در گذشته، غرب برای حفظ خاندان آلسعود هر کاری که میتوانست انجام میداد اما به زودی چه بخواهد چه نخواهد ممکن است دیگر نتواند آلسعود را در قدرت نگه دارد.
به گزارش گروه بینالملل باشگاه خبرنگاران جوان؛ پایگاه اینترنتی آسیا تایمز در مقالهای به قلم دیوید گلدمن نوشت: اعدام های جمعی هفته گذشته در عربستان موجب وحشت در بالاترین سطوح این حکومت سلطنتی شده است. در سال 1980، ریاض 63 نفر را که به مسجد اعظم مکه حمله کرده بودند، کُشت. اما این اعدام ها را به سرعت پس از آن حادثه انجام داد. در حالی که بسیاری از 47 زندانی که در دوم ژانویه اعدام شدند به مدت یک دهه در این کشور زندانی بودند. تصمیم برای کشتن شیخ نمر باقر النمر، روحانی برجسته شیعه موجب ترس از براندازی دولت عربستان با حمایت ایران شده است.
فرماندهان سپاه نظراتی را درباره قدرت موشکی ایران داشتند.
به گزارش خبرنگار دفاعی امنیتیگروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان؛ ایالات متحده آمریکا در تلاش است تا موضوع برنامه جامع اقدام مشترک را با قدرت دفاعی و موشکی جمهوری اسلامی ایران گره بزند و این موضوع با اعتراض شدید مقامات ارشد جمهوری اسلامی ایران همراه شده است.
اخیرا حجت الاسلام والمسلمین "دکتر حسن روحانی" رئیس جمهور نامه ای به سردار سرتیپ "حسین دهقان" وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح نوشت و به پیگیری مجدانه قدرت دفاعی ایران تاکید کرد و هچنین سردار سرتیپ "سید مسعود جزایری" معاون بسیج و فرهنگ دفاعی ستاد کل نیروهای مسلح و سردار سرتیپ " حسین سلامی" جانشین فرمانده کل سپاه نیز قدرت موشکی را مهم ارزیابی کردند.
** سردار جزایری: حتی یک روز از ارتقاء توان و ظرفیت دفاعی و موشکی خود غافل نبودهایم/ظرفیتهای دفاعی به ویژه موشکی جزء خطوط قرمز جمهوری اسلامی ایران است
انصاری گفت: عربستان حیات خود را در ایجاد درگیری منطقهای میداند.
به گزارش خبرنگار سیاست خارجی گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، نشست خبری جابر انصاری سخنگوی وزارتخارجه در محل این وزارتخانه برگزار شد.
جابر انصاری در ابتدای سخنان خود درباره رفتارهای منطقهای دولتمردان عرب، گفت: عربستان حیات خود را در ایجاد درگیری در منطقه میداند، لذا در سالیان اخیر اقداماتی را انجام داده که به افزایش درگیریها منجر شده است.
وی با اشاره به اینکه موج تروریستی تکفیری در منطقه مورد حمایت سعودیها قرار دارد، تصریح کرد: تلاش برای تنش آفرینی و تحمیل جنگ به یمن نیز از جمله اقدامات ضد منطقهای است و عربستان منافع و حیات خود را در ادامه این درگیریها میداند.
معاون وزیر خارجه در واکنش به اقدام عربستان برای قطع روابط دیپلماتیک با ایران گفت: ریاض با اعلام تصمیم به قطع رابطه با تهران نمیتواند بر خطای بزرگ اعدام رجلی دینی سرپوش گذارد.
"حسین امیرعبداللهیان" معاون وزیر امور خارجه کشورمان در خصوص اظهارات عادل الجبیر وزیر خارجه عربستان درباره قطع روابط دیپلماتیک ریاض با تهران، با اشاره به تجمع شنبه شب مقابل سفارت عربستان در تهران گفت: هیچ آسیبی به دیپلماتهای سعودی در تهران و مشهد وارد نشده است.
وی افزود: عربستان سعودی پیش از این نیز با خطای راهبردی و اتخاذ رویکردهای شتابزده و نسنجیده ناامنیها در منطقه را تشدید کرد، باعث رشد تروریسم و افراط گرایی شد و با توطئه کاهش قیمت نفت به مردم کشورش و کشورهای مسلمان منطقه اسیب رساند و در مذاکرات هستهای صلحآمیز ایران و شش کشور تلاش کرد نقش مخرب و غیرسازنده ایفا کند.
علمای مبارز اسلام همیشه هدف تیرهای زهرآگین جهانخواران بودهاند و اولین تیرهای حادثه قلب آنان را نشانه رفته است... تا به حال یک آخوند درباری یا یک روحانی وهابی را ندیدهایم که در برابر ظلم و شرک و کفر... ایستاده باشد.
به گزارش مشرق، حسین شریعتمداری در یادداشت روز کیهان نوشت:
1- این متن را بخوانید! بخشی از پیام حضرت امام خمینی- رضوانالله تعالی علیه- است که در شهریورماه سال 1367 به مناسبت شهادت روحانی وارسته و انقلابی پاکستان «علامه عارف حسین حسینی» بهدست تکفیریهای موسوم به «سپاه صحابه»! صادر شده بود. پیامی که انگار همین امروز به مناسبت شهادت مظلومانه «آیتالله نمر» رهبر شیعیان عربستان صادر شده است؛
«علمای مبارز اسلام همیشه هدف تیرهای زهرآگین جهانخواران بودهاند و اولین تیرهای حادثه قلب آنان را نشانه رفته است... تا به حال یک آخوند درباری یا یک روحانی وهابی را ندیدهایم که در برابر ظلم و شرک و کفر، خصوصاً در مقابل شوروی متجاوز و آمریکای جهانخوار ایستاده باشد. همان گونه که یک روحانی وارسته عاشق خدمت به خدا و خلق خدا را ندیدهایم که برای یاری پابرهنگان زمین، لحظهای آرام و قرار داشته باشد و تا سر منزل جانان علیه کفر و شرک مبارزه نکرده باشد و عارف حسینی اینگونه بود و ملتهای اسلامی حتماً دلیل این واقعه را دریافتهاند که چرا در ایران «مطهری»ها و «بهشتی»ها و شهدای محراب و سایر روحانیون عزیز، و در عراق «صدر»ها و «حکیم»ها و در لبنان «راغب حرب»ها و «کُریم»ها، و در پاکستان «عارف حسینی»ها، و در تمامی کشورها روحانیون دردآشنای اسلام ناب محمدی- صلیاللهعلیهوآله- هدف توطئه و ترور میشوند.»
شواهد حاکی است که پرونده اعدام آیتالله شیخ نمر، به عرصه نزاع و رقابت دو شاهزاده سعودی تبدیل شده است. در واقع بننایف با این اعدامها و قدرتمند جلوهدادن خود، این پیام را به ملک سلمان و محمد بن سلمان داد که میتواند در برابر خواست و اراده سلطنتی قد علم کند و پادشاه عربستان و پسرش نمیتوانند وی را دستکم بگیرند.
گروه بینالملل مشرق - وزارت کشور عربستان سعودی روز گذشته با صدور بیانیه ای از اجرای حکم اعدام آیت الله شیخ «نمر باقر النمر»، رهبر شیعیان عربستان خبر داد و این روحانی و مجاهد بزرگ به همراه 46 متهم دیگر که اغلب آنها تروریست معرفی شده اند روز شنبه در 12 منطقه عربستان اعدام شد.
حکم اعدام آیت الله نمر آبان 94 در دادگاه تجدید نظر و دادگاه عالی آل سعود تأیید و برگه ای به همین منظور به وزارت کشور ارسال شد تا امضای «محمد بن نایف»، وزیر کشور عربستان برای انجام این حکم گرفته شود.
کسانی که صادقانه به سرنوشت بشریت و حقوق بشر و عدالت علاقهمندند باید این قضایا را دنبال کنند و نباید نسبت به این وضعیت بیتفاوت باشند.
به گزارش مشرق، حضرت آیت الله خامنهای رهبر معظم انقلاب اسلامی صبح امروز در جلسه درس خارج فقه، جنایت بزرگ عربستان سعودی در به شهادت رساندن عالم مؤمن و مظلوم، شیخ نمر باقر النمر را به شدت محکوم کردند و با تأکید بر لزوم احساس مسئولیت دنیا در قبال این جنایت و جنایات مشابه سعودی در یمن و بحرین، خاطرنشان کردند: بدون تردید خون به ناحق ریخته این شهید مظلوم به سرعت اثر خواهد کرد و دست انتقام الهی گریبان سیاستمداران سعودی را خواهد گرفت.
حضرت آیت الله خامنهای گفتند: این عالمِ مظلوم نه مردم را به حرکت مسلحانه تشویق میکرد و نه به صورت پنهانی اقدام به توطئه کرده بود، بلکه تنها کار او، انتقاد علنی و امر به معروف و نهی از منکرِ برخاسته از تعصب و غیرت دینی بود.
وزیر امور خارجه عربستان سعودی اعلام کرد کارکنان سفارت ایران در ریاض باید ظرف مدت ۴۸ ساعت خاک عربستان را ترک کنند.
به گزارش مشرق، عادل الجبیر اعلام کرد کارکنان سفارت ایران در ریاض باید ظرف مدت 48 ساعت خاک عربستان را ترک کنند. وزیر خارجه عربستان سعودی همچنین از قطع روابط دیپلماتیک با ایران خبر داد.
الجبیر با اعلام این خبر، افزود: «محمد جواد ظریف» وزیر خارجه ایران را در جریان قطع روابط تهران ریاض قرار داده ایم.
وی در کنفرانس خبری امشب مدعی شد ایران پناهگاهی امن برای سرکردههای القاعده از سال 2011 فراهم میکند و سلاح و مواد منفجر به منطقه قاچاق میکند
استان ضالع به عنوان دروازه شمالی ورود به جنوب یمن و قلب این منطقه استراتژیک به شمار می رود و هر جریانی که کنترل این استان را در دست داشته باشد، می تواند به دروازه های عدن برسد. این استان یک استان کوهستانی است و جنگیدن در این استان کار سختی است.
گروه بینالملل مشرق - استان ضالع که در جنوب یمن قرار دارد، به عنوان ورودی این منطقه استراتژیک از این کشور به شمار می رود که در طول ماه ها و هفتههای اخیر شاهد درگیری های شدید نظامی بوده است.
در این مقاله به معرفی استان ضالع، اهمیت آن و آخرین وضعیت میدانی در این استان جنوبی یمن می پردازیم:
وجود کشورهای غربی و جلوتر از همه آنها آمریکا، در مناطقی مثل خلیج فارس شر محض است و حضور این کشورها خصوصا در تاریخ چند ده ساله اخیر، علیرغم اقدامات تبلیغی، باعث ناامنی شده است.
سردار علی فدوی فرمانده نیروی دریایی سپاه در گفتگو با خبرنگار گروه دفاع و امنیت مشرق در پاسخ به سوالی درباره تبعات حضور ناو هواپیمابر شارل دوگل فرانسه در خلیج فارس و تاثیر منفی آن بر امنیت منطقه تاکید کرد: وجود کشورهای غربی و جلوتر از همه آنها آمریکا، در مناطقی مثل خلیج فارس شر محض است و حضور این کشورها خصوصا در تاریخ چند ده ساله اخیر، علی رغم اقدامات تبلیغی شان مبنی بر اینکه برای برقراری امنیت به مناطقی مثل خلیج فارس می آیند، باعث ناامنی شده است.
سردار فدوی در ادامه اشاره ای به آمارهای دوران جنگ تحمیلی کرد و گفت: در طول 8 ساله جنگ، 580 فروند کشتی در خلیج فارس مورد اصابت قرار گرفت که 51 درصد از این کشتی ها، در شش و نیم سال اول جنگ و 49 درصد باقیمانده در یک و نیم سال پایان جنگ، هدف قرار گرفتند و تفاوت این یک و نیم سال با شش و نیم سال قبلی این بود که در آن مدت، آمریکایی ها به اسم تامین امنیت وارد خلیج فارس شدند و این حضور، ناامنی در خلیج فارس را 9 برابر افزایش داد.
قانون اساسی این کشور اختیارات سیاست خارجی را میان رئیسجمهور و کنگره تقسیم میکند تا هر دو در تدوین سیاست خارجی و تغییر آن نقش داشته باشند؛ همین مسئله به درگیریهای متعدد میان دو قوه منجر شده است اما کدامیک حرف آخر را میزنند؟
شک و تردید درباره احتمال سیطره یک نهاد یا قوه بر تصمیمگیری در آمریکا، باعث ایجاد نوعی تقسیمبندی در عرصه سیاستگذاری خارجی در این کشور شده است. با این حال، آمریکا در مقایسه با سایر کشورهایی که گفته میشود در آنها ساختار لیبرال-دموکراسی حاکم است، روشهای پر پیچ و خمی برای هدایت سیاست خارجی دارد. قانون اساسی این کشور اختیارات سیاست خارجی را به گونهای بین رئیسجمهور و کنگره تقسیم میکند که هر دوی آنها در تدوین سیاست خارجی و تغییر آن نقش داشته باشند؛ مسئلهای که به درگیریهای متعدد بین دو قوه در برهههای مختلف زمانی منجر شده است.
سیاست خبری بیبیسی و رسانههای دیگر، در مسیری مشخص حرکت میکند و تلاش میشود نشان دهند که مخالفان داخلی این کشور صرفاً شیعیان هستند در حالی که تحقیقات نشان میدهد 90 درصد از 30 هزار زندانی سیاسی عربستان، سنی هستند.
گروه بینالملل مشرق- شنبه 12 دی، شبکه العربیه در خبری فوری اعلام کرد وزارت کشور عربستان از اجرای حکم اعدام 47 نفر از اشخاصی خبر داد که مدعی شده تروریست هستند. وزارت کشور عربستان نیز اعلام کرد شیخ نمر باقر النمر، روحانی برجسته شیعه از جمله اعدامشدگان است. وی به اتهام واهی اقدامات تروریستی از سوی عربستان اعدام شد.
شبکه المیادین در خبری فوری به نقل از برادر آیتالله نمر اعلام کرد: امیدواریم واکنشها در سطح این حادثه فجیع و دردناک باشد و از اقدامات مسالمتآمیز فراتر نرود. دادگاهی در عربستان 23 مهر 93 با مطرح کردن اتهامات ادعایی «فتنه انگیزی در کشور» حکم اعدام آیتالله نمر را صادر کرد.
خبرنگار بینالملل مشرق در این خصوص با «مسعود شجره» مؤسس کمیسیون حقوق بشر اسلامی (IHRC) در سال 1997 در لندن گفتگو کرده است.
سؤال:: به نظر شما آیا اعدام شیخ نمر قابلپیشبینی بود؟ آیا این اتفاق، تعمداً زمانی رخ داد که دنیا در تعطیلات کریسمس بود؟
سفارت عربستان در تهران در پی شهادت آیت الله شیخ نمر مورد خشم عدهای خودسر قرار گرفت و در آتش سوخت.
به گزارش مشرق، سفارت عربستان واقع در نیاوران تهران در پی شهادت آیت الله نمر، مورد خشم عدهای قرار گرفت.
عدهای به صورت خودجوش و با به نمایش گذاشتن خشم خود و با سردادن شعارهایی علیه آل سعود، این سفارت را مورد هجوم قرار دادند .
این تجمع ها که به صورت پراکنده از ابتدای شب آغاز شد، همچنان ادامه داشت و تجمع کنندگان در حالی فریاد حیدر حیدر سر می دادند که سفارت در آتش می سوخت و شعله های آن به خارج زبانه می کشید.
وزارت کشور عربستان سعودی از اعدام 47 مخالف این رژیم از جمله آیتالله شیخ نمر محمد باقر النمر، از رهبران برجسته شیعه این کشور خبر داد. دادگاه جنایی عربستان سعودی در 23 مهرماه 1393 شیخ نمر را به «اعدام با شمشیر و به صلیب کشیده شدن در انظار عمومی» محکوم کرده بود.
گروه بینالملل مشرق - وزارت کشور عربستان با صدور بیانیهای از اجرای حکم اعدام شیخ نمر باقر النمر رهبر شیعیان عربستان خبر داد.
شبکه خبری «العربیه»، خبر داد بر اساس بیانیه وزارت کشور عربستان، حکم اعدام شیخ نمر به همراه 46 متهم دیگر که اغلب آنها تروریست معرفی شدهاند روز شنبه (امروز) در 12 منطقه در عربستان اجرا شده است.
در میان افرادی که وزارت کشور عربستان میگوید آنها را اعدام کرده «فارس آل شویل الزهرانی» نیز به چشم میخورد که از اعضای شناخته شده القاعده در عربستان به شمار میرود.
نیروهای سپاه قدس 6 کارمند شرکتی که برای برای سپر دفاعی موشکی اسراییل (رژیم صهیونیستی) کار میکردند را به گروگان میگیرند تا بتوانند با استفاده از آنها به خانه امن موساد در آمریکا نفوذ کنند اما در انتها گروگانها را میکشند.
گروه جنگ نرم مشرق - سریال «بلک لیست» The Blacklistیا «لیست سیاه» که در ژانر جنایی امنیتی قرار دارد، در یکی از قسمتهای جدیدش، پای سپاه قدس ایران را وسط میکشد، و اعضای آن را افرادی وحشی که بهصورت بیرحمانه دست به قتل و ترور میزنند، نشان میدهد. این رویکرد سپاههراسی در حالی انجام میگیرید که مجلس نمایندگان آمریکا در تلاش برای محدود کردن تاثیر طرح تخفیف تحریمها علیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و همچنین مانعتراشی در تماسهای گستردهتر بین ایران و آمریکا، در دو هفته گذشته سه طرح جداگانه تحریم علیه سپاه ارائه کرده است. این حمله به سپاه در حالی صورت میگیرد که هنوز برجام بهطور کامل اجرا نشده است.
شهر تهران در «بلک لیست»
نویسندگی و طرح اولیه این سریال که پخش آن از سال 2013 توسط شبکه آمریکایی «انابیسی» (NBC) شروع شده، به عهده جان بکنکمپ (Jon Bokenkamp) است. داستان «بلک لیست» درباره شخصی خلافکار حرفهای به نام "Red" (با بازی جیمز اسپادر) است که زمان زیادی پلیس و «افبیآی» به دنبال او بودند، اما روزی او تصمیم میگیرد خود را تحویل قانون دهد و برای این کار شرایطی در نظر دارد؛ او میخواهد تنها با یک پلیس کار کند و با همکاری آن پلیس افراد خلافکار و تبهکار معروف که در لیستی اسامی آنها قرار دارد را دستگیر کند.
اگر تحریمهای جدید اجرایی شود، اولین اقدامات به اصطلاح تنبیهی مستقیم علیه ایران از سوی آمریکا، بعد از توافق هستهای ماه جولای، خواهد بود. این در حالی است که مقامات کشورمان بارها تاکید کردند که وضع تحریمهای جدید، از نظر ایران نقض برجام محسوب خواهد شد.
چند ماه پس از جنجال بر سر آزمایش موشک بالستیک عماد، دو رو بعد از اقدام بسیار مهم ایران در اجرایی کردن برجام و خروج 11 تن اورانیوم غنیشده، یک روز بعد از انتشار خبر شلیک موشکهای ایران در نزدیکی ناو آمریکایی تئودور روزولت که از سوی سپاه تکذیب شد، خبرهایی مبنی بر تصمیم دولت اوباما در تحریم برنامه موشکی دفاعی ایران منتشر شد.
اگرچه باید از دکتر روحانی بابت نگارش نامه به وزیر دفاع، بواسطه اتخاد موضع در خور شأن تشکر و قدردانی کنیم ولی باید این سؤال را از ایشان بپرسیم چرا هنگامی که اوباما قانون «محدودیت صدور روادید برای مسافران ایران» را امضا کرد، برای دفاع از مردم ایران هیچ واکنشی نشان ندادید.
گروه سیاسی مشرق - بالأخره بعد از اظهارنظرهای مکرر و رفتارهای خصمانه مقامات آمریکایی (از اوباما گرفته تا کنگره و سنا)، رئیس جمهور در نامهای خطاب به وزیر دفاع دولت، از ماهیت و ادامه توسعه صنعت موشکی جمهوری اسلامی ایران، دفاع کرد.
نامهای که در نگاه کلی نیازمند تشکر و قدردانی از رئیسجمهور است زیرا رئیس دولت یازدهم حسب وظیفه قانونی، در کوتاهترین زمان و بااقتدار، جواب تحریم جدید یانکیها را پاسخ داده و موضع درخور شأنی گرفتند.
نامه روحانی در حالی برای وزیر دفاع نوشتهشده است که وزارت خزانهداری آمریکا روز دوشنبه 7 دی (28 دسامبر) اعلام کرد قصد دارد چند فرد و شرکت ایرانی مرتبط با برنامه موشکی را تحریم کند.
این اقدام به بهانه پاسخ به آزمایش موشک بالستیک عماد توسط ایران صورت میگیرد. بنابراین گزارش، این تحریمها هنوز اعمال نشدهاند، اما دولت باراک اوباما تصمیم خود برای این کار را به نمایندگان کنگره اعلام کرده است[1]
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام در نامهای به روحانی تاکید کرد: تجربه تاریخی ملت ایران نشان داده است که باید سیلی را با سیلی جواب داد، در غیر این صورت دوباره تاریخ ننگین دوره قاجار و پهلوی در کشور ما تکرار خواهد شد.
به گزارش مشرق، سرلشگر پاسدار محسن رضایی دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام در نامهای خطاب به رئیس جمهور ضمن قدردانی از وی برای توجه به گسترش و تقویت توان موشکی تاکید کرد: تجربه تاریخی ملت ایران نشان داده است که باید سیلی را با سیلی جواب داد، در غیر این صورت دوباره تاریخ ننگین دوره قاجار و پهلوی در کشور ما تکرار خواهد شد. تنها راه حضور مقتدرانه ما در روابط بینالمللی مسیری است که حضرت امام (ره) در سیاست خارجی بنیان گذاشت و رهبر معظم انقلاب آن را پاسداری و با قوت ادامه دادند.
در ابتدای این نامه خطاب به روحانی آمده است: از توجه جنابعالی به گسترش و تقویت توان موشکی نیروهای مسلح که در سیاستهای کلی برنامه ششم دیدهشده است و در پاسخ به تحریمها و تحرکات جدید امریکا صورت گرفت، از سوی خود و پیشکسوتان دفاع مقدس تشکر میکنم.
در فتنه 88 افرادی دستگیر شدند و اعتراف کردند تنها برای ناامن کردن یکی از چهارراهها در تهران در کنار سازمان حج و زیارت در خیابان آزادی، هفتهای ۲۵۰ میلیون تومان دریافت میکردند.
به گزارش مشرق، حجت الاسلام و المسلمین حیدر مصلحی وزیر سابق اطلاعات، در همایش سیاسی با حضور فرماندهان و کارکنان قرارگاه سازندگی نوح(ع) در سالن همایشهای ۵ آذر سازمان بسیج مستضعفین برگزار شد؛ با اشاره به فتنههای متعدد برای پیامبران در مسیر هدایت مردم گفت: وجود فتنههای متعدد برای استحکام و بالندگی نظامهای اسلامی در طول تاریخ از سنن الهی است؛ تا این نظامها در مسیر هدایت امت به ساخت و استحکام لازم دست پیدا کنند.
وی با یادآوری سخنان مقام معظم رهبری در ۱۴ خرداد امسال، آن را نقطه عطفی در معرفی پروژه نفوذ دشمن قلمداد و تاکید کرد: استکبار جهانی سرمایهگذاری عظیمی برای به انحراف کشیدن گفتمان امام(ره) ایجاد کرده است؛ به طوری که در تمام این سالها بعد از پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی شاهد تلاش نافرجام دشمن برای به هم ریختن ساختار معماری انقلاب اسلامی بودهایم که بحمدالله با هوشیاری نیروهای مومن و انقلابی شکست خورده است.
جانشین فرمانده کل سپاه گفت: بدون توجه به تهدیدها توان موشکی خود را افزایش میدهیم.
به گزارش خبرنگار گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان؛ سردار سلامی جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران در سخنان پیش از خطبههای نماز جمعه امروز تهران اظهار داشت: امام راحل (ره) با نگاه ژرف خود در فلب سیاستهای سلطهطلبان نفوذ کرد و آن را به لرزه درآورد و مقام معظم رهبری نیز با آرامش و صبر ملت را از دریای خروشان فتنه عبور دادند.
جانشین فرمانده کل سپاه ادامه داد: در رهبری جمهوری اسلامی جلوهای از نبوت و نمادهای درخشانی از حکومت علوی وجود دارد؛ او رهبری بزرگ است که توانست تمرکز قوای نظامی دنیا را از ملت ایران دور کند و جبهه وسیعی را علیه کسانی که میخواستند بر امت اسلامی حاکم شوند به وجود آورد و با نفوذ در تمام تاکتیکهای دشمنان آنها را خنثی کرد.
وی درباره حماسه 9 دی اظهار داشت: امروز در ایام تجلیل و تکریم از یک ملت بزرگ به نام ملت ایران هستیم چون حماسهای بزرگ آفریدند؛ واقعهای که ملت ایران توانست در یک روز تمام سیاستهای دنیا را در هم بشکند. 9 دی اوج شکوه ملت و بیداری و هوشیاری و عمل تمام کننده ملت ایران و تجلی روح عاشورا در این ملت بود.
خطیب موقت نماز جمعه تهران گفت: انقلاب ما یک پدیده قرآنی و جلوهای از خداست و فتنه 88 بسیار خطرناکتر از جنگ8 ساله بود.
به گزارش خبرنگار سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، حجت الاسلام کاظم صدیقی در خطبههای نماز جمعه امروز (11 دی) با تبریک فرارسیدن میلاد پیامبر و امام جعفر صادق (ع)، گفت: من شمارا به توجه به بیانات حکیمانه، به موقع، نورانی مقام معظم رهبری توصیه میکنم که وقتی سخن میگوید آدم احساس میکند که به زبانش میگذارند.
وی افزود: وقتی انسان نفس عماره را بر سر جایش بگذارد، انسان بلندگوی خدا میشود خداوند حرفهای خوب را بر سر زبانش جاری میکند .
خطیب نمازجمعه با اشاره به اینکه باید قدرت و نعمتهای خدادادی را برای خدمت به مردم کشورمان و گشودن گرههای مشکلات مستضعفان به کار برد، گفت: بعضیها تجربه و سواد لازم برای مدیریت را نداشتند ولی بنابر دلایلی در پستی مسئول شدهاند این افراد روز قیامت باید پاسخگو باشند.
اخیرا ادعایی از سوی سران "جزیره بحرین" مطرح شده است.
به گزارش خبرنگار دفاعی امنیتیگروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان؛ تحرکات ضد ایرانی کشورهای شورای همکاری خلیج فارس که به عنوان ارتجاع منطقه شناخته میشوند ، باعث شده تا بدبینیها نسبت به عدم حسن نیت کشورهای حاشیه خلیج فارس درباره ایجاد روابط با ایران افزایش یابد.
به نظر میرسد کشورهای حاشیه خلیج فارس یاد اوایل جنگ تحمیلی افتاده اند و با طرح برخی ادعاها به دنبال ضربه زدن به امنیت ملی جمهوری اسلامی هستند که این پروسه با اتحاد ملی و انسجام و اقتدار نیروهای مسلح میسر نخواهد شد.
اخیرا برخی نمایندگان کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس با طرح ادعایی خواستار جدایی "استان خوزستان" تحت عنوان "اهواز" از جمهوری اسلامی ایران به عنوان یک کشور مستقل شدند و این در حالی است که "جزیره بحرین" از نظر وسعت 6 برابر کوچکتر از کوچکترین استان ایران است.
یک روزنامه روسی نوشت: پدافند هوایی اس-300 از ایران در برابر تهدیدات خارجی محافظت می کند.
به گزارش گروه بینالملل باشگاه خبرنگاران جوان؛ روزنامه ماسکوفسکی کامسامولتس روز پنجشنبه نوشت: سامانه های پدافند هوایی اس-300 تسلیحات دفاعی است و تحویل این تسلیحات به ایران برای هیچ کشوری تهدید محسوب نمی شود.
روزنامه روسی خاطرنشان کرد: تحویل اس-300 به ایران موجب تقویت توانمندی دفاعی این کشور و دفاع در برابر تهدیدات احتمالی هوایی از سوی کشورهای دیگر خواهد شد.
ویکتور موراخوفسکی کارشناس نظامی روس و عضو شورای کارشناسان کمیسیون صنایع نظامی تحت نظارت دولت روسیه گفت: تحویل تسلیحات اس-300 به ایران با توجه به ماهیت دفاعی این تسلیحات هیچ تهدیدی برای آمریکا و اسراییل به وجود نمی آورد.
مدیرعامل شرکت "بالگرد روس" از فروش 46 بالگرد کا-52-ک موسوم به الیگیتر (تمساح) ویژه استفاده در ناوهای بالگردبر به مصر خبر داد.
به گزارش گروه بینالملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از پایگاه خبری شبکه العالم، الکساندر میخایف چهارشنبه تاکید کرد، در سال جاری قراردادهای جدیدی با کاربران تکنولوژی بالگردهای روسی منعقد شد که از آن جمله، قرارداد فروش بالگردهای تمساح به مصر بود.
بالگردهای کا-52-ک نسخه پیشرفته از بالگرد تهاجمی کا 50 موسوم به "کوسه سیاه" است که مأموریت آن کشف و منهدم کردن اهداف متحرک و ثابت و زره پوش های دشمن است.
درجریان نشست نیویورک پیرامون حل بحران سوریه، بهدنبال اظهارات وقیحانه مقامات سعودی- آمریکایی علیه ایران، وزیرخارجه کشورمان اقدامی قابل تقدیر انجام داد.
به گزارش خبرنگار حوزه مجلسگروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، در جریان نشستی که چندی قبل پیرامون روند مذاکرات صلحسوریه در نیویورک برگزار شد، در پاسخ به اظهارات مقامات آمریکایی و همپیاله سعودیشان، اقدامی قاطعانه و متقابل از سوی وزیرامور خارجه کشورمان، این نشست را تحتالشعاع قرار داد.
در ادامه نیز نمایندگان عضو کمیسیون امنیتملی و سیاستخارجی مجلس از این اقدام قاطعانه وزیر امور خارجه کشورمان تقدیر کرده و اظهارات ضدایرانی عربستان و غرب را نتیجه خصومت دائمی آنان با جمهوری اسلامی ایران عنوان کردند.
*نشست صلح سوریه با تنشآفرینی وقیحانه آمریکایی- سعودی
رژیم حاکم هندوراس (محصول یک کودتا با حمایت آمریکا) و متحدانش، کشاورزان بیشمار و دهها نفر از فعالان طرفدار دموکراسی را کشتهاند. کشتارگاههای مکزیک بسیار مشهور هستند. بیش از 40 هزار نفر توسط باندهای پلیس، نظامیان و کارتلهای مواد مخدر با تشویق اوباما و به دست "کالدرون" کشته شدهاند.
گروه بینالملل مشرق-یکی از کارهای پژوهشی مفید و لازم در حال حاضر، بررسی ویژگیهای ژئوپلتیک کانونهای مقاومت ضداستکباری در مناطق مختلف جهان است. مطلب زیر که به برخی از تحولات کشورهای منطقه آمریکایلاتین در دو دهه اخیر میپردازد و دومین قسمت از مجموعه مطالبی است که گروه بینالملل مشرق امیدوار است در این زمینه به علاقمندان این مباحث عرضه دارد.
مشرق گزارشی با عنوان "اگر به دنبال «رؤیای آمریکایی» هستید به آمریکای لاتین بروید" را هم با همین موضوع منتشر کرده است که میتوانید این گزارش را از اینجا بخوانید.
تلاشهای طبقاتی موتور پیشرفت اجتماعی آمریکای لاتین است
9 دی ایستادگی ملت ایران در مقابل یک جنگ عظیم بیستسالهای بود که دشمن با زمینهسازی و تهاجم فرهنگی میخواست نظام را متلاشی کند و ولایتفقیه را درهم بشکند و ملت ایران با بصیرت، هوشمندی، دشمنشناسی و حرکت بهموقع وارد عرصه شد و بساط دشمن را به هم ریخت.
به گزارش مشرق، حماسه نهم دی ماه و حضور عاشورایی مردم حماسه ساز و ولایتمدار ایران اسلامی در راهپیمایی 9 دی ماه 1388 نقطه عطفی در تاریخ انقلاب و برگ زریّن دیگری در افتخارات مرد و زن ایرانی به حساب می آید . حماسه 9 دی نماد عزّت، استقلال و بصیرت مردمی است که تا پای جان برای حفظ اصول اسلام و آرمانهای انقلاب ایستاده اند و با صدای رسا اعلام کردند که اگر دشمن در برابر دین آنها بایستد در برابرتمام دنیای آنها خواهند ایستاد. روز نهم دی ماه در تاریخ انقلاب اسلامی با عنوان روز «بصیرت» تبدیل به یوم الله و ماندگار گردید.
به همین مناسبت برخی از مسوولان و سیاسیون اظهاراتی در پاسداشت یوم الله 9 دی داشته اند که مشروح آن را در ادامه می خوانید:
حسینی: حماسه ۹ دی دوستان انقلاب را امیدوار و دشمنان را مأیوس کرد
اگرچه هاشمی رفسنجانی اخیراً بحث نظارت بر رهبری را بدون توضیحات مورد نیاز در افکار عمومی مطرح کرد ولی در این میان افرادی همچون یلتسین اصلاحات با حمایت از مقوله نظارت نشان دادند که 180 درجه با عقاید اولیه خود زاویه پیدا کردند.
گروه سیاسی مشرق - نظارت بر خبرگان یکی از موضوعات مهم و از جمله وظایف خبرگان است، اما این نظارت به معنای نظارت بر عملکرد رهبری نیست و خبرگان تنها بر حدوث و بقای شرایط در رهبری نظارت میکنند، زیرا در صورت نظارت استصوابی بر عملکرد رهبری، خود خبرگان در عمل بهعنوان رهبر انجام فعالیت میکنند، درصورتیکه طبق اصل 111 قانون اساسی که در ادامه نیز نقل خواهد شد، خبرگان تنها میتوانند بر وجود یا عدم وجود شرایط رهبری نظارت کنند، نه بر عملکرد رهبری و امر و نهی به ایشان.
عبدالله نوری یکی از افرادی است که در سال 1368 و در هنگام بازنگری در قانون اساس عضو این شورا بود و در آنجا مباحثی را درباره نظارت بر خبرگان مطرح کرده است که با نظرات فعلی 180 درجه متفاوت است.
چهل عضو پارلمان بحرین در اقدامی گستاخانه خواستار به رسمیت شناخته شدن استان خوزستان ایران، به عنوان یک کشور عربی تحت اشغال شدند.
به گزارش گروه بینالملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از "الشرق الاوسط"؛ چهل عضو پارلمان بحرین، با امضاء تفاهمنامهای فیمابین که پنج نفر از همکارانشان به هیئت رئیسه این پارلمان تحویل دادند، در اقدامی گستاخانه و تجاوزکارانه، خواستار به رسمیت شناخته شدن استان خوزستان ایران، به عنوان یک کشور عربی تحت اشغال شدند.
یکی از اعضاء پارلمان بحرین گفت: "این تفاهمنامه خواستار احتساب اهواز، به عنوان یکی از سرزمینهای عربی شده و مردم آن را مردمی عرب خوانده است که تحت اشغال ایران قرار گرفتهاند."
گروه سیاسی مشرق - روزنامهها در لابهلای گزارشها و سرمقالهها، قسمتی از صفحات خود را به اخبار روزهای گذشته یا اخبار ویژه اختصاص می دهند که مشرق در ادامه به آنها اشاره میکند.
** کیهان
نقض برجام تبریک دارد یا خروج 11 تن اورانیوم غنیشده؟!
مدیرکل سیاسی و بینالملل وزارت خارجه در اقدامی شگفتانگیز خروج 98 درصد ذخایر اورانیوم غنی شده از کشور را تبریک گفت! بنابر اعلام وزیر خارجه آمریکا که سپس از سوی علیاکبر صالحی تأیید شد 11 تن اورانیوم غنی شده به روسیه ارسال و در ازای آن 200 تن کیک زرد دریافت شده است. قزاقستان، نروژ و جمهوری آذربایجان در این مبادله ایفای نقش کردهاند. جان کری در بیانیه خود، خروج این میزان مواد غنی شده را «گامی مهم که زمان گریز را از 90 روز به یک سال افزایش میدهد» توصیف کرد. این میزان غنیسازی حاصل زحمات ده ساله متخصصان اتمی کشورمان بوده است. پیش از این به هنگام نیاز ایران به تأمین سوخت 20 درصد راکتور تهران که نیاز دارویی 850 هزار بیمار صعبالعلاج را تأمین میکرد، غربیها نیاز ایران را گروگان گرفته و اعلام کردند حتی به قیمت چند برابر نیز حاضر نیستند سوخت 20 درصد را تأمین کنند. به عبارت دیگر انباشت مواد غنیسازی شده مصارف گوناگون در مقیاس صنعتی (نیروگاهی - دارویی و ...) موضوعیت دارد و خروج 98 درصد این مواد از کشور نوعی خلعید و خلع قدرت محسوب میشود.
جمعی از مسئولان نظام، سفرای کشورهای اسلامی و میهمانان شرکتکننده با رهبر انقلاب ديدار کردند.
به گزارش گروه سياسی باشگاه خبرنگاران جوان، همزمان با هفدهم ربیع الاول، خجسته سالروز میلاد پیامبر اعظم حضرت محمد (ص) و حضرت امام صادق (ع)، مسئولان نظام، میهمانان شرکت کننده در کنفرانس وحدت اسلامی، سفرای کشورهای اسلامی و جمعی از قشرهای مختلف مردم، صبح امروز با حضرت آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب اسلامی دیدار کردند.
رهبر انقلاب اسلامی در این دیدار ضمن تبریک سالروز میلاد پیامبر عظیم الشأن اسلام(ص) و حضرت امام صادق(ع) با اشاره به دمیده شدن روح زندگی و معنویت واقعی و احیای دنیای مرده و آفت زده جاهلیت با ظهور اسلام و ولادت و بعثت پیامبر(ص)، مهمترین وظیفه امروز دنیای اسلام بویژه علماء و روشنفکران راستین را «تلاش مجدانه و مجاهدانه» برای دمیدن روح واقعی اسلام و معنویت در دنیای پر از ظلم و تبعیض و قساوت کنونی دانستند و تأکید کردند: امروز نوبت دنیای اسلام است که با استفاده از دانش و ابزارهای جهانی و همچنین عقل و خردمندی و تدبر و بصیرت، در جهت برپایی «تمدن نوین اسلامی» حرکت کند.
حضرت آیت الله خامنه ای گرامیداشت میلاد پیامبر(ص) را در مقابل وظیفه مورد انتظار از دنیای اسلام، بسیار کوچک برشمردند و گفتند: امروز وظیفه امت اسلامی، فقط گرامیداشت میلاد یا بعثت پیامبر اسلام (ص) نیست بلکه دنیای اسلام باید اهتمام خود را رسیدن به تمدن نوین اسلامی قرار دهد.
دو هفته پیش فیلمی از مصاحبه 16 سال پیش «استنلی کوبریک» کارگردان مشهور و فقید هالیوود منتشر شد که در این مصاحبه وی اعتراف میکند که به او رشوه دادند تا فیلم فرود بر ماه را بسازد. کوبریک میگوید: «من سازنده یکی از بزرگترین فریبها و دروغهای قرن هستم».
گروه جنگ نرم مشرق - از قدیمالایام، ضربالمثلی وجود داشته که میگوید "ماه پشت ابر نمیماند". حکایت این روزهای قصه "فرود بر ماه" و آن نمایش حرفهای که امروز به طنزی مضحک بدل شده است را میتوان مصداق بارز همین ضرب المثل دانست. «پاتریک مورِی» (T. Patrick Murray) کارگردان آمریکایی پس از 16 سال رازی بسیار بزرگ را فاش کرد: «فرود بر ماه توسط آمریکا، یک دروغ بزرگ بود». علت این تعلل 16 ساله، پیمان و قرارداد 88 صفحهای بود که او را متعهد به حفظ این راز تا 15 سال بعد کرد. او در سال 1999، سه روز پیش از مرگ «استنلی کوبریک» -یکی از بزرگترین کارگردانان تاریخ سینما- در مصاحبهای رسما از وی شنید که او شخصا فیلم دروغین فرود بر ماه را ساخته است. اکنون، افشای این دروغ بزرگ و انتشار فیلم مصاحبه به عنوان سند ادعا، آبروی آمریکا را در سطح جهانی برده است.
به این جمله «نیل آرمسترانگ» (اولین مردی که گفته شد پای بر روی ماه گذاشته است) در 20 جولای 1994 کمی پیش از مرگش توجه کنید: «ایدههای بزرگ و پیشرفتهای کشفنشده برای کسانی است که لایههای حفاظتی حقیقت را حذف کنند». و حالا میتوانید اشاره و اعتراف تلویحی وی نسبت به دروغ بزرگ قرن یعنی "فرود بر ماه" را به خوبی دریابید.
دو هفته پیش فیلمی از مصاحبه 16 سال پیش «استنلی کوبریک» کارگردان مشهور و فقید هالیوود منتشر شد که در این مصاحبه وی اعتراف میکند که به او رشوه دادند تا فیلم فرود بر ماه را بسازد. کوبریک میگوید: «من سازنده یکی از بزرگترین فریبها و دروغهای قرن هستم».
گروه جنگ نرم مشرق - از قدیمالایام، ضربالمثلی وجود داشته که میگوید "ماه پشت ابر نمیماند". حکایت این روزهای قصه "فرود بر ماه" و آن نمایش حرفهای که امروز به طنزی مضحک بدل شده است را میتوان مصداق بارز همین ضرب المثل دانست. «پاتریک مورِی» (T. Patrick Murray) کارگردان آمریکایی پس از 16 سال رازی بسیار بزرگ را فاش کرد: «فرود بر ماه توسط آمریکا، یک دروغ بزرگ بود». علت این تعلل 16 ساله، پیمان و قرارداد 88 صفحهای بود که او را متعهد به حفظ این راز تا 15 سال بعد کرد. او در سال 1999، سه روز پیش از مرگ «استنلی کوبریک» -یکی از بزرگترین کارگردانان تاریخ سینما- در مصاحبهای رسما از وی شنید که او شخصا فیلم دروغین فرود بر ماه را ساخته است. اکنون، افشای این دروغ بزرگ و انتشار فیلم مصاحبه به عنوان سند ادعا، آبروی آمریکا را در سطح جهانی برده است.
به این جمله «نیل آرمسترانگ» (اولین مردی که گفته شد پای بر روی ماه گذاشته است) در 20 جولای 1994 کمی پیش از مرگش توجه کنید: «ایدههای بزرگ و پیشرفتهای کشفنشده برای کسانی است که لایههای حفاظتی حقیقت را حذف کنند». و حالا میتوانید اشاره و اعتراف تلویحی وی نسبت به دروغ بزرگ قرن یعنی "فرود بر ماه" را به خوبی دریابید.
در تمام مدت برگزاری انتخابات و وقایع بعد از آن رهبر معظم انقلاب ابعاد فتنه را تشریح کرده و به افرادی که تلاش داشتند در سلامت انتخابات شبهه افکنی کنند هشدار دادند.
به گزارش خبرنگار حوزه احزاب و تشکلهای گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، هشت ماه پس از انتخابات پرحاشیه 88 و حوادث تلخ پس از آن، مردم غیور ایران در نهم دی ماه همان سال با حضور پرشور خودشان به غائله فتنه 88 که توسط کشورهای غربی و مهره های آنان در داخل هدایت میشد، پایان دادند.
در تمام مدت برگزاری انتخابات و وقایع بعد از آن ، رهبر معظم انقلاب ابعاد این فتنه را تشریح کرده و به افرادی که تلاش داشتند در سلامت انتخابات شبهه افکنی کنند هشدار دادند.
در این سلسله گزارشها تلاش داریم تا به بیانات مقام معظم رهبری در طول سال 88 حول محور انتخابات بپردازیم که در کتابی با عنوان "حماسه 9 دی" تدوین شده است.
خرداد ماه
یادآوری
با وجود تذکرات پی در پی رهبر انقلاب، شایعه تقلب بیش از پیش در رسانههای داخلی و بر زبان نیروهای حاضر در عرصه انتخابات تکرار شد. با شروع دوران تبلیغات نامزدها، دو اتفاق افتاد که در انتخاباتهای دورههای گذشته بیسابقه بود:
1. برخی از نامزدها شروع به تخریب طرف مقابل نمودند. از یک سو رئیس جمهور کشور را به دروغگویی و تهمتهای دیگر متهم نمودند و با تکرار این اتهام باور پذیری آن را افزایش دادند. از طرف رئیس جمهور دولت نهم نیز تخریب صورت گرفت و آنقدر در این امر مبالغه شد که به سیاه نمایی تاریخ انقلاب و نفی دستآوردهای دورههای قبل انجامید. اقدام دیگر رئیس جمهور وقت، نام بردن از افرادی بود که در جلسات حضور نداشتند و نمیتوانستند از خود دفاع کنند.
اگرچه در اوایل دهه هفتاد، تدبیر و هوشمندی رهبر انقلاب، مردم ایران را از یک بحران جدی اقتصادی دور کرد، ولی مسئولان وقت و یاران هاشمی رفسنجانی، با عدم توجه به موقع به تذکرات رهبری، صدمه اقتصادی قابل توجهی را نصیب مردم کردند.
گروه سیاسی مشرق -سیاست مهار دوجانبه پس از طرح و تصویب در شورای امنیت ملی دولت کلینتون، در آوریل 1994 توسط مقالهای به قلم آنتونی لیک در مجله سیاست خارجی به عنوان سیاست رسمی دولت آمریکا منتشر گردید. سیاست مهار دوجانبه که شامل تحریمهای اقتصادی گوناگونی علیه ایران و عراق میشد، هدف اصلی خود را مهار همزمان ایران و عراق از طریق محاصره اقتصادی و تکنولوژیک و تسلط کامل آمریکا بر منطقه استراتژیک خلیج فارس از طریق انزوای بینالمللی ایران و عراق قرار داده بود. این سیاست که انزوا و تضعیف دو کشور ایران و عراق را مدنظر داشت، درصدد ممانعت از کنترل منطقه توسط ایران و عراق به سود اسرائیل و کشورهای محافظهکار عرب بود.[1]
روابط اقتصادی ایران و آمریکا در زمان هاشمی به روایت آمار
پس از جنگ تحمیلی عراق بر ایران از سال 1368 تا سال 1372 طی چهار سال درهای کشور بر روی کالاهای خارجی باز شد و برای بازسازی کشور اعتبارات نسبتاً زیادی از کشورهای آلمان، فرانسه، ایتالیا و ژاپن اخذ شد؛ در این چهار سال سعی شد که جامعه ایران از رفاه و مواهب زندگی مادی بهره بیشتری ببرد و ضایعات جنگ برطرف شود و صنایع صدمه دیده بازسازی گردد. این امر سبب شد که ایران به کشورهای اروپایی و ژاپن مقروض شود
در سال آینده میلادی طرح بایدن با قوت بیشتری مطرح خواهد شد. جو بایدن در این طرح از «منطقه سنی» یاد میکند که تحت عنوان فدرالیته در رسانهها مطرح شد. فدرالیته به سطح ایجاد ایست بازرسی و صدور کارتهای شناسایی میرسد که بعدها به پاسپورت شبیهتر خواهد شد.
گروه بینالملل مشرق - برنامه های راهبردی آمریکا در عراق مصداق واقعی بیرون کردن از در و سرک کشیدن از پنجره است.
دوشنبه گذشته استیو ورن سخنگوی ائتلاف موسوم به ائتلاف ضد داعش به رهبری آمریکا اعلام کرد که عراق با حضور 200 نظامی آمریکایی برای مبارزه با گروههای تروریستی در این کشور موافقت کرده است. این موضوع در حالی اعلام شد که دولت عراق واکنشی به این اخبار نشان نداده و آن را رد یا تایید نکرده است.
رئیسجمهور گفت: باید بدانیم که ترور و تروریسم با بمب از بین نمیرود، بلکه باید با تغییر گفتمان مسیر تروریسم را از بین ببریم.
به گزارش خبرنگار دولتگروه سیاسیباشگاه خبرنگاران جوان، حجتالاسلام و المسلمین حسن روحانی رئیسجمهور در بیست و نهمین کنفرانس بینالمللی وحدت اسلامی که امروز یکشنبه (6 دیماه) در سالن اجلاس سران برگزاری شد، با بیان اینکه امروز در درون دنیای اسلام گروههایی به نام دین و به نام جهاد تیغ به روی مسلمین میکشند، گفت: شاید هیچوقت تصور نمیکردیم که در دنیای اسلام متجاوز اصلی یعنی رژیم صهیونیستی فراموش شود و از صحنه اخبار کشورهای اسلامی کنار رود، اما آنچه مطرح میشود کشتار مسلمانان به دست مسلمانان و یا مدعیان اسلام باشد.
وی در ادامه افزود: آیا روزی تصور میکردید که دشمن با پرچمی منقش به نام مبارک الله و رسولالله، اسلام را دین خشونت معرفی کند و جمعی ولو اندک در درون جهان اسلام در عمل و زبان اسلام را دین کشتار و خشونت و ظلم معرفی کنند؟
ترکیه تلاش میکند با توجه به چشمانداز آینده عراق، حضور خود را در اقلیم کردستان و مناطق سنی نشین عراق به خصوص موصل تثبیت کند.
به گزارش خبرنگار دفاعی امنیتیگروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان؛ اواسط آذر ماه بود که 130 نیروی نظامی ترکیه به همراه ادوات سنگین شامل 20 تا 25 تانک و نفربر به شمال شرقی موصل رفته و در آنجا مستقر شدند. شهر موصل دومین شهر بزرگ عراق بعد از بغداد، هم اکنون در کنترل داعش است. پس از آن مقامات ترکیه اعلام کردند که 150 تا 300 نیروی خود را به روستای «باشیقه» در حدود 20 کیلومتری شمال شرق شهر موصل اعزام کردهاند.
منابع امنیتی ترک علت حضور این نیروها در منطقه را آموزش نیروهای عراقی عنوان کردند که این نیروها شامل پیشمرگههای کرد و نیز سنیهای اهل موصل هستند.
در واکنش به این حضور بود که دفتر نخستوزیری عراق بلافاصله در بیانیهای ضمن واکنش تند به این موضوع اعلام کرد که «نیروهای مسلح ترکیه در نزدیکی موصل، بدون اجازه به عراق وارد شدهاند و باید سریعتر خاک کشور را ترک کنند.» علاوه بر دولت عراق برخی نمایندگان مجلس این کشور نیز حضور ترکیه را محکوم کردند و در همین زمینه «حاکم الزاملی» رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس عراق گفت که ورود این گروه از نظامیان ترکیه به شمال عراق در راستای ارزیابی واکنش بغداد در قبال اعزام تعداد بیشتری از نظامیان ترکیه و همچنین نیروهای نظامی سعودی صورت گرفته است.
سایت نیویورک پست برای نخستین بار تصاویری از زندگی خصوصی ولادیمیر پوتین منتشر کرد.
به گزارش گروه بینالملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از نیویورک پست؛ "ولادیمیر پوتین،" رئیس جمهور روسیه، هفته گذشته در مرکز تجارت جهانی مسکو نطق سالانه خود را در برابر هزار و 400 خبرنگار ایراد کرد و به توضیح و شرح سیاستهای خارجی، اهداف بلند مدت برای روسیه و راهکارهای مبارزه با فساد اقتصادی پرداخت. نکته قابل توجه در این سخنرانی، برخی توضیحات وی درباره زندگی خصوصی و دختران 30 و 29 سالهاش بود زیرا پوتین به ندرت درباره خانواده خود صحبت میکند.
رئیس جمهور روسیه درمورد ماریا 30 ساله و کاترینا 29 ساله گفت: دو دخترم در روسیه زندگی میکنند و هرگز در کشوری خارجی اقامت دائم نداشتهاند. هر دو در دانشگاههای روسیه تحصیل کردند و من به آنها افتخار میکنم. ماریا و کاترینا تحصیلشان را در روسیه پیگیری میکنند و همین جا به کار مشغول هستند. دخترهای من به 3 زبان پرکاربرد اروپایی تسلط دارند و حتی یکی از آنها به دو زبان شرقی نیز آشنایی دارد.
به گزارش خبرنگار مجلس گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران: محمد رضا باهنر یکی از با سابقه ترین افراد 28 سال گذشته مجلس شورای اسلامی از حضور در دهم دوره انتخابات مجلس امتناع کرد. فردی که برخی او را به سلطان لابی مجلس برای حل و فصل تصمیمات و برخی مشکلات می دانند و حالا رویگردانیش از مجلس دهم، قطعا معانی سیاسی زیادی خواهد داشت.
دیروز در حالی آخرین روز ثبت نام داوطلبین دهم دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی تا شامگاه ادامه یافت که خبر حضور محمدرضا باهنر تا آخرین ساعات شب گذشته از سوی خبرنگاران در فرمانداری و وزارت کشور پیگیری میشد. خبری که در میان خبرها و حاشیههای روز گذشته، حضور نیافتن محمدرضا باهنر در ستاد انتخابات را به یکی از پدیدههای این دوره از انتخابات مجلس شورای اسلامی بدل کرد.
امتناع محمد رضا باهنر از حضور در دهمین دوره مجلس شورای اسلامی شاید روایتهای متفاوتی را به همراه داشته باشد، اما پیش از آن نباید این نکته را فراموش کرد که وی جزو ائتلاف اولیه اصولگرایان در انتخابات مجلس دهم هم نیز بوده است.
رهبر معظم انقلاب همزمان با ایام ولادت حضرت مسیح(ع) در منزل خانواده شهدای مسیحی حضور یافتند.
به گزارش گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دفتر حفظ و نشر اثار حضرت آیت الله خامنهای، رهبر معظم انقلاب همزمان با ایام ولادت حضرت عیسی علیهالسلام در منزل خانواده شهدای مسیحی حضور یافتند.
روایتی از متن و حاشیههای این دیدار فردا (یکشنبه) منتشر خواهد شد.
تحریمهای آمریکا یا به واسطه صدور یک مصوبه قانونی از سوی کنگره آمریکا وضع میشوند و یا به وسیله «حکم اجرایی» که رئیسجمهور صادر میکند؛ البته نوعی همپوشانی هم وجود دارد، زیرا کنگره معمولاً تحریمهایی را که با حکم ریاستجمهوری وضعشدهاند،بهقانون تبدیل میکند.
گروه بینالملل مشرق- آمریکا از زمان پیروزی انقلاب اسلامی ایران در سال 1357 تا کنون چندین لایحه تحریم علیه ایران وضع کرده است. از آن زمان تا کنون، تحریمها ابزار ترجیحی شش رئیسجمهور آمریکا برای سیاستگذاری در قبال ایران بودهاند. کاخ سفید از سال 1357 با صدور دستکم 16 حکم ریاستجمهوری و تصویب 9 قانون در کنگره در 4 موج مختلف، تحریمها علیه ایران را گسترش داده است. توافق هسته ای میان ایران و کشورهای 1+5 که قرار است باعث برداشته شدن برخی از تحریم ها علیه ایران توسط آمریکا شود به راهتی می تواند با تغییر رئیس جمهور در آمریکا لغو شود.
تحریمها علیه ایران در 4 موج مختلف اعمال شده است
اولین موج تحریمهای آمریکا از سال 1979 تا 1995 پس از حادثه تسخیر لانه جاسوسی آغاز شدند. موج دوم تحریمها که از سال 1995 تا 2006 اعمال شد به دنبال آن بود تا با تحریم صنایع گاز و نفت ایران و ممانعت از دستیابی ایران به فناوریهای هستهای، نظام جمهوری اسلامی ایران را تضعیف کند. آمریکا با این تحریمها هر شرکتی را که در بخش انرژی ایران سرمایهگذاری میکرد، هدف قرار میداد.
منابع نزدیک به خاندان سعودی از تلاش های گسترده شاه سعودی برای پیاده کردن مدل انتقال قدرت قطری در عربستان با هدف واگذاری سلطنت به پسرش شاهزاده «محمد بن سلمان» خبر می دهند. «مجله شئون خلیجیه» در گزارشی مفصل به افشای این تغییر و تحولاتی پرداخت.
گروه بینالملل مشرق - منابع نزدیک به خاندان سعودی از تلاش های گسترده شاه سعودی برای پیاده کردن مدل انتقال قدرت قطری در عربستان با هدف واگذاری سلطنت به پسرش شاهزاده «محمد بن سلمان» خبر می دهند.
به نظر می رسد، داخل خاندان سعودی تحرکات و اقدامات مهمی در جریان است که موجب به پا شدن طوفانی بزرگ از تغییر و تحولات در آل سعود خواهد شد و راس قدرت حاکمه در عربستان را نشانه بگیرد. پایگاه اینترنتی اماراتی «مجله شئون خلیجیه» ضمن اعلام این خبر در گزارشی مفصل و مشروح که «ساعتی پس از انتشار حذف و از روی صفحه برداشته شد» به افشای تغییر و تحولاتی پرداخت که در خفا درون خاندان سعودی حاکم بر عربستان در جریان است و پیش بینی کرد که خیلی زود شاهد برملا شدن این اقدامات و اعلام خبر این تحولات و تغییرات در عربستان خواهیم بود.
ماکری دو روز بعد از انتخابش به ریاست جمهوری، در گفتگو با نتانیاهو، گفت که روابط این دو دولت به سمت بهتر شدن خواهد رفت. نتانیاهو هم از چشمانداز توسعه روابط ابراز خرسندی و ماکری هم برای برقراری «روابط راهبردی» با اسرائیل ابراز اشتیاق کرده بود.
گروه بینالملل مشرق - دولت جدید راستگرای آرژانتین، تفاهمنامه سال 2013 دولت قبلی این کشور را با جمهوری اسلامی ایران، برای تشکیل یک «کمیته حقیقتیاب» مشترک درباره انفجار سال 1994 مرکز یهودیان آرژانتین در بوینس آیرس را ملغی کرد. آگاهان این اقدام را، در اولین هفته آغاز به کار دولت «مائوریسیو ماکری»، یک سیگنال مثبت به اسراییل برای بهتر شدن روابط آرژانتین و رژیم صهیونیستی میدانند.
در چند روز اخیر، انتشار دو فایل صوتی از مکالمه میان وزیر خارجه پیشین آرژانتین، هکتور تیمرمان، و دو تن از سران جامعه یهودی آرژانتین، درباره پرونده انفجار مرکز یهودیان آرژانتین (آمیا)، دستاویزی برای رسانههای صهیونیستی شده است تا همزمان با اقدام دولت آرژانتین، زمینه را برای ارتقاء روابط آرژانتین و صهیونیستها و از آن مهمتر افزایش فشار بر ایران فراهم کنند.
یکی از سؤالات افکار عمومی نحوه زندگی شخصی رهبر انقلاب بوده و بر همین اساس، چگونگی تهیه مایحتاج اولیه ایشان نیز از موضوعاتی است که بسیاری از مردم علاقمند به دانستن آن هستند.
گروه سیاسی مشرق –محمد حسین صفارهرندی وزیر اسبق فرهنگ و ارشاد اسلامی، درباره بی توجهی هاشمی رفسنجانی به تذکرات رهبر انقلاب درباره سخت معیشتی مردم میگوید: رهبر انقلاب اوایل سال ۷۰ به آقای هاشمی گفته بودند که زندگی مردم دارد خیلی سخت میشود و گرانیها طاقت مردم را بریده است. من با ادامه سیاستهایی که منجر به فقیرتر شدن مردم میشود، موافق نیستم. (آن موقع سیاستهایی را در قالب حذف یارانهها دنبال میکردند)
رهبر انقلاب فرمودند: من مخالفم.
آقای هاشمی گفته بودند یک عدهای میآیند جوسازی میکنند و به شما میگویند. شما قبول نکنید. اینطورها نیست. وضع مردم خوب است.
رهبر انقلاب می گویند: این چیزی که میگویم از اینجاست که خانواده خودم برای خرید میروند و یافتههای خودمان است؛ اینطور نیست که کسی برای ما خبر آورده باشد. فرزند من و خانواده من خودشان میروند و خودشان خرید میکنند. نان میخرند. ماست میخرند و میفهمند که قیمت امروز نسبت به دیروز عوضشده است.
برخی از آقایان مسئول هستند که سال تا سال قیمت و نرخها دستشان نیستند برای اینکه هیچوقت، تو هیچ مغازهای پیدایشان نشده است و در زندگی عموم مردم نیستند و معلوم است که با این وضع خبردار نیستند. بعضی وقتها برخی خبرنگارهای زرنگ رسانهای هم هستند که گاهی اوقات سؤال میکنند که فلان چیز الآن چه قیمتی دارد و طرف مسئول هیچچیز نمیداند.[1]
به نظر می رسد كه از همین ابتدا اختلاف فزاینده ای میان خمینی (كه برخواستهایش برای تصفیه نفوذ خارجی از جامعه ایرانی و اسلامی كردن كامل جامعه هرچه بیشتر پافشاری می كند) و بازرگان كه سعی دارد همه را راضی كند ( ولی مؤثر نیست) وجوددارد.
به گزارش مشرق، «جوانهای عزیز! اسناد درس آموز لانه جاسوسی را بگیرید و بخوانید... دانشجویانی كه آنجا را گرفتند و فهمیدند كه لانه جاسوسی است با زحمت زیاد آن را استحصال كردند... اینها نشان میدهد كه امریكاییها در هنگام اوج نهضت و پیروزی انقلاب دائم درحال توطئه علیه جمهوری اسلامی بودهاند؛ آمریكا این است.» این بخشی از توصیه رهبر معظم انقلاب در دیدار دانشجویان و دانشآموزان به مناسبت ۱۳ آبان سالروز تسخیر سفارت آمریكا (لانه جاسوسی) است. بر همین اساس مركز اسناد انقلاب اسلامی از این پس به صورت روزانه، اقدام به انتشار اسناد استحصال شده از سفارت آمریكا میكند.
در سند زیر كه جز اسناد به دست آمده از لانه جاسوسی آمریكا است نشان می دهد كه از همان ابتدا اختلافات زیادی ما بین بازرگان و امام خمینی وجود داشت. متن كامل سند به شرح ذیل است:
معاون فرمانده سپاه گفت: اطلاعاتی داریم که برخی حامیان فتنهگران منتظر فرصتی برای برپایی فتنه دیگر هستند و به مجرد دیدن ضعفی از نظام، دوباره فعال میشوند.
به گزارش مشرق، بیش از 6 سال از انتخابات ریاست جمهوری خرداد 88 و حضور شکوهمند 85 درصدی مردم میگذرد، حلاوت این پیروزی به کام ملت به دلیل عدم تمکین نانجیبانه گروهی فتنهگر به رأی مردم، تلخ شد و انتخاباتی که میرفت تا اهرم قدرتمندی برای ایران در منطقه باشد، فرصتها و هزینههای بیشماری را به نظام جمهوری اسلامی و مردم تحمیل کرد.
برخی گمان میکنند گذر زمان میتواند سبب فراموشی گناه و جنایت فتنهگران شود و از این روست که در سطوح مختلف تلاش میکنند فتنه را در سطح یک کدورت تنزل داده و «حساسیتزدایی» کنند.
در آستانه سالگرد تجمع بینظیر مردم ایران در 9 دی که شاید بتوان آن را همه پرسی دوبارهای برای تائید نظام جمهوری اسلامی ایران دانست، در گفتگویی با سردار محمدحسین نجات معاون فرهنگی سپاه به بررسی زوایای مختلف بروز فتنه، دلایل گستردگی آن، نقش مردم در پایان دادن به 202 روز آشوب و اغتشاش و لزوم یادآوری مجدد این حادثه عبرت آموز پرداختیم:
* شرکت کنندگان در انتخابات باید قوانین را قبول کنند
سردار نجات در ابتدای این مصاحبه نفی قانون و نفی مردم سالاری دینی توسط اغتشاش گران پس از 22 خرداد 88 را یکی از نکات مهمی برشمرد و گفت که این موضوع مغفول مانده است:
«در تمام نظامهای انتخاباتی دنیا، ساز و کار قانونی وجود دارد و هر که میخواهد در انتخابات شرکت کند، فرض بر این است که این ساز و کار قانونی را قبول داشته باشد، جمهوری اسلامی نیز با این ساز و کار 30 سال و حداقل 30 انتخابات برگزار کرده است».
وی ادامه داد: بسیاری از دورهها اصلاحطلبان برگزارکننده انتخابات بودند و از دل آن افراد اصولگرا بیرون آمدند. به عنوان مثال آقای احمدینژاد پیروز انتخاباتی بود که آقای موسوی لاری برگزار کرد. همچنین در دورههای دیگر، افراد اصولگرا انتخابات را برگزار کردند و اصلاحطلبان پیروز میدان شدند، مثلاً انتخاباتی که آقای بشارتی مجری آن بود و آقای خاتمی به عنوان رئیس جمهور انتخاب شد.
* نظام از 7دهم درصد آرای آقای روحانی صیانت کرد
سردار نجات با تاکید بر اینکه جمهوری اسلامی در انتخابات سال 92 از 7 دهم درصد آرای مردم هم حفاظت کرد و آقای روحانی با 50.7 درصد رئیس جمهور شد، گفت: دولت آقای احمدینژاد انتخابات 92 را برگزار کرد و آقای روحانی جزو منتقدین محکم آقای احمدینژاد بود؛ نظام جمهوری اسلامی در طول 30 سال نشان داده که سازوکار انتخاباتی سالم و امتحان پسدادهای دارد.
نامنویسی داوطلبان نمایندگی دوره دهم مجلس شورای اسلامی از 28 آذر آغاز شد و تا چهارم دی ادامه داشت که با نامنویسی حدود 12 هزار داوطلب، رکور بیشترین تعداد داوطلبان انتخابات زده شد.
به گزارش مشرق، نام نویسی از داوطلبان نمایندگی دهمین دوره مجلس شورای اسلامی از 28 آذرماه آغاز شد و تا چهارم دی ماه ادامه داشت و در نهایت با نام نویسی بیش از 12 هزار داوطلب رکوردار بیشترین تعداد داوطلبان انتخابات گذشته شد.
همچنین اسامی قطعی نامزدهای پنجمین دوره مجلس خبرگان و دهمین دوره مجلس شورای اسلامی 27 بهمن ماه از سوی شورای نگهبان به وزارت کشور اعلام می شود و انتشار اسامی آنان توسط فرمانداران 28 بهمن ماه خواهد بود.
تبلیغات انتخابات دهمین دوره مجلس شورای اسلامی از 29 بهمن ماه تا 5 اسفندماه خواهد بود.
آخرین آمار ثبتنام داوطلبان انتخابات مجلس در استان تهران
سیدشهابالدین چاوشی رئیس ستاد انتخابات استان تهران در رابطه با آخرین آمار ثبتنام داوطلبان انتخابات دوره دهم مجلس شورای اسلامی در استان تهران اظهار داشت: در طی 7 روز گذشته و در مهلت قانونی ثبتنام از داوطلبان تعداد 2 هزار و 780 نفر در کل استان تهران ثبتنام کردند.
وی با بیان اینکه تعداد 2 هزار و 477 نفر در حوزه انتخابیه تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس ثبتنام کردهاند، افزود: بر اساس همین آمار نیز تعداد 26 نفر در حوزه انتخابیه پاکدشت، 60 نفر در حوزه انتخابیه دماوند، 63 نفر در حوزه انتخابیه رباط کریم، 64 نفر در حوزه انتخابیه ورامین، 79 نفر در حوزه انتخابیه شهریار، قدس، ملارد و همچنین 19 نفر به عنوان داوطلبان اقلیتهای دینی ثبتنام کردند.
فدراسیون روسیه تصمیم گرفته تا یک آرایش جدید تجهیزاتی و نظامی در مرز ترکیه بگیرد.
به گزارش خبرنگار دفاعی امنیتیگروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان؛ تنشهای بین فدراسیون روسیه و ترکیه باعث شده تا این دو کشور یک جنگ سرد تمام عیار را ضد یکدیگر آغاز کنند و در این پروسه هر دو کشور استحکامات خود را تقویت کردند.
در این زمینه فدراسیون روسیه تصمیم گرفته تا یک آرایش جدید تجهیزاتی و نظامی در منطقه بگیرد و این موضوع باعث شده تا در نزدیکی مرزهای ترکیه تجهیزات نظامی خود را منتقل کند.
"کرملین" با این اقدام پایگاه نظامی خود در نزدیکی "ایروان" پایتخت ارمنستان، را تقویت کرده است. پایگاه مزبور در سال ۱۹۹۵ تأسیس شد و از سال ۱۹۹۸ در آن "میگهای روسی" مستقر شدهاند؛ روسیه پایگاه نظامی دیگری در "گیومری (Gyumri)" دارد که دومین شهر بزرگ ارمنستان در نزدیکی مرز ترکیه است.
سلام دوستان وسروران عزیز
به وبلاگ خودتان خوش آمدید امیدوارم لحظات شادی داشته باشید لطفا پس از خواندن و مشاهده هر مطلب نظرات خود را مرقوم فرمایید. متشکرم