رهبر معظم انقلاب اسلامی با حضور در منزل سردار شهید همدانی، ضمن تفقد از خانواده وی شهادت این سردار سرافراز را تبریک و تسلیت گفتند.
به گزارش گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از پایگاه اطلاعرسانی دفتر مقام معظم رهبری،حضرت آیت الله خامنهای رهبر معظم انقلاب اسلامی امشب (یکشنبه) با حضور در منزل سردار شهید حسین همدانی، ضمن تفقد از خانواده شهید، شهادت آن سردار سرافراز را تبریک و تسلیت گفتند.
حضرت آیت الله خامنهای با اشاره به اخلاص و مجاهدت سردار شهید همدانی در میدانهای خطر، رقم خوردن این سرنوشت شوقانگیز را آرزوی دیرینه مجاهدان راه حق خواندند و گفتند: خداوند باب شهادت را برای بندگان خالص خود باز گذاشته و حیف است که مرگ مجاهدان و اسوههایی نظیر شهید همدانی، در راهی غیر از راه شهادت رقم بخورد.
مقامات آمریکایی اعلام کردند تحریمهای ایران به یکباره برداشته نخواهد شد.
به گزارش گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از رویترز، آمریکا از امروز شرایط برداشته شدن تحریمهای ایران را بررسی خواهد کرد. با این وجود، این کشور تا زمانی که برنامه هستهای خود را براساس توافق تاریخی وین کاهش ندهد،رفع تحریمهای مرتبط با فعالیتهای هستهای ایران انجام نخواهد شد.
چند مقام ارشد آمریکایی که خواستند نامشان فاش نشود، به رویترز گفتند با وجود اینکه رفع تحریمهای واشینگتن از امروز آغاز میشود، واقعیت آن است که اجرای توافق هستهای چندین ماه به طول میانجامد. این بدان معناست که تهران نباید به برداشته شدن تحریمها در سال میلادی جاری امیدوار باشد.
این مقامات اعلام کردند: زمانبندی برداشته شدن تحریمهای مرتبط با فعالیت هستهای ایران به سرعت عمل این کشور در برداشتن گامهای مورد نیاز، بستگی دارد. گامهای تهران به بازرسان آژانس این توانایی را میدهد تا فعالیت هستهای این کشور را تایید کنند. یکی از این مقامات بلندپایه آمریکایی افزود: نمیتوان زمانی کمتر از دو ماه برای برداشته شدن تحریمهای ایران متصور شد.
فدریکا موگرینی هماهنگ کننده سیاست خارجی اتحادیه اروپا و محمد جواد ظریف وزیر امور خارجه در بیانیه ای مشترک بر تعهد همه طرف ها برای اجرای برجام در سریع ترین زمان ممکن را تاکید کردند.
به گزارش حوزه سیاست خارجی گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، بیانیه مشترک خانم فدریکا موگرینی نماینده عالی اتحادیه اروپایی و آقای دکتر محمد جواد ظریف وزیر امور خارجه ایران:
امروز «روز تصویب» برنامه جامع اقدام مشترک (برجام) در خصوص برنامه هستهای ایران است. این نتیجه تکمیل موفقیتآمیز بررسی برجام توسط نهادهای قانونگذاری کشورهای ما میباشد. این نقطه عطف دیگری است که ما را یک گام دیگر به آغاز اجرای برجام، که قویاً به آن متعهد هستیم، نزدیکتر میسازد.
ما زمانبندی در نظر گرفته شده در برجام را رعایت کردهایم که بیانگر اراده جمعی ما برای پایبندی به مفاد آن است.
اکنون ایران اجرای تعهدات خود در زمینه هستهای را با هدف تکمیل کامل و مؤثر آنها آغاز خواهد کرد. آژانس بینالمللی انرژی اتمی نیز مقدمات لازم برای نظارت و راستیآزمایی این گامها را انجام خواهد داد.
امروز اتحادیه اروپایی چارچوب قانونی لازم برای برداشتن تمام تحریمهای اقتصادی و مالی مرتبط با برنامه هستهای را تصویب کرد. این قوانین در «روز اجرایی شدن» برجام، همزمان با اجرای اقدامات هستهای توافق شده توسط ایران و راستیآزمایی آنها از سوی آژانس، لازمالاجرا خواهد گردید.
یکی از این تاکتیکهایی که به نظر میرسد آمریکا شتابزده آن را انتخاب کرده، خروج تدریجی ناوهای جنگی و هوایپمابر از خلیج فارس و انتقال آن به سمت پیکان درگیری تاکتیکی قدرت در منطقه غرب آسیا (احتمالا سواحل مدیترانه) است.
**اقدام تاکتیکی آمریکا
سایت واشنگتن فری بیکن (Washington Free Beacon) در گزارشی با عنوان "آمریکا انجام عملیات نظامی ضد داعش را از خلیج فارس متوقف کرد"، نوشت: منابع نظامی عملا نگران این اقدام هستند که مبادا، این یک حرکت در راستای ضعف آمریکا در منطقه غرب آسیا باشد.
به گزارش خبرنگار سیاست خارجی گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان ، وزیر خارجه کشورمان در دیدار با فرانک والتر اشتاین مایر وزیر خارجه آلمان در تهران ضمن ابراز خرسندی از حضور وزیر خارحه المان در تهران گفت: روابط ایران و آلمان، روابط دیرینهای است و منافع مشترک برای دو دولت و روشهای گسترده این دولت را بررسی کردیم و زمینه خوبی برای روابط بین دو کشور فراهم است.
وی افزود: ایران و آلمان میتوانند به عنوان موتور گسترش روابط باشند و موضوع گفتگوی ما مسائل سیاسی، افراطیگری، تروریسم، خلع سلاح، حقوق بشر و مواد مخدر میباشد و گفتههای خوبی در این زمینه داشتیم و در زمینه اقتصادی نیز همکاریهای مناسبی خواهیم کرد.
وی ادامه داد: ما از گسترش نقش آلمان در این منطقه استقبال میکنیم و مطمئن هستیم که آلمان میتواند نقش مهمی را در منطقه خلیج فارس به وجود آورد.
ظریف ادامه داد: برنامههای بسیار فشردهای داریم و در کنار یکدیگر فعالیتهای دوجانبهای را خواهیم داشت و شاهد اولین کنفرانس هسته مرکزی کنفرانس مونیخ در تهران هستیم و بنده و وزیر خارجه آلمان در این کنفرانس سخنرانی خواهیم کرد. هم در رابطه با موضوعات دوجانبه و هم منطقهای.
نیروی دریایی آمریکا در پی اجرایی شدن توافق هسته ای ایران، ناوهای هواپیمابر خود را از منطقه خلیج فارس خارج می کند.
به گزارش گروه بینالملل باشگاه خبرنگاران جوان، نشریه هیل نوشت: نیروی دریایی آمریکا پس از اجرایی شدن توافق هسته ای با ایران دیگر در منطقه خاورمیانه (غرب آسیا) ناو هواپیما بر نخواهد داشت.
این خبر در حالی اعلام می شود که آزمایش جنجالی موشک بالستیک از سوی ایران که به تازگی اتفاق افتاد نگرانی هایی را در پی داشته است.
ناو هواپیمابر یو اس اس تئودور روزولت روز سه شنبه خلیج فارس را ترک کرد. یو اس اس هری ترومن، دیگر ناو هواپیما بر نیروی دریایی آمریکا هم تا زمستان به منطقه خلیج فارس نمی رسد و بدین ترتیب چندین ماه ناو هواپیمابری در منطقه حضور نخواهد داشت.
این اقدام نیروی دریایی پیشتر برنامه ریزی شده بود، اما آزمایش موشکی اخیر ایران که دولت اوباما آن را نقض تحریم های بین المللی خواند نگرانی هایی را درباره اقدام های تهران ایجاد کرده است و این در حالی است که آمریکا بازدارندگی آشکاری در منطقه ندارد.
تصاویری که میبینید به صورت اختصاصی توسط «وهب» و «مهدی» فرزندان شهید حسین همدانی در اختیار باشگاه خبرنگاران قرار گرفته است.
به گزارش خبرنگار دفاعی امنیتی گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران، سردار سرتیپ پاسدار «حسین همدانی» از فرماندهان سپاه محمد رسولالله (ص) بود که به عنوان مستشار در پیشبرد اهداف مقاومت اسلامی در سوریه و عراق نقش پررنگی را ایفا کرد و در همین راه نیز به شهادت رسید.
تصاویری که مشاهده میکنید به منظور زنده نگهداشتن یاد و خاطره آن شهید بزرگوار توسط فرزندانش «وهب» و «مهدی» در اختیار باشگاه خبرنگاران قرار گرفته است. یادش گرامی باد.
در این فیلم اولین تصاویر منتشر شده از یکی از پایگاههای موشکی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را مشاهده میکنید.
به گزارش گروه فیلم و صوت باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از سپاه نیوز، سردار امیرعلی حاجی زاده، فرمانده نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی که برای نخستین بار فقط به رسانه ملی اجازه تصویربرداری از یکی از پایگاههای موشکی در دل کوه را داد ابراز: موشکها در بردهای مختلف در همه پایگاهها بر روی پرتابگر (لانچر) سوار، آماده پرتاب و دستها بر روی ماشه است و فقط منتظر دستور فرمانده معظم کل قوا هستیم.
وی گفت: در مقابل جدیدترین و پیشرفته ترین نسل ماهوارهها و تجهیزات جاسوسی و تهاجمی دشمنان انقلاب اسلامی، کوچکترین نگرانی نداریم.
سردار حاجی زاده با اشاره به طراحی وساخت انواع موشکهای دوربرد، میان برد و کوتاه برد توسط متخصصان ایران اسلامی در وزارت دفاع و سپاه پاسداران انقلاب اسلامی تصریح کرد: این نمونهای از انبوه پایگاههای موشکی کشور میباشد و از سال آینده نسل جدید و پیشرفته موشکهای دوربرد سوخت مایع و جامد جایگزین تولیدات فعلی خواهد شد.
وی گفت: آنها که دل خوش به گزینههای روی میز خود هستند، تنها نگاهی به گزینههای زیر میز سپاهیان اسلام بیندازند.
فرمانده نیروی هوافضای سپاه افزود: توانایی و اقتدار ما، مانند کوه یخی است که بر آب شناور و تنها گوشهای کوچک از آن روی آب عیان است.
دو رسانه وابسته به غرب فاز جدیدی از جنگ روانی ضد "سردار سلیمانی" را کلید زدند.
به گزارش خبرنگار دفاعی امنیتی گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان؛ در دو ماه اخیر ؛ ادعاهای مختلفی درباره سفر سردار سرلشکر "قاسم سلیمانی" فرمانده سپاه قدس به "مسکو" مطرح شده که البته در این زمینه ادعاهای گوناگونی از سوی رسانههای غربی و عربی وابسته به امپریالیسم وجود دارد.
اخیرا پس از حملات هوایی ارتش فدراسیون روسیه به مواضع تروریستهای داعش در سوریه، "رویترز" و "اسوشیتدپرس" در یک اقدامی هماهنگ جنگ روانی جدیدی را ضد فرمانده سپاه قدس جمهوری اسلامی ایران درباره سفر وی به مسکو و درخواست "سردار سلیمانی" از "پوتین" برای حضور نظامی در سوریه مطرح شده بود که صحت و سقم آن با توجه به تکذیب مقامات ایرانی و روسی و حتی یکی از مقامات آمریکایی از گذشته تاکنون با سوالات جدی مواجه است.
**بازخوانی ادعای "رویترز" و "آسوشیتدپرس"
یک مقام منطقهای ادعا کرد پیش از آغاز حضور نظامی روسیه در سوریه، رهبر معظم ایران یک مقام ارشد نیروی دریایی را برای گفتگو با مقامات کرملین – در خصوص همکاریهای نظامی در سوریه - به روسیه فرستاده بود. پوتین در این دیدار به مقام ایرانی گفته است:« باشد؛ ما به جنگ سوریه وارد میشویم. قاسم سلیمانی را بفرستید.»
رویترز در ادامه مدعی شد: سردار سلیمانی تیرماه امسال در دیداری که با مقامات مسکو داشت، روی یک نقشه کشور سوریه به مقامات روسی نشان داد روسیه چطور میتواند از حکومت بشار اسد، رییس جمهور سوریه دفاع کند.
شرکتکنندگان در نهمین همایش ملی «نخبگان فردا» با حضور در حسینیه امام خمینی با رهبر انقلاب دیدار کردند.
به گزارش گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران، حضرت آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب اسلامی صبح امروز (چهارشنبه) در دیدار جمعی از دانشجویان و استعدادهای برتر علمی کشور، توصیه ها و هشدارهای مهمی به نخبگان و مسئولان بیان کردند و با تأکید بر لزوم جدی گرفته شدن بنیاد نخبگان به عنوان یک بنیاد ملی و راهبردی و همچنین ایجاد زمینه برای نقش آفرینی عملی استعدادهای جوان در جامعه، شرکت های دانش بنیان را یکی از پایه های اصلی اقتصاد مقاومتی دانستند و گفتند: آینده کشور به برکت اهداف، شعارها و حرکت انقلابی جامعه و حضور انبوه نخبگان جوان و حرکت عظیم و پرشتاب علمی و فناوری که آغاز شده است، آینده ای روشن و همراه با پیشرفت و اقتدار و نفوذ روزافزون معنوی در منطقه و جهان خواهد بود و کسانی که در این شرایط بدنبال دلسرد کردن نسل جوان از حال و آینده هستند، مرتکب خیانت به کشور و ناموس ملی می شوند.
رهبر انقلاب اسلامی در ابتدای سخنان خود دیدار با جوانان نخبه و مصمم و پرنشاط را امیدآفرین خواندند و با اشاره به ضریب هوشی بالای جوانان نسبت به متوسط جهانی افزودند: از آنجا که جمهوری اسلامی ایران قدرت خود را درون زا می داند، جوانهای هوشمند، متعهد و با استعداد، از بزرگترین فرصت و ثروت این کشور محسوب می شوند.
سخنگوی شورای نگهبان گفت: با اکثریت آرا طرح برجام مغایر با قانون اساسی شناخته نشد.
نجاتالله ابراهیمیان در گفتوگو با خبرنگار مجلس گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان؛ با اشاره به تایید برجام در شورای نگهبان، اظهار داشت: برجام مغایر با قانون اساسی شناخته نشدنجاتالله ابراهیمیان در گفتوگو با خبرنگار مجلس گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، با اشاره به تایید برجام در شورای نگهبان، اظهار داشت: طرح برجام مانند دیگر طرحها با حساسیت و دقت بیشتر در جلسه صبح و بعداز ظهر شورای نگهبان مطرح شد.
سخنگوی شورای نگهبان در ادامه افزود: هر یک از اعضای شورای نگهبان نظراتشان را در رابطه با مغایرت بندهای برجام با قانون اساسی اعلام کردند.
وی با اشاره به اینکه در پایان جلسه شورا رای گیری شد، ادامه داد: با اکثریت آرا طرح برجام مغایر با قانون اساسی شناخته نشد.
ابراهیمیان در پایان خاطر نشان کرد: شورای نگهبان طرح برجام را تایید و به مجلس شورای اسلامی این نتیجه اعلام خواهد شد.
عدم رعایت آداب دیپلماتیک از سوی برخی مقامات خارجی در بسیاری از دیدارهای رئیس جمهور بارها مورد اعتراض دلسوزان داخلی قرار گرفته است اما گویا آقای رئیس جمهور و همراهان وی علاقه به واکنش به این توهین ها ندارند!
به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،عدم رعایت آداب دیپلماتیک از سوی برخی مقامات خارجی در بسیاری از دیدارهای رئیس جمهور بارها مورد اعتراض دلسوزان داخلی قرار گرفته است اما گویا آقای رئیس جمهور و همراهان وی علاقه به واکنش به این توهین ها ندارند!
اهانت رئیس جمهور اکوادور به آقای روحانی در دیدار این دو در حاشیه برگزاری اجلاس عمومی سازمان ملل متحد
رهبر معظم انقلاب اسلامی در پیامی به مناسبت کنگره عظیم حج، تأکید کردند: اجتماع پر شکوه حج، برترین جایگاه ظهور و تبادل این تکلیف تاریخی و «فرصت برائت» یکی از گویاترین مناسک سیاسی است که باید مغتنم شمرده شود.
به گزارش حوزه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، حضرت آیت الله خامنهای رهبر معظم انقلاب اسلامی در پیامی به مناسبت کنگره عظیم حج، «سیاستهای شرارتآمیز استکبار در ایجاد گرفتاریهای بزرگ برای امت اسلامی در منطقه» و «جنایتهای رژیم غاصب صهیونیستی و اهانت مکرر به حریم مسجد الاقصی» را مسئله اول همه مسلمانان خواندند و با فراخواندن علما و نخبگان دنیای اسلام به انجام رسالت خود در برابر این حوادث تأکید کردند: اجتماع پر شکوه حج، برترین جایگاه ظهور و تبادل این تکلیف تاریخی و «فرصت برائت» یکی از گویاترین مناسک سیاسی است که باید مغتنم شمرده شود.
این روزها صحبت از یک محرمانه است، محرمانهای که به شخص آقای دبیرکل بسیار مرتبط است و باید گام درستی در این مسیر محرمانه بردارد.
به گزارش خبرنگار سیاست خارجی گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، جمهوری اسلامی ایران و غرب در 23 تیرماه سال جاری پس از دو سال مذاکرات فشرده به جمع بندی پیرامون مسئله هستهای دست یافتند، مذاکرات فشرده ای که فرازو نشیب هایش گاه به حدی بود که مسیر رسیدن به توافق را بسیار دور به تصویر میکشید.
پس از این، توافق طرفین اعلام کردند که این مهم در پایتخت کشورها بررسی و در پی تایید این توافق، اجرای آن آغاز شود.
تصاویر هوایی از پایگاه نظامی لاذقیه نشان میدهد 16 جنگنده ساخت روسیه در اختیار دولت "بشار اسد" قرار گرفته است.
به گزارش گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوانبه نقل از دیلی میل؛ "ولادیمیر پوتین،" رئیس جمهور روسیه، از ابتدای آغاز بحران داخلی در سوریه قاطعانه از "بشار اسد،" رئیس جمهور این کشور، حمایت کرد. پوتین خبر تحویل جنگندههای روسی به دمشق را تایید کرد و تصاویر هوایی از پایگاه نظامی لاذقیه نشان میدهد این جنگندهها به دست ارتش سوریه رسیده است.
مقامات سوریه بارها اعلام کردند به موجب قراردادهای نظامی که پیش از بروز جنگ داخلی در این کشور با روسیه امضاء کرده بودند، جنگندههای روسی تحویل دمشق میشوند. ارتش سوریه نیز از این جنگندهها در مبارزه با گروه تروریستی داعش استفاده میکند. تصاویر هوایی از پایگاه نظامی لاذقیه سخنان مقامات سوریه و روسیه را تایید میکند. در این تصاویر 16 جنگنده ساخت روسیه به چشم میخورد که در پایگاه لاذقیه مستقر شدهاند.
اخیرا "لیندسی گراهام" لفاظی ضد ایرانی را مطرح کرده که پاسخ مقامات ایرانی شنیدنی است.
به گزارش خبرنگار دفاعی امنیتی گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان؛ تهدیدات مقامات آمریکایی به تعداد پرشمار تکرار گردیده که تبدیل به یک موضوع "نخ نما" شده است. آمریکایی ها همواره از اقدام نظامی ضد ایران سخن میگویند، اما در عمل ناتوان ترین ارتش در کوچکترین تعرض به ایران اسلامی هستند.
اخیرا "لیندسی گراهام" سناتور آمریکایی ادعاهایی را ضد ایران مطرح کرده که هیچ کدام پایه و اساسی ضد ایران ندارد. وی همچنین مدعی شده آماده اقدام نظامی ضد ایران است.
یکی ازفرماندهان نیروهای داوطلب مردمی عراق ادعا کرد مسئول اقلیم کردستان عراق با فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران ایران، تلفنی گفتگو کرده است.
به گزارش گروه بینالملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از پایگاه خبری شبکه العالم، یکی از فرماندهان نیروهای داوطلب مردمی عراق، ادعا کرد که مسعود بارزانی مسئول منطقه کردستان عراق با سردار "قاسم سلیمانی" تلفنی گفت وگو کرد.
"ریان کلدانی" بدون اشاره به زمان مکالمه تلفنی میان سردار سلیمانی و بارزانی، خاطر نشان کرد: اگر نقش ایران در عراق نبود، اکنون ابوبکر بغدادی، سرکرده اصل داعش، در منطقه خضرا بود. (ساختمانهای دولت و پارلمان عراق و برخی نهادهای این کشور از جمله کمیساریای عالی انتخابات و برخی وزارتخانه ها و همچنین کاخهای ریاست جمهوری و تعدادی سفارتخانه در منطقه الخضراء قرار دارد)
سخنگوی سازمان انرژی اتمی گفت: آژانس بینالمللی انرژی اتمی متعهد است تا پیش از پایان سال میلادی جاری، مسایل گذشته را نهایی و حل کند.
به گزارش حوزه سیاست خارجی گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان "بهروز کمالوندی" درباره بازدید آمانو، مدیرکل آژانس بینالمللی انرژی اتمی از سایت پارچین و اینکه آیا این بازدید به دعوت سازمان انرژی اتمی و از پیش هماهنگ شده بود یا نه؟ گفت: آمانو از صبح دیدارهای مفصلی با دکتر صالحی، ظریف و رئیس جمهور و اعضای کمیسیون برجام داشت و مسایل زیادی درباره نقشه راه مطرح شد.
وی ادامه داد: از جمله موضوعاتی که مدام مطرح می شود اتهاماتی است که در رابطه با سایت پارچین زده می شود بنابراین از فرصت استفاده شد و با دعوت از آمانو، آن بخش هایی از این سایت و مناطقی که نزدیک به سد است و جاده ای که در نتیجه سیلاب های گذشته نشست کرده است و ماشین آلاتی که آنجا بود و تبلیغات منفی شده بود که ایران در آنجا در حال انجام تغییرات است مورد بازدید قرار گرفت. بنابراین بازدید تشریفاتی برای شخص آمانو تدارک دیده شد و وی از نزدیک دید و البته قضاوت خود را بعداً اعلام می کند .
رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس خاطرنشان کرد، مجلس نه برجام را تصویب می کند و نه رد، بلکه خطوط قرمز برای اجرای آن را تصویب میکند.
به گزارش گروه بینالملل باشگاه خبرنگاران جوان؛ِ "علاء الدین بروجردی،" رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی، شامگاه یکشنبه در برنامه "من طهران" شبکه خبری "العالم،"، در پاسخ به سؤالی درباره دلیل حضور "یوکیا امانو" مدیرکل آژانس بین المللی انرژی اتمی، در جلسه کمیسیون بررسی برجام در مجلس شورای اسلامی گفت: با توجه به اینکه امانو در کنگره آمریکا حضور پیدا کرد، و ما هم نسبت به مجموعه تحولاتی که در ارتباط با برجام درکشورهای مرتبط یعنی 7 کشور صورت میگیرد پیگیر و حساس هستیم؛ به همین دلیل کمیسیون تصمیم گرفت تا از امانو دعوت کند.
جان کری، وزیر خارجه آمریکا گفت: اکنون همه ما درخصوص اجرای توافق هسته ای ایران بسیار هوشیار هستیم.
به گزارش گروه بینالملل باشگاه خبرنگاران جوان، جان کری، وزیر خارجه آمریکا امروز برای دیدار با فرانک والتر اشتاین مایر، همتای آلمانی اش به برلین رفت تا در مورد موضوع هایی ارسال مطلب جدیداز جمله حل بحران سوریه با هم رایزنی کنند.
جان کری وزیر امور خارجه آمریکا در نشست خبری مشترک با همتای آلمانی خود ضمن تقدیر از همکاری های آلمان در گفتگو ها با ایران گفت: هر چند که مدت زمان بسیار زیادی را در این خصوص صرف کردیم، ولی نتایج آن بسیار برای جهان اهمیت دارد.
وی گفت: اکنون همه ما درخصوص اجرای (توافق) بسیار هوشیار هستیم و کسی قرار نیست با این تصور که کار انجام شده است، موضوع را نادیده بگیرد. کار هنوز تمام نشده است، کار از بسیاری از جهات، شروع شده است.
وجه اشتراک تمام این ادعاهای غربی ها؛ سناریوی ایران هراسی و یا تضعیف ایران است که به شکلهای مختلف همچون وجود توان نظامی بالای اسرائیل نسبت به ایران، ضعف پدافند هوایی کشورمان و حضور نظامی سپاه پاسداران در جبهه جنوبی سوریه و ... است.
اخیرا یکی از مقامات اطلاعاتی آمریکا ادعایی را مطرح کرده که در این گزارش به آن میپردازیم.
مشروح گفتوگوی رئیس جمهور با شبکه تلویزیونی «سی بی اس» آمریکا را بخوانید.
به گزارش حوزه دولت گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران، حجت الاسلام و المسلمین دکتر حسن روحانی در آستانه سفر به نیویورک برای شرکت در هفتادمین اجلاس مجمع عمومی سازمان ملل متحد، در گفت و گویی با شبکه تلویزیونی"سی بی اس" آمریکا همچنین در پاسخ به پرسشی درباره دیدار احتمالی با باراک اوباما رییس جمهوری آمریکا گفت که ما برنامهای برای این دیدار نداریم و فکر میکنم خیلی قدمهای دیگری باید برداشته شود تا به این مرحله برسد.
متن گفت و گوی "استیو کرافت" مجری برنامه "60 دقیقه" شبکه تلویزیونی CBSآمریکا با رییس جمهوری به این شرح است:
مقدمه رییس جمهوری: از این فرصتی که پیش آمده تا راجع به موضوعاتی که در شرایط فعلی جهان هم برای منطقه ما و هم برای کل جهان اهمیت دارد، گفت و گو کنیم، خوشحالم. فکر می کنم صلح، امنیت و ثبات مهمترین اهدافی است که همگان خواهان آن هستند و زمینهای برای پیشرفت و توسعه خواهد بود که به نفع همه بشریت است.
سخنگوی سازمان انرژی اتمی گفت: هدف سفر آمانو اجرایی کردن نقشه راه همکاریهای ایران و آژانس است.
به گزارش حوزه سیاست خارجی گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، بهروز کمالوندی معاون و سخنگوی سازمان انرژی اتمی روز شنبه ادعای برخی رسانه های بین المللی را رد کرد و گفت که هدف سفر آمانو اجرایی کردن نقشه راه همکاری های ایران و آژانس انجام می شود.
خبرگزاری آسوشیتدپرس مدعی شده است سفر یوکیا آمانو، مدیر کل آژانس بین المللی انرژی اتمی به تهران با هدف جلب حمایت برای مصاحبه با دانشمندان ایرانی در چارچوب تحقیق درباره موضوع ادعایی« ابعاد نظامی برنامه هسته ای ایران» یا PMD انجام می شود.
کمالوندی از تدارک این سازمان برای انجام ترتیبات سفر آمانو به تهران خبر داد و در پاسخ به سوالی درباره ادعای آسوشیتد پرس گفت: برخی از رسانه های بین المللی با اهداف خاص، خبرهای جهت داری را منتشر می کنند که این روش، تازگی ندارد.
تهدید ایران به حمله نظامی از سوی مقامات آمریکایی درحالی صورت میگیرد که رسانهها و مسئولان کاخسفید هم به ناتوانی در مقابل قدرت برتر ایران اذعان دارند.
به گزارش خبرنگار سیاست خارجیگروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، در روزهایی که کنگره آمریکا آخرین فرصت باقیمانده از مهلت دوماهه بررسی سند برجام را سپری میکند، سناتورهای جمهوریخواه این کشور در ادامه مواضع خصمانه خود علیه جمهوری اسلامی ایران، به سخنپراکنیهای پیرامون حمله نظامی به ایران مبادرت میکنند. تهدید ایران به حمله نظامی از سوی مقامات آمریکایی در حالی صورت میگیرد که رسانهها و مسئولان داخلی کاخسفید هم به ناتوانی در مقابل قدرت برتر ایران اعتراف میکنند.
بنابراین به دنبال عدم موفقیت جمهوریخواهان در جلوگیری از حق وتوی اوباما و عدم کسب آرای کافی در مخالفت با برجام؛ اینبار مجلس نمایندگان آمریکا در موضعی دیگر، از طرح ضدایرانی خود پرده برداشته است. مطابق این طرح که توسط یک سناتور جمهوریخواه پیریزی شده است، به رئیس جمهور آمریکا اجازه لازم برای صدور مجوز حمله نظامی به ایران، در صورت حرکت تهران به سمت سلاح اتمی داده خواهد شد.
تيم مذاکرهکننده هستهای کشورمان دوشنبه هفته جاری راهی نيويورک میشود.
به گزارش خبرنگار سیاست خارجی گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان،تيمهای مذاکرهکننده هستهای ايران و 1+5 پس از دو ماه در حاشيه مجمع عمومی سازمان ملل درباره آخرين تحولات سياسی حقوقی فنی و اجرايی برنامه جامع اقدام مشترک رايزنی میکنند.
اين اولين ديدار مقامات مذاکرهکننده ايران و 1+5 است که پس از توافق وين صورت ميگيرد. در اين سفر قرار است رايزنيها در سطوح کارشناسي و سياسي درباره ابعاد فني و حقوقي عملياتي ساختن برجام ميان دو طرف صورت گيرد.
بر اساس توافق وين طي 60 الي 90 روز پايتختهاي کشورهاي ايران و 1+5 ميتوانند نظر نهايي خود را درباره برجام ارايه و متن توافق توسط روسای جمهور دو طرف تصويب شود.
همچنين بر اساس گزارش رسانههاي روسي، وزيران خارجه ايران و 1+5 نيز به احتمال قوي 6 مهر در نيويورک با يکديگر ديدار ميکنند.
مدیرکل آژانس بینالمللی انرژی اتمی امروز صبح عازم تهران شد.
به گزارشگروه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوان؛ به نقل از اِنبیسی نیوز، «یوکیا آمانو،» مدیرکل آژانس بینالمللی انرژی اتمی، با نزدیک شدن به ضربالعجل 15 اکتبر (23 مهرماه)، امروز (شنبه) بهمنظور انجام گفتگوهای بلندپایه عازم تهران شد. وی یکشنبه وارد تهران خواهد شد.
«بهروز کمالوندی،» معاون و سخنگوی سازمان انرژی اتمی ایران، امروز (صبح) اعلام کرد هدف از سفر مدیر کل آژانس بینالمللی انرژی اتمی به تهران، اجرایی کردن نقشه راه همکاریهای ایران و آژانس است.
برخی رسانههای غربی پیش از این مدعی شده بودند سفر آمانو به تهران به منظور جلب حمایت برای انجام گفتگو با دانشمندان ایرانی درباره موضوع ادعایی «ابعاد نظامی برنامه هستهای ایران در گذشته»، صورت میگیرد. کمالوندی در این خصوص اظهار داشت برخی از رسانههای بینالمللی با اهداف خاص، خبرهای جهتداری را منتشر میکنند و این موضوع تازگی ندارد.
رئیس کمیسیون اصل نود مجلس معتقد است، گزارش برخی سفارتخانهها از شکایات مطرح شده، توجیهآمیز است.
محمد علی پورمختار نماینده مردم بهار و کبودرآهنگ در گفتوگو باخبرنگار مجلسگروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان با اشاره به آخرین اخبار مبنی بر موضوع نظارت بر برخی سفارتخانهها در پی شکایت مطرح شده گفت: در حال حاضر کمیسیون اصل 90 فهرستی از سفارتخانههای مد نظر را تهیه و درصدد هماهنگی با وزارت امور خارجه جهت سفر به برخی از کشورهاست.
وی با بیان اینکه در صورت حصول هماهنگی با وزارت امور خارجه قطعا موضوع سفر و بازدید و نظارت بر فعالیت سفارتخانهها انجام خواهد شد، افزود: ما همچنان پیگیر این موضوع خواهیم بود.
رئیس کمیسیون اصل نود مجلس با بیان اینکه چندی پیش موضوعی در رابطه با فعالیت سفارتخانهای مطرح بود که در راستای آن موضوع از وزارت امور خارجه گزارشی دریافت کردیم، متذکر شد: گزارش ارسالی وزارت امور خارجه به کمیسیون مبنی بر فعالیت سفارت خانه مذکور عینا از طرف آن سفارتخانه به وزارت امور خارجه ارسال و وزارتخانه مذکور همان گزارش را به کمیسیون اصل نود مجلس منعکس کرده است که این امر برای ما قابل قبول نبوده و تنها توجیه است تا ذکر واقعیات.
صفحه طرفداران حاج قاسم سلیمانی در اینستاگرام، گزیده ای از سخنان این سردار درباره رهبری را منتشر کرد.
به گزارش خبرنگار اخبار داغگروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان؛ صفحه طرفداران حاج قاسم سلیمانی در اینستاگرام گزیده ای از سخنان این سردار غیور درباره رهبر انقلاب در سالروز شهادت شهید حسن اسدی را منتشر کرد.
در این پست نوشته شده است: حاج قاسم سلیمانی در مراسم سالگرد شهادت شهید حسن اسدی درباره مقام معظم رهبری گفت: قوام ایران اسلامی و بقای آن به رهبریت آن است. مردم از من قبول کنید من عضو هیچ حزب و جناحی نیستم و به هیچ طرفی جز کسی که خدمت می کند به اسلام و انقلاب تمایل ندارم. اما این را بدانید والله علمای شیعه را تماما و از نزدیک می شناسم.
الان ۱۴ سال شغل من همین است. علمای لبنان را می شناسم. علمای پاکستان را می شناسم. علمای حوزه ی خلیج فارس را می شناسم. چه شیعه و چه سنی والله، اشهد بالله، سرآمد همه این روحانیت، این علما از مراجع ایران و مراجع غیر ایران، این مرد بزرگ تاریخ یعنی آیت الله العظمی خامنه ای است.
کمیسیون ویژه برجام مجلس جلسه امروز خود را با حضور حقوقدانها و با محوریت بررسی ابعاد حقوقی و تعهدات برجام تشکیل شد.
به گزارش حوزه مجلس گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران به نقل از خبرگزاری خانه ملت،کمیسیون ویژه برجام مجلس جلسه امروز (شنبه 28 شهریورماه) با حضور حقوق دانان و با محوریت بررسی ابعاد حقوقی الزام آور و تعهدات برجام تشکیل شد.
"علیرضا زاکانی" در نشست امروز کمیسیون ویژه بررسی برجام با اشاره به حضور اساتید و حقوقدانان کشور گفت: از شما میخواهیم درموضوع تخصصی حقوق عمومی و حقوق بینالملل کمیسیون را یاری کنید تا بتوانیم از لحاظ حقوق عمومی و بینالملل قطع نامه را بررسی کنیم.
رئیس کمیسیون ویژه بررسی برجام ادامه داد: همچنین عنوان کنید که مجلس از چه ظرفیتها و اصول قانون اساسی میتواند برای بهره گیری حداکثری از قوانین به دولت در اجرای برجام کمک کند.
"وحید احمدی" به عنوان رئیس کمیته حقوقی کمیسیون ویژه بررسی برجام چند سوال مطرح کرد و گفت: در سوال اولیه این موضوع به ذهن میرسد که آیا برجام تعهد آور است یا خیر و اگر در بین اساتید کسی بر این باور است که تعهد آور و الزام آور نیست دلایل خود را اعلام کند.
نماینده مردم هرسین و کنگاور در مجلس شورای اسلامی افزود: همچنین توضیح دهید گلوگاههای جدی در بحث برجام از لحاظ حقوق بینالملل کدام فرازهاست به این معنا که بدانیم نواقص حقوقی این سند در کجاست تا بتوانیم با در نظر گرفتن آن تصمیم درست را اتخاذ کنیم.
اخیرا ادعایی ضد ایرانی از سوی "دبکا" مطرح شده که قابل تأمل است.
به گزارش خبرنگار دفاعی امنیتیگروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان؛ رسانههای وابسته به اسرائیل همواره ادعاهای متنوع و مختلفی را ضد ایران مطرح میکنند که هیچ کدام پایه و اساس صحیحی ندارند.
آنها تلاش میکنند تا با سناریوی ایران هراسی یا بزرگ نمایی رژیم صهیونیستی سعی کنند قدرتی هرچند خلاف واقع مطرح کنند؛ حال آنکه حقیقت با مطالب مطرح شده متفاوت است.
جالب این است که پس از شکستهای پی در پی رژیم صهیونیستی در جنگهای 33 روزه جولای و آگوست 2006 و امثال اینها بازهم ادعاهای گوناگون درباره توان نظامی اسرائیل از سوی رسانههای رژیم صهیونیستی مطرح میشود برای مثال اخیرا سایت "دبکا" مطلبی را درباره توانمندی اسرائیل مطرح کرده که قابل تأمل است.
**بازخوانی یک ادعا
وبگاه تحلیلی «دبکا فایل» وابسته به منابع اطلاعاتی صهیونیستی در تازهترین تحلیل پیرامون (ادعای) حضور نظامی روسیه در سوریه نوشت: ترکیب قدرت نظامی روسیه با نیروهای ایران بقای قابل توجهی به حکومت فعلی سوریه بخشیده است. از سویی ارتش اسرائیل باید وضعیت خود در جبهه سوریه دوباره تغییر داده و ارزیابی مجددی را در انتخاب حمایت از گروههایی که در جنوب سوریه علیه ایران و حزبالله میجنگند، اتخاذ کند.
حضرت آیتالله خامنهای در این دیدار با فرماندهان و کارکنان سپاه پاسداران انقلاب اسلامی تصریح کردند: دشمن برای نفوذ فرهنگی سعی میکند باورهایی را که جامعه را سرپا نگه داشته دگرگون، مخدوش و در آنها رخنه ایجاد کند.
حضرت آیتالله خامنهای رهبر انقلاب اسلامی صبح امروز چهارشنبه در دیدار هزاران نفر از فرماندهان سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، درباره نقش سپاه در حفظ آرمانهای انقلاب اسلامی و اهداف دشمن در تضعیف این نهاد انقلابی سخن گفتند. بیانات امروز رهبری دارای چند نکته است که در اینجا به آن اشاره خواهیم کرد:
1. امید واهی پایان انقلاب: "دشمن به امید واهی پایان یافتن انقلاب، در فکر نفوذ بهخصوص نفوذ سیاسی – فرهنگی است که شناخت توطئههای دشمن، تقویت و استحکام روحیهی انقلابی و حرکت مستمر بهسمت تحقق آرمانها این هدف را ناکام خواهد گذاشت." یکی از مهمترین نکاتی که رهبری امروز بیان کردند آرزوی پایان انقلاب دشمنان ایران بود. مدتی است که سران کشورهای غربی در اظهارات خود تلویحا سخن از نفوذ فرهنگ غربی در جامعه ایرانی به میان میآورند و حتی هزینههای ضد فرهنگی بسیاری نیز پرداخت کردهاند و علنا این مباحث را اعلام میکنند. غیر از این دشمن درصدد نفوذ اقتصادی است و یکی از اهداف تحریمهای اقتصادی را اشاعه فرهنگ "ما نمیتوانیم" عنوان کردهاند. در چنین شرایطی رهبری اعلام میکند که با شناخت توطئههای دشمن و داشتن روحیه انقلابی میتوان راه نفوذ بست.
" آدام ژوبین" از اعمال قاطع تحریم ها علیه ایران خبر داد.
به گزارش گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از رویترز، "آدام ژوبین" – نامزدِ سمتِ ریاستِ اداره ای که مسئولیت استفاده از ابزارهای مالی برای مقابله با تهدیدها علیه امنیت ملی آمریکا را برعهده دارد -- روز پنجشنبه اعلام کرد دولت آمریکا با قاطعیت، تحریم هایی را علیه ایران اعمال خواهد کرد و تضمین می کند این کشور به توافق هسته ای که با آمریکا و سایر قدرتهای جهانی منعقد کرده است، پایبند می ماند.
آدام ژوبین -- معاون وزارت خزانه داری آمریکا در امور تروریسم و اطلاعات مالی – با حضور در نشست کمیته بانکداری مجلس سنا گفت: ایران همراه با موضوع مبارزه با تامین مالی تروریسم و خطر رو به فزاینده جرائم سایبری، در صف اولِ اولویت های او قرار خواهد داشت.
ایران و قدرتهای جهانی در ماه ژوئیه توافقی را اعلام کردند که بر اساس آن، بخشی از تحریم ها علیه این کشور در ازای اعمال محدودیت هایی بر برنامه هسته ای تهران برداشته خواهد شد. اکثر تحریم های آمریکا به قوت خود باقی خواهند ماند.
مشاور عالی مقام معظم رهبری گفت: نیروهای مسلح اراده خود را برای پاسخگویی به تهدیدات احتمالی در دور دست و فراتر از مرزهای زمینی و هوایی و دریایی آماده کردهاند.
به گزارش خبرنگار دفاعی و امنیتیگروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان؛ سردار سرلشکر پاسدار سید یحیی صفوی ، دستیار و مشاور عالی مقام معظم رهبری ، که به عنوان سخنران پیش از خطبه های نماز جمعه تهران سخن می گفت ، با ارائه تحلیلی از شرائط کنونی کشورهای حا می رژیم بعث در جنگ 8 ساله علیه ملت ایران ، گفت: در هشت سال دفاع مقدس تقریبا تمامی جبهه استکبار یعنی آمریکائیها ، شوروی سابق – تعداد زیادی از کشورهای اروپایی و عربی در جبهه متحد حامیان رژیم کافر بعث عراق بودند.
وی ادامه داد: در سال 1990 اتحاد جماهیر شوروی سابق 15 تکه شد و 15 جمهوری مستقل بروز و ظهور پیدا کردند و فدراسیون فعلی روسیه طی 14 سال گذشته ، یعنی پس از حمله نظامی آمریکا به افغانستان روابط سیاسی بهتری با ایران دارد و هم اکنون در برخی از مسائل منطقه از جمله سوریه با ایران هماهنگ است.
گروه تروریستی داعش اعلام کرد تاکنون جسد سه هزار نفر از اهالی موصل عراق را «گودال مرگ» انداخته است.
به گزارش گروه بینالملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از پایگاه خبری شبکه پرس تیوی، گروه تکفیری و تروریستی داعش اعلام کرده است تا کنون جسد سه هزار تن از اهالی موصل در عراق را در گودال خسفه موسوم به «گودال مرگ» انداخته است.
روزنامه القدس العربی چاپ لندن پنج شنبه گزارش داد: تروریستهای داعش از زمان تسلط بر شهر موصل در سال گذشته جسد چند هزار شهروند موصلی را درون این گودال انداختهاند.
بر اساس این گزارش، داعش اجساد قربانیان را به پزشکی قانونی این شهر تحویل نداده و تنها به ارسال لیست اسامی آنها اکتفا کرده است.
به گفتۀ منابع عراقی، گودال خسفه که در 20 کیلومتری جنوب شهر موصل، مرکز استان نینوا قرار دارد 50 متر عرض و 168 متر ارتفاع دارد.
دکتر فواز حمو النیش، استاد علوم زمین شناسی دانشگاه موصل، میگوید: «الخسفه گودالی طبیعی است که به دلیل نبود تجهیزات و نیز وجود گاز گوگرد و متان ورود به آن ممکن نیست.»
در همین حال اهالی موصل بر این باورند که موجوداتی زنده در این گودال وجود دارند که از اجساد قربانیان تغذیه میکنند.
آنها همچنین میگویند صدای افرادی از درون این گودال به گوش میرسد که حاکی از زنده بودن برخی از آنها است.
وزیر امور خارجه کشورمان گفت: به هیچ وجه بحث انتقال سوخت در کار نبوده و موضوع تبادل آن مطرح است.
به گزارش حوزه سیاست خارجیگروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از خبرگزاری ملت، "محمدجواد ظریف" با اشاره به موضوعات مطروحه درباره شرایط انتقال سوخت به خارج از کشور گفت: در این رابطه، اصلاً موضوع انتقال سوخت به خارج از کشور مطرح نیست، بلکه بر اساس مذاکرات صورت گرفته، تنها بحث تبادل سوخت وجود دارد.
وزیر امور خارجه کشورمان ادامه داد: در شرایط کنونی، چند راه مانند رقیق کردن و تبادل سوخت در این حوزه وجود دارد، البته بر اساس برجام، ایران برای اولین بار بعد از انقلاب اجازه پیدا کرده است تا طبق مقررات قانونی، اورانیوم طبیعی را در برابر سوخت غنی شده وارد کند که این موضوع موجب میشود که جمهوری اسلامی، از بنبست منع واردات کیک زرد و اورانیوم طبیعی خارج شود.
نامزد جمهوریخواه انتخابات ریاست جمهوری آمریکا طرحی سه مرحلهای برای ممانعت از لغو تحریمهای ایران مطرح کرده است.
به گزارش سرويس بينالملل باشگاه خبرنگاران به نقل از وبسایت سنا؛ "تد کروز،" سناتور جمهوریخواه ایالت تگزاس و نامزد انتخابات ریاست جمهوری آمریکا در سال 2016، در نامهای خطاب به "میچ مک کانل،" رهبر اکثریت در مجلس سنا، و "جان بینر،" رئیس مجلس نمایندگان، فرآیندی سه مرحلهای را برای جلوگیری از لغو تحریمها علیه ایران پیشنهاد کرد.
در نامه تد کروز به سناتورهای ارشد جمهوریخواه آمده است: میدانم هر دوی شما در نگرانی عمیق من از پیامدهای فاجعه آمیز توافق هستهای رئیس جمهور "اوباما" با ایران شریک هستید. جمهوریخواهان در مخالفت با این توافق خطرناک متحدند، چند تن از نمایندگان ارشد دموکرات هم مخالفت خود را با این توافق اعلام کردهاند، مردم آمریکا هم با قدرت در مخالفت با توافق ما را همراهی میکنند.
همه بر سر این نکته توافق داریم که باید هر آنچه در توان داریم برای جلوگیری از اجرایی شدن این توافق انجام دهیم و از آزاد شدن یکصد میلیارد دلار از دارائیهای مسدود شده ایران و قرار گرفتن آن در دست آیت الله خامنه ای جلوگیری کنیم. چرا که میلیاردها دلار از این پول مستقیما در اختیار تروریستهایی قرار میگیرد که از آن برای کشتن آمریکاییها، اسرائیلیها، اروپاییها و تعداد بیشماری از مردم در سراسر دنیا استفاده خواهند کرد.
اخیرا یکی از مقامات اطلاعاتی "تل آویو " ادعای ضد ایرانی را مطرح کرده که پایه و اساس درستی ندارد.
به گزارش خبرنگار دفاعی امنیتی گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان؛ اخیرا یکی از مقامات اطلاعاتی اسرائیل ادعایی ضد ایرانی را مطرح کرده که قابل تأمل است؛ این مقام اطلاعاتی مدعی شده ارتش اسرائیل میتواند با جنگندههای "اف 35" ایران را مورد هجمه قرار دهد.
**بازخوانی ادعا یک مقام رژیم صهیونیستی ادعا کرد: جنگندههای اف 35 دست ما را برای حمله به دشمن بازتر میکند. او در ادامه ادعاهایش گفت: قابلیت این جنگندههای رادارگریز بر کسی پوشیده نیست و ایران از این خطر آگاه است. نیروی هوایی رژیم صهیونیستی همچنین اعلام کرد قصد دارد برد این جنگندهها را افزایش دهد.
رژیم صهیونیستی تاکنون دو قرارداد برای ساخت این جنگندهها که «آدیر» نام دارند با شرکت آمریکایی «لاکهید مارتین» امضا کرده است. در مجموع این قراردادها، این رژیم 33 جنگنده "اف 35 " خریداری کرده که قرار است اولین سری از آنها در ماه دسامبر سال 2016 (31 روز منتهی به 11 دی 95) به سرزمینهای اشغالی ارسال شود.
صفحه طرفداران حاج قاسم سلیمانی در اینستاگرام عکسی از این سردار در دوران جوانی و در میان همرزمانش را به اشتراک گذاشته است.
به گزارش خبرنگار اخبار داغگروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان؛ حاج قاسم سلیمانی، فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران، متولد سال 1336 در شهرستان رابر از توابع استان کرمان است، او در طول جنگ هشت ساله ایران و عراق فرمانده لشکر 41 ثارالله کرمان بود.
صفحه طرفداران حاج قاسم سلیمانی در اینستاگرام تصاویر کمتر دیده شده ای از سردار سلیمانی در دوران جوانی و دفاع مقدس به اشتراک گذاشته است.
سناتور تد کروز، نامزد انتخابات ریاست جمهوری آمریکا قرار است در راهپیمایی مخالفان توافق هسته ای ایران سخنرانی کند.
به گزارش گروه بینالملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل سی ان ان، راهپیمایی مخالفان توافقنامه هسته ای ایران درحالی در واشینگتن شروع شده است که کنگره ی آمریکا خود را برای رای گیری درباره این توافقنامه آماده می کند.
باراک اوباما، رئیس جمهور آمریکا از حمایت کافی برای جلوگیری از اقدام مخالفان برای خراب کردن این توافقنامه، برخوردار است.
امروز هیلاری کلینتون، نامزد پیشتاز دموکرات ها در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا شدیدا از توافقنامه هسته ای ایران دفاع کرده است. وی همچنین به صورت مستقیم از رقبای جمهوری خواه خود انتقاد کرد.
خبرنگار شبکه ی تلویزیونی سی ان ان که در راهپیمایی مخالفان توافقنامه هسته ای ایران در مقابل کنگره در واشینگتن دی سی حضور داشت، گفت: جمعیت زیادی تجمع کرده اند، اینجا مکانی است که ما شش سال پیش شاهد بودیم که اعضای حزب چای (جنبش اعتراضی در آمریکا) درباره موضوعات مربوط به طرح درمانی اوباما تجمع کرده بودند.
" هیلاری کلینتون" در سخنرانی خود در موسسه تحقیقاتی بروکینگز گفت: باید مانع از حرکت ایران در مسیر دستیابی به تسلیحات هستهای شویم.
به گزارش گروه بینالملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از الجزیره؛ هیلاری کلینتون برای تشریح دیدگاههای خود درباره برنامه جامع اقدام مشترک (برجام) در موسسه تحقیقاتی بروکینگز حاضر شده است. کلینتون در این سخنرانی تاکید کرد هدف از توافق هستهای جلوگیری از دستیابی ایران به تسلیحات هستهای است.
وی گفت:« سواالهای زیادی درباره توافق هستهای وین مطرح است از جمله اینکه چگونه میتوانیم از دستیابی ایران به تسلیحات هستهای جلوگیری کنیم و اینکه چگونه می توانیم از خودمان و متحدانمان درمقابل طیف وسیعی از تحریمها محافظت کنیم که از جانب ایران مطرح است. مخاطرات مطرح زیاد است. هیچ راه حل کامل و رضایت بخشی برای این مسئله وجود دارد. این پرسشها و بویژه نکات مثبت توافق هسته ای که اخیراً با ایران حاصل شده سبب شده است افراد دارای حسن نیت دچار اختلاف شوند و سخنان سختی از جانب دو طرف مطرح شود. نظر من به صورت ذیل است. ما یا در مسیر دیپلماسی پیش می رویم و از این فرصت استفاده می کنیم تا مانع از حرکت ایران در مسیر دستیابی به تسلیحات هسته ای شویم یا اینکه ما در مسیر خطرناک تر حرکت می کنیم که به آینده ای با امنیت کمتر و خطر بیشتر منجر می شود. به همین علت است که من از این توافق حمایت میکنم. من از این توافق به صورت بخشی از راهبرد بزرگتر درباره ایران حمایت میکنم.»
نخست وزیر رژیم صهیونیستی در اظهاراتی گستاخانه مدعی شد ایران برای تهدید میلیونها نفر، در تلاش برای توسعه بمب های اتمی است.
به گزارش گروه بینالملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از پایگاه اینترنتی دفتر نخست وزیری رژیم صهیونیستی، بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی، در دیدار با دونالد توسک، رئیس شورای اروپا، مدعی شد:" ما بر این باوریم که ایران و داعش می خواهند در خاورمیانه امپراطوری های خاص خود را ایجاد کنند. آنها برای رسیدن به اهداف خود، نخست ما، دیگر مسلمانان و مسیحیان و سپس شما (اروپاییها) را هدف قرار خواهند داد."
نتانیاهو در ادامه مدعی شد: ایران در حال ساخت موشک های بالستیک قاره پیما برای هدف قرار دادن اروپا است و نه ما. ما در همین قاره قرار داریم. موشک های آنها تقریبا به ما می رسد. آنها در تلاش برای ساخت موشک های بین قارهای برای هدف قرار دادن اروپا و آمریکا هستند و ما بر این باوریم این یک مشکل مشترک است."
عضو هیئت رئیسه مجلس متنی را در صفحه اینستاگرام خود درباره مسائل مرتبط با توافق هستهای منتشر کرد.
به گزارش حوزه مجلس گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان مهرداد بذرپاش، عضو هیئت رئیسه مجلس و نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس شورای اسلامی در صفحه اینستاگرام خود مطلبی را درباره توافق هستهای و مسائل مرتبط با آن منتشر و آن را در معرض دید کاربران قرار داد.
متن کامل مطلب منتشر شده به شرح ذیل است:
برخی میگویند برای گرفتن حقمان باید هزینه و فایده کنیم، اگر هزینه قدری بیشتر شود، از حقمان صرف نظر کنیم، اخیرا در حوزه حق هستهای عدهای این تز را ترویج میکنند که حق هستهای و یا هر حق دیگری را هزینه و فایده کنیم، حال میخواهم یک مثال بزنم:
خرمشهر، این قطعه رعنای ایران اسلامی، مدتی در چنگال رژیم صدام افتاد، به نظر شما برای گرفتن این حق، چند نفر باید مثل جهان آرا جان میدادند تا این جزء هر چند کوچک از سرزمین مقدسمان به صاحبان آن برگردد؟ آیا میبایست برای گرفتن این حق(خرمشهر) هم هزینه و فایده میشد؟
واشینگتن پست نوشت: آیا دموکراتها میتوانند با جلب حمایت کافی از توافق ایران مانع از رسیدن قطعنامه جمهوری خواهان به میز رئیسجمهور شوند یا نه.
به گزارش گروه بینالملل باشگاه خبرنگاران جوان؛ روزنامه واشینگتن پست امروز در گزارشی به قلم مایک دوبونیس نوشت: با حمایت گروهی از دموکراتهای مردد سنا از توافق هستهای ایران باراک اوباما، رئیسجمهور در آستانه یکی از مهمترین پیروزهای دوره ریاست جمهوری اش قرار گرفت.
اکنون چهل و دو سناتور علناً از توافق ایران حمایت کردهاند که همگی آنها دموکرات یا نمایندگان مستقل متحد با دموکراتها بودهاند. این تعداد برای خنثی کردن تلاشهای جمهوری خواهان در رد توافق و عدم نیاز اوباما به اقدام ناخوشایند توسل به قانون وتو کافی خواهد بود.
اما این رویداد واکنش محتاطانه کاخ سفید و دیگر طرفداران توافق را در روز سه شنبه در پی داشت که منعکس کننده نااطمینانی درباره امکان توسل به فیلیباستر (مباحثات طولانی) در سنا با توجه حملات جمهوری خواهان، نبود اشتیاق در میان بسیاری از طرفداران توافق به چنین اقدامی و متحد بودن حزب جمهوری خواه بر ضد این توافق است.
رسانههای خارجی بیانات مقام معظم رهبری در جمع اقشار مختلف جامعه را بازتاب دادند.
به گزارش گروه بینالملل باشگاه خبرنگاران جوان؛ رسانهها و شبکههای خارجی بیانات آیت الله سید "علی خامنهای،" رهبر معظم انقلاب، در دیدار با هزاران نفر از اقشار مختلف مردم از شهرهای مختلف کشور را بازتاب دادند.
خبرگزاری رویترز گزارش داد: آیت الله علی خامنه ای، رهبر معظم ایران، اعلام کرد ایران پس از توافق هسته ای درباره هیچ موضوع دیگری با آمریکا مذاکره نخواهد کرد.
جروزالم پست نیز نوشت: رهبر (معظم) ایران روز چهارشنبه اعلام کرد، تهران بعد از مذاکرات هستهای با آمریکا بر سر هیچ موضوعی مذاکره نمیکند.
این روزنامه صهیونیستی افزود: آیت الله خامنهای همچنین گفت "در موضوع هسته ای، ما با آمریکا بر سر مسائل خاص مذاکره کردیم. آمریکایی ها در مذاکرات خوب ظاهر شدند، ولی ما، نه الان و نه در آینده با آنها بر سر هیچ موضوعی مذاکره نخواهیم کرد."
پایگاه خبری شبکه پرس تی وی نیز نوشت: حضرت آیت الله سید علی خامنهای، رهبر معظم انقلاب اسلامی، فرمودند ما فقط در قضیۀ هستهای با مذاکره با امریکا به دلایل مشخص موافقت کردیم و در عرصههای دیگر اجازۀ مذاکره با امریکا ندادیم و با آنها مذاکره نمیکنیم.
ایشان فرمودند: "آمریکا دشمنی خود را پنهان نمیکند؛ یکی لبخند میزند، یکی مصوبه علیه ایران تهیه میکند. دنبال چیزی به نام مذاکره با ایرانند؛ مذاکره وسیلهای است برای نفوذ و تحمیل خواستها."
جانشین فرمانده نیروی زمینی ارتش گفت: پژاک سایر گروههای تروریستی اصلا در حدی نیستند که برای ایران تهدیدی باشند.
به گزارش خبرنگار دفاعی امنیتی گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان؛ امیر کیومرث حیدری جانشین فرمانده نیروی زمینی ارتش در پاسخ به خبرنگار سیاسی باشگاه خبرنگاران، درباره تهدیدهای گروهک تروریستی پژاک در مرزهای شمال غربی کشور گفت: نیروی زمینی این امر را قبول ندارد که این موارد تهدیدی برای کشور باشد و برخی از این اخبار در حد شایعه و بزهکاریهای مرزی است. و هیچگونه تهدیدی برای امنیت مرزهای کشور ما نیست. چرا که آنها در سطحی نیستند که بتوانند امنیت ما را تهدید کنند.
جانشین فرمانده نیروی زمینی ارتش در ادامه افزود: به دلیل درگیری گروهک پژاک با دولت ترکیه و حضور در کردستان عراق ممکن است در بخش بسیار جزئی از مرزهای ما هم درگیریهایی با برخی از پاسگاههای مرزی ما به وجود بیاید که قابل طرح به عنوان موضوع امنیتی نیست.
امیر حیدری با اشاره به میزان آمادگی ارتش جمهوری اسلامی ایران برای مقابله با هرگونه تهدید خارجی گفت: ما بارها گفتهایم ارتش آماده و همیشه مهیاست که هرگونه خطر و تهدیدی را در نطفه خفه کند و امروز هم با سرمایهگذاری در نهضت خودکفایی نظامی و روی پای خود ایستادن در تمام بخشها مخصوصا در نیروی زمینی این امر صورت گرفته است.
وی در پاسخ به سوالی دیگری از خبرنگار سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، مبنی بر رزمایشهای عادی نیروی زمینی گفت: رزمایشهای نیروی زمینی ارتش از نیمه دوم مهر آغاز میشود و در پایان هر مرحله از رزمایش آموزشهای سالیانه یگانی را طی میکنیم. اولین رزمایش در مناطق غرب کشور صورت خواهد گرفت.
هزاران نفر از اقشار مختلف مردم پیش از ظهر امروز، با حضور در حسینیه امام خمینی با حضرت آیتالله خامنهای رهبر معظم انقلاب دیدار کردند.
حضرت آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب اسلامی صبح امروز (چهارشنبه) در دیدار پرشور هزاران نفر از قشرهای مختلف مردم، با هشدار درباره تلاش های فریب کارانه آمریکا برای نفوذ از برخی روزنه ها، «اقتصاد قوی و مقاوم»، «توسعه روزافزون علم» و «حفظ و تقویت روحیه انقلابی گری بخصوص در جوانان» را سه عامل مقابله مقتدرانه با دشمنی های پایان ناپذیر شیطان بزرگ اعلام کردند و با بیان برخی نکات درباره انتخابات اسفند 94، افزودند: نتیجه هر انتخابات نیز مانند تک تک آرای مردم، حق الناس است و با همه وجود، از این حق ملت، دفاع خواهد شد.
حضرت آیت الله خامنه ای با اشاره به ایام پربرکت ماه ذیقعده و لزوم بهره مندی از این فرصتهای گرانبها، ماه شهریور را نیز حاوی خاطراتی پرمعنا خواندند و خاطرنشان کردند: در همه حوادث این ماه از جمله کشتار مردم بیگناه به دست رژیم پهلوی در 17 شهریور 57، شهادت رئیس جمهور و نخست وزیر کشور در 8 شهریور 60، ترور شهید آیت الله قدوسی و شهید آیت الله مدنی در همین ماه و حمله صدام به ایران در 29 شهریور 59، ردپای مستقیم یا غیرمستقیم امریکا مشاهده می شود.
با نزدیک شدن به مردادماه و عملیات بزرگ «مرصاد» تصمیم گرفتم باروحانی که در آن عملیات بوده و جراحتی از ناحیه صورت و بینایی دیده صحبت کنم این روحانی دلاور کسی نیست جز «سید حبیب موسوی مقدم».
پیش از هر چیزی گذری میکنم بر رویداد مردادماه سال 67. آن روزها هنوز مهر قطعنامه خشک نشده و زهر جام تمام نشده بود که صدام در پنجمین روز از گرمای سوزنده مرداد، سه روز نبرد بیامان را بر ایران تحمیل کرد. هشتم مردادماه بود با پاکسازی منطقه اسلامآباد و کرند غرب از وجود اعضای مجاهدین خلق که با حمایت ارتش بعث وارد خاک ایران شده بودند، عملیات مرصاد به پیروزی رسید. عملیات مرصاد نبردی بود میان ارتش جمهوری اسلامی ایران و سازمان مجاهدین خلق (منافقین) درگرفت. پس از چند روز درگیری درنهایت نیروهای ارتش ایران پیروز شدند و تهاجمی که توسط سازمان مجاهدین خلق بانام «فروغ جاویدان» طرحریزی و اجراشده بود عملاً با شکست روبرو شد و تعداد زیادی از نیروهای مهاجم که نام عملیات خود را فروغ جاویدان گذاشته بودند، درنبرد کشته شدند.
سلام دوستان وسروران عزیز
به وبلاگ خودتان خوش آمدید امیدوارم لحظات شادی داشته باشید لطفا پس از خواندن و مشاهده هر مطلب نظرات خود را مرقوم فرمایید. متشکرم