می کنند و فاجعه بزرگی در منا روی می دهد که افراد بی شماری کشته می شوند و خون ها ریخته می شود و بر جمرات می ریزند.» با این دو آدرس: «روزگار رهایی، ج2، ص865 ؛ بحارالانوار، ج51، ص81»
و اکنون این سوال که بر اساس این روایت آیا حادثه مِنا نشانی از ظهور است؟ برای پاسخ، نخست لازم است اعتبار این روایت ارزیابی شود (بحث صدور روایت) سپس معنا و مراد آن بدست آید (بحث دلالت روایت). بعد از گذر از این دو مرحله است که می توان عالمانه و عادلانه به آن پرسش پاسخ گفت. با ذکر این نکته اگر روایت مورد نظر در مرحله اول نشان اعتبار کسب نکرد، به این معنا که یا از اعتبار ساقط شد و یا اعتبار آن به شدت مورد تردید قرار گرفت کار به مرحله دوم که بررسی معنا و مراد معصوم (علیه السلام) است نمی رسد.
اما این روایت:
بر اساس ترجمه ارائه شده و جستجو در منابع ذکر شد آن، روشن گردید: 1. روایت نقل شده تنها در منبع اول (روزگار تنهایی) وجود دارد و در منبع دوم (بحارالانوار) چنین روایتی وجود ندارد. 2. کتاب «روزگار رهایی» که ترجمه کتاب «یوم الخلاص» نوشت کامل سلیمان است در آدرس یاد شده، این حدیث را از رسول اکرم صلی الله علیه و آله ذکر می کند: «سیکون فی رمضان صوتٌ و فی شوال مَعمَعة و فی ذی الحجة تحارب القبائل و علامته ان ی نهَب الحاجّ و تکون مَلحَمة مِنی و تکث ر فیها القَتلی و تسیل فیها الدماء حتی تسیل دماؤهم علی الجَمرَة»
در میان مردم احادیثی از رسول خدا صلی الله و علیه وآله خوانده می شد که گاه معنای درست آن را نمی دانستند. خوشوقتی ما از این است که شخصی درباره یکی از آن احادیث از امام هادی علیه السلام سوال کرد و باعث بازشدن دریچه ای از علم الهی بر روی ما شد.
یکی از این احادیث درباره روزهای هفته و دشمنی کردن با آن بود. خوش وقتی ما از این است که شخصی درباره آن حدیث از امام هادی علیه السلام سوال کرد و به این سبب باعث باز شدن دریچه ای از علم الهی بر روی ما شد. در اینجا می خواهیم در این باره سخن بگوییم و ضمناً جریان جالبی از علاقه شیعیان به اهل بیت علیهم السلام را حتی در هنگام خطر نقل کنیم.
به دنبال امام خود برای نجات از شبهات حتی در دل دشمن
نوه امام رضا و فرزند حضرت جواد یعنی حضرت علی بن محمد النقی علیهم السلام ملقب به «هادی» می باشند. یکی از حاکمان زمان ایشان متوکل عباسی، فردی بسیار کینه توز و سختگیر علیه شیعیان و ائمه اطهار علیهم السلام بود. متوکل، امام هادی علیه السلام را در جایی حبس کرده بود و شخصی به نام "صقر" از شیعیان آن حضرت، جویای احوال آن حضرت بود. صقر خود را به محل حبس امام علیه السلام رساند و به روشی که معلوم نشود از شیعیان آن حضرت است، به دنبال ملاقات با ایشان بود که سرانجام به شیوه جالبی موفق شد. مأمور ارشد آن مکان هم از شیعیانی بود که عقیده خود را پنهان می کرد اما منظور صقر را فهمید و او را به سوی حضرت هادی علیه السلام راهنمایی کرد. ملاقات او با امام علیه السلام به خاطر رعایت مسائل امنیتی کوتاه بود و او ضمن جویا شدن احوال حضرت، از ایشان سوالی نیز پرسید که این، موضوع نوشته ماست.
عدم رعایت آداب دیپلماتیک از سوی برخی مقامات خارجی در بسیاری از دیدارهای رئیس جمهور بارها مورد اعتراض دلسوزان داخلی قرار گرفته است اما گویا آقای رئیس جمهور و همراهان وی علاقه به واکنش به این توهین ها ندارند!
به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،عدم رعایت آداب دیپلماتیک از سوی برخی مقامات خارجی در بسیاری از دیدارهای رئیس جمهور بارها مورد اعتراض دلسوزان داخلی قرار گرفته است اما گویا آقای رئیس جمهور و همراهان وی علاقه به واکنش به این توهین ها ندارند!
اهانت رئیس جمهور اکوادور به آقای روحانی در دیدار این دو در حاشیه برگزاری اجلاس عمومی سازمان ملل متحد
اسامی 28 مجروح بستری در بیمارستانهای سعودی و آخرین آمار و لیست اسامی ازجانباختگان ومفقودان حادثه منا اعلام شد.
به گزار ش خبرنگار گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، اسامی 28 مجروح بستری در بیمارستانهای سعودی آخرین آمار و لیست اسامی ازجانباختگان ومفقودان حادثه منا به شرح زیر است.
بنا بر پاره ای از روایات ماثور، نرجس خاتون، مادر مکرمه امام زمان(عج) به جناب شمعون الصفا نسب می برد. شمعون، پیامبر خدا و وصی حضرت عیسی(ع) است.
بنا بر اعتقاد مسلمین، از آدم ابوالبشر(ع) تا پیامبر خاتم(ص)، پیامبری بر خلق برانگیخته نشد مگر اینکه خلیفه و جانشین بعد از خود را به مردمان معرفی کرد. در همین راستا، مرحوم قطب راوندی در کتاب "قصص الانبیاء"، نام کثیری از اوصیای پیامبران را در ضمن روایتی منقول از نبی مکرم اسلام آورده که در فرازی از آن نام وصی حضرت عیسی (ع) بدین صورت آمده است: «و اوصی عیسی الی شمعون بن حمون الصفا».[1] بین مسیحیان و مسلمانان اتفاق نظر وجود دارد که شمعون الصفا(ع) وصی بلافصل حضرت عیسی(ع) است. شمعون در نزد مسیحیان به نام "پطرس" نیز خوانده می شود. زبان رایج در زمان حضرت عیسی(ع) یونانی است و بیتروس که احتمالا همان پطرس است، در لغت یونانی به معنای صخره است. گفته اند حضرت مسیح(ع) این نام را بر وی نهاده چراکه حضرتش در ایمان چونان صخره ای پرصلابت بوده است. پدرش یونا و پیشه هر دو (پدر و پسر )ماهی گیری بوده است. بنا به روایت عهد جدید وی به زبانهای آرامی(زبان مادری پطرس) و یونانی تسلط داشته است. [2]
روز نهم ماه ذی الحجه الحرام را روز "عرفه" نامیده اند ، روز عرفه خصوصیات منحصر به فردی دارد ، اگر چه این روز بزرگ عید نیست ؛ اما از آن به عنوان یکی از اعیاد بزرگ یاد می شود ؛ چرا که در این روز بزرگ خالق مهربان، نگاهی ویژه به بندگان خود دارد ، روزی برای درخواست کردن و جواب گرفتن ، روز پاک شدن از گناهان بسیار، روز رهایی از آتش ....
فاطمه محمدی -بخش اخلاق و عرفان اسلامی تبیان
روز عرفه جایگاه ویژه ای در میان روزهای دیگر سال دارد به دلیل چند خصوصیت ویژه :
"دعا" رشته اتصال بنده با خدای خود است، دعا باعث ارزشمند شدن بندگان نزد خداوند متعال می شود ، قرآن کریم می فرماید : «قلْ ما یَعْبَؤا بِکمْ رَبِّی لَوْ لا دعاؤکمْ فَقَدْ کَذَّبْتمْ فَسَوْفَ یَکون لِزاماً»؛( فرقان، 77) بگو: اگر دعایتان نباشد پروردگارم به شما ارج و منزلتی ننهد.
دعا کلید دست یافتن به گنجینه های عرش اعلی است، دعا کردن یعنی اتصال قطره وجود انسانی به اقیانوس لایزال الهی... دعا کردن همیشه خوب است اما گاهی خیلی خوب است به اصلاح نور علی نور است ، گاهی شرایطی پیش می آید که دعا کردن عین استجابت است ، مثل همین امروز ، مثل روز بزرگ عرفه، روزی که سفارش های اکید شده است که تا می توانیم برای خود و دیگران دعا کنیم.
شب و روزی مخصوص دعا کردن !
شب عرفه دارای برکتی است که احیا و عبادت در آن معادل صد و هفتاد سال شمرده شده است، و روز عرفه ، روزى است كه حق تعالى بندگان خویش را به عبادت و طاعت خود فرا خوانده و سفره های جود و احسان خود را براى ایشان گسترانیده است. (کتاب مفاتیح الجنان شیخ عباس قمی) امام علی علیه السلام می فرماید: «خداوند کلید گنجینه ها(ی رحمتش) را در دستان تو قرار داده است، که به تو اجازه داده از او درخواست کنی تا هر گاه بخواهی، درهای نعمتش را با دعا بگشایی و بارش باران رحمتش را طلب نمایی؛ پس اگر اجابت دعایت به تأخیر افتاد، این تأخیر تو را ناامید نسازد».( نهج البلاغه ، نامه 31)
در قرآن وقتی دامنه سخن به مسائل جنسی کشیده میشود، جلوههای ادب خداوند بروز میکند. صراحت جایش را به کنایت میدهد. نه به گونه تحریکآمیز سخن رانده میشود و نه چندان که حکم مسئله در پس پرده حیا و ادب، مخفی بماند.
از حضرت آفتاب و پیامبر آب و آئینه - درود خدا بر او و خاندانش - مروی است که: «إنّ هذا القرآن مأدبه الله فتعلّموا مأدبته ما استطعتم».(1) مَأدَبه ، به فتح دال یعنی ادب و تقویم خلق. مَأدبه ، به ضمّ دال یعنی طعام مهمانی. بدین وجه، معنی «القرآن مأدَبه الله»، این است که قرآن برای ادب و تقویم خلق است. "ادب"، نگاه داشت حدّ هر چیز و "تقویم"، راست و درست ایستاندن است. این وجه با تعلّموا مناسب تر است. پس معنی حدیث این که « قرآن، ادب و دستور الهی است از این مَأدَبه الله، ادب فرا بگیرید و حدّ انسانی خودتان را حفظ کنید و نگاه بدارید و بدین دستور خودتان را راست و درست به بار بیاورید و به فعلیّت برسانید.» مَأدَبه، فرهنگستان و ادبستان است که به تخفیف می گوییم دبستان. مَأدَبه؛ مکتب و مدرسه است که جای تأدیب و تربیت است. آن جایی که به انسان ادب یاد می دهند آن جا را مَأدَبه می گویند. قرآن به انسان ادب یاد می دهد. (2).
ویدئو جدید توییتر منتسب به مقام معظم رهبری در رسانه های جهان بازتاب گسترده ای داشته است.
به گزارش خبرنگار اخبار داغگروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، ویدئو کلیپ زیبای منتشره توسط حساب توییتر منتسب به مقام معظم رهبری (Khamenei.ir@) درباره عواقب شروع هر جنگی با ایران برای آمریکا، بازتاب گسترده ای در رسانه های خبری دنیا داشت.
در این ویدئو تصاویر تدوین شده با فرمایشات مقام معظم رهبری همراه می شوند و زیرنویس انگلیسی آن نیز نمایش داده می شود. هدف اصلی این کلیپ رسانه های بین المللی و استکباری و البته جامعه جهانی بوده تا از خطر آغاز هر جنگی با ایران آگاه شوند.
بنی اسرائیلیان قوم محمد صلی الله علیه و آله کدامند؟
بنی اسرائیل، از نسل حضرت یعقوب علیه السلام هستند و آیات قرآنی فراوانی در ارتباط با آنان نازل شده است. این قوم به طور ویژه دارای دین یهود می باشند و آیات فراوانی هم درباره یهودیان و نحوه دینداری آنها در قرآن آمده است.
می دانیم که تأکید ها و تکرارهای قرآن بی حکمت نیست و در اینجا به حکمتی در این باره اشاره میکنیم.
شروع داستان قوم بنی اسرائیل
ملائکه الهی در سن کهنسالی به ابراهیم علیه السلام بشارت فرزند دادند. او از همسر نازای خود بعد از عمری انتظار دارای فرزندی شد که نام او را اسحاق علیه السلام گذاشت و او نیز دارای فرزندی به نام یعقوب و ملقب به اسرائیل گردید و فرزندان او به مرور زمان تبدیل به قومی مشهور و تأثیر گذار به نام بنی اسرائیل گردیدند.
اقامت در مصر از زمان یوسف علیه السلام و خروج از آن در زمان موسی علیه السلام، سرگردانی در بیابان، دوران داوران، دوران پادشاهان، دو دولت مختلف، تاخت و تاز دشمنان و دوران اسارت و تخریب شهر و پراکندگی جمعیت و نابودی متون دینی که چند بار اتفاق افتاده است، تاریخ این قوم را به شکلی خاص رقم زده است.
نویسندگان، حضور بنی اسرائیل در مناطق مختلف را باعث جلب فرهنگ ها و عقاید مختلف در بین آنها دانسته اند (مسیحیت شناسی مقایسه ای، ص 12) آنان به رغم تاریخ پرفراز و نشیبشان و به رغم سکونت در مناطق گوناگون جهان، هویت قومی خود را که پیوند با هویت دینی شان دارد در خود حفظ کرده اند و هم اینک به قوم یهود معروف هستند.
آفتاب ساحل و دریای بی نظیر و آرامش این تصویری است که از جزیره کیش در ذهن بسیاری از گردشگران باقی می ماند و آنها را ترغیب می کند دوباره و چند باره راهی این جزیره شوند. سفری که در آن همه اعضای خانواده می توانند در کنار هم از امکانات و تفریحاتش استفاده کنند اما سهم زنان از گردشگری و امکانات در این جزیره چقدر است؟
زنانی که به عنوان نیمی از جامعه با تغییر شرایط اجتماعی و فرهنگی دنبال امکانات ویژه خودشان در بخش های مختلف می گردند و گردشگری و تفریح یکی از بخش هایی است که بانوان این روزها به آن اهمیت زیادی می دهند شاید خیلی ها تصور می کنند گردش در بازار و پاساژهای مختلف و خرید، نخستین و تنها امکان تفریحی جزیره کیش در بازار و پاساژهای مختلف و خرید نخستین و تنها امکان تفریحی جزیره کیش برای زنان است هر چند که بسیاری از خانم ها برای خرید بهتر و راحت تر به جزیره سفر می کنند اما این تمام چیزی نیست که در کیش منتظر بانوان است.
دریا و آفتاب
تصویری که پس از سفر به جزیره کیش در ذهن زنان ایرانی باقی می ماند، تصویر روشن و دلچسبی است؛ تفریحات خانوادگی در کنار تفریحات مخصوص به خودشان که می تواند ساعت های خوش و شادی برایشان بسازد. امکاناتی که نشاط و هم سلامتی آنها را مدنظر قرار داده و هم سلیقه های مختلف را با رعایت شئونات و عرف جامعه ایران راضی می کند شاید اگر از زنان مسافر جزیره کیش بپرسید چه چیزی از این سفر در ذهن شان باقی مانده اول از همه به ساحل و دریای آن اشاره کنند شنا در خلیج فارس در فضایی امن و پلاژ ویژه بانوان، یک تجربه به یادماندنی است جداسازی فضای شنای بانوان و آقایان در جزیره کیش برخلاف کشورهای حاشیه خلیج فارس، امکان استفاده از دریا، آفتاب و امکانات جانبی ساحلی را برای زنان فراهم کرده است.
در زمان جاهلیت، تکرار در عادی سازی دخترکشی و قبح شکنی زنده به گور کردن دختران و عدم واکنش بدین موضوع در جامعه آن روز تاثیر به سزایی داشت. این تکرار در زمینه های گوناگون، امروز توسط رسانه ها در سطح وسیع تری انجام می گیرد...
1 -"کشته شدن 5 نفر در بغداد در اثر یک حمله تروریستی"، امروز داعش در استان دیاله 50 نفر را اعدام کرد" ، " یک مرد، همسر خود را کشت" " فردی با چاقو به 4 نفر در خیابان حمله کرد و یک نفر را به شدت مجروح کرد" روزانه اخبار زیادی از کشتار و حوادث را در رسانه ها مشاهده می کنید اخباری که در داخل با مصرف مواد مخدر صنعتی و در خارج با رشد گروهک های تروریستی بر میزان آن افزوده شده است شاید روزی نباشد که در اخبار رسانه های مکتوب و دیداری شنیداری و ویژه تر در فضای مجازی، خبر و صحنه ای خشونت آمیز به چشم شما نیاید اما آیا واکنش شما به این اخبار همان واکنش چند سال پیش تان است؟
رئیس کمیسیون اصل نود مجلس معتقد است، گزارش برخی سفارتخانهها از شکایات مطرح شده، توجیهآمیز است.
محمد علی پورمختار نماینده مردم بهار و کبودرآهنگ در گفتوگو باخبرنگار مجلسگروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان با اشاره به آخرین اخبار مبنی بر موضوع نظارت بر برخی سفارتخانهها در پی شکایت مطرح شده گفت: در حال حاضر کمیسیون اصل 90 فهرستی از سفارتخانههای مد نظر را تهیه و درصدد هماهنگی با وزارت امور خارجه جهت سفر به برخی از کشورهاست.
وی با بیان اینکه در صورت حصول هماهنگی با وزارت امور خارجه قطعا موضوع سفر و بازدید و نظارت بر فعالیت سفارتخانهها انجام خواهد شد، افزود: ما همچنان پیگیر این موضوع خواهیم بود.
رئیس کمیسیون اصل نود مجلس با بیان اینکه چندی پیش موضوعی در رابطه با فعالیت سفارتخانهای مطرح بود که در راستای آن موضوع از وزارت امور خارجه گزارشی دریافت کردیم، متذکر شد: گزارش ارسالی وزارت امور خارجه به کمیسیون مبنی بر فعالیت سفارت خانه مذکور عینا از طرف آن سفارتخانه به وزارت امور خارجه ارسال و وزارتخانه مذکور همان گزارش را به کمیسیون اصل نود مجلس منعکس کرده است که این امر برای ما قابل قبول نبوده و تنها توجیه است تا ذکر واقعیات.
امروزه به علت شلوغی و دوری مسیرها بیشتر ما مجبور هستیم برای صرفهجویی در وقت از وسایل نقلیه عمومی از جمله مترو استفاده کنیم.
وقتی که قطار وارد ایستگاه میشود تنها به این فکر هستیم که صندلی خالی برای نشستن پیدا میشود یا نه؟ دست فروشانی نظر همه را به سمت خود جلب میکنند که برای امرار معاش خود دست از فعالیت برنمیدارند.
* بازار دستفروشان
پیش از این تصور میشد دستفروشان کنار خیابان که به دلیل مشکلات اقتصادی و معضل بیکاری و کسب درآمد خود در گوشه خیابان به امرار معاش میپرداختند و در حال حاضر، تعداد زیادی از زنان در مترو به دلیل مشکلات مالی، خانوادگی و کمبود امکانات روی به این شغل آوردند.
سلام دوستان وسروران عزیز
به وبلاگ خودتان خوش آمدید امیدوارم لحظات شادی داشته باشید لطفا پس از خواندن و مشاهده هر مطلب نظرات خود را مرقوم فرمایید. متشکرم