رئیسجمهور گفت: امروز موضوع تروریسم ابزار جدیدی برای اهداف مختلف و از مسئله فرعی به یک مسئله تشکیلاتی تبدیل شده است.
به گزارش خبرنگار حوزه دولتگروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، حجتالاسلام و المسلمین حسن روحانی رئیسجمهور در دومین کنگره بینالمللی 17 هزار شهدای ترور که در محل اجلاس سران برگزار شد، با اشاره به اینکه برگزارکنندگان این کنگره در جهت پرده برداشتن از ماهیت کثیف تروریسم تلاش کردند، اظهار داشت: از برگزارکنندگان این کنگره بسیار ارزشمند قدردانی میکنم.
وی با اشاره به ماهیت ترور و تروریسم تصریح کرد: ترور یکی از چهرههای زشتی است که متاسفانه شاهد آن از دیرباز و در دوران کهن در زندگی انسانها هستیم.
رئیس قوه مجریه ادامه داد: امروز تروریسم در دنیا و سیاست مدرن شکل جدیدی به خود گرفته، چرا که در تاریخ کهن عمدتا ترور بر مبنای انتقام شخصی یا قبیلهای انجام میشد، اما در دنیای امروز موضوع تروریسم ابزار جدیدی برای اهداف مختلف و از مسئله فرعی به یک مسئله تشکیلاتی تبدیل شده است.
رئیس جمهور تاکید کرد: گاهی سازمان ترور یک سازمان تشکیلاتی است و گاهی سازمان متشکل از آن اهدافی را دنبال میکند و برای اهداف سیاسی بر قدرتی تسلط دارد یا اجرای برنامههایی را که از سوی قدرتها به آنها ابلاغ شده اقدام میکند که یکی از نمونههای آشکار اینگونه تروریسم سازمان منافقین است که خود را به عنوان مجاهدین خلق نامگذاری کرده بودند.
سالهاست آمریکا با انتشار گزارشی تکراری، کشورمان را متهم به حمایت از تروریسم میکندو ...
سالهاست آمریکا با انتشار گزارشی تکراری، کشورمان را متهم به حمایت از تروریسم میکند و با وجود ایستادگی چندساله تهران در برابر تروریستها و طرح ایدههایی جهانی چون «جهان عاری از خشونت و افراط گرایی» از سوی رئیس جمهوری کشورمان، آمریکا همچنان بر ادعاهای ضد ایرانی خود پا فشاری کرده و از عنوان «مبارزه با تروریسم» استفاده ابزاری میکند. حمایت از گروههای فلسطینی در غزه، مقاومت حزب الله لبنان و گروههای مختلف در عراق و سراسر خاورمیانه از جمله ادعاهایی است که واشنگتن درباره حمایت تهران از تروریسم بیان میکند. حمایتهای مورد ادعای آمریکا، در واقع همان حمایتهایی است که ایران برای مهار تروریسم در خاورمیانه انجام میدهد. اقداماتی که تروریستهای مورد حمایت غرب را در بسیاری از کشورها ازجمله در عراق و سوریه ناکام گذاشته است. هرچند در 30 سال اخیر، آمریکا بارها ادعاهای خود درباره حمایت ایران از تروریسم را تکرار کرده است، اما هیچگاه مثل این روزها که منطقه به شدت درگیر گروههای تروریستی است، این ادعاها برای افکارعمومی در جهان مضحک و غیر قابل باور نبوده است، چراکه در حال حاضر آتش تروریسم با حمایت آشکار متحدان منطقهای آمریکا چنان دامنگیر خاورمیانه شده که واشنگتن راهی برای جبران بیآبرویی خود ندارد. در واکنش به ادعاهای اخیر مطرح شده از سوی واشنگتن درباره حمایت تهران از تروریسم، وزارت خارجه کشورمان گزارش سالیانه تروریسم وزارت خارجه آمریکا درباره ایران را مردود خوانده و تاکید کرده است که ایران در سه دهه گذشته بزرگترین قربانی تروریسم بوده و متهم کردن کشوری که اولویت همکاریهای بین المللی را مقابله با تروریسم، افراط گرایی و خشونت میداند، فرافکنی است.
داعش در مشت سردار ایرانی، ستاره حملات داعش، "سلیمانی" سوریه را به گونهای میشناسد که انگار آنجا متولد شده است ... اینها تنها قسمتی از نگاه رسانههای پرمخاطب عربی به "سردار سلیمانی" است.
به گزارش خبرنگار دفاعی امنیتیگروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان؛ سردار سرلشکر پاسدار "قاسم سلیمانی" فرمانده سپاه قدس جمهوری اسلامی ایران به اذعان رسانههای خارجی یک دیپلمات – نظامی پرنفوذ در منطقه غرب آسیاست که نقش عمدهای در مقابله با تروریستهای تکفیری داعش دارد. فرمانده سپاه قدس جمهوری اسلامی ایران به اذعان مسولین داخلی و خارجی با کمک مستشاری خود کمک بزرگی به عراق برای جلوگیری از سقوط شهرهای بیشتر بوده است.
جمهوری اسلامی ایران تاکنون به هیچ کشوری حمله نظامی نداشته و فقط در راستای دفاع از مرزهای خود توان بازدارندگی خود را در چارچوب اصول و قوانین بینالمللی گسترش میدهد.
به گزارش خبرنگار دفاعی امنیتیگروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان؛ سناتورهای جمهوریخواه آمریکایی از جمعبندی مذاکرات خشمگین و عصبانی هستند و تلاش میکنند تا با بیان دیدگاههای منفی از تصویب آن در کنگره جلوگیری کنند.
*** اظهارات سناتور "جان مککین"
اخیرا سناتور "جان مککین" در نشست کمیته نیروهای مسلح مجلس سنای آمریکا اظهار داشت: توافق هستهای منجر به سمابقه تسلیحاتی در منطقه (غرب آسیا) خواهد شد.
وی ادامه داد: این توافق فعالیتهای شرارتآمیز ایران را در منطقه تقویت خواهد کرد و پس از مدتی فرصت میدهد تا ایران موشک بالستیک تولید کند و پیامدهای خطرناکی برای نیروهای آمریکایی خواهد داشت.
سوالی که مطرح است اینکه در بین کشورهای منطقه غرب آسیا جمهوری اسلامی ایران کمترین بودجه نظامی و دفاعی را دارد که نشان از اولا صلحطلب بودن و ثانیا دفاعی بودن دکترین نظامی ایران دارد.
*** دکترین نظامی ایران دفاعی است
جمهوری اسلامی ایران تاکنون به هیچ کشوری حمله نظامی نداشته و فقط در راستای دفاع از مرزهای خود توان بازدارندگی خود را در چارچوب اصول و قوانین بینالمللی گسترش میدهد، در حالی که برخی کشورهای منطقه غرب آسیا به گسترش تجهیزات نظامی آفندی خود مبادرت میورزند که در بین این کشورها عربستان و امارات عربی متحده طلایهدار هستند.
هفته دولت فرصت مغتنمی برای ارزیابی عملکرد دولتمردان است. در این فرصت منتقدان منصف و دلسوز می توانند نقدهای خود را به عملکرد دولت مطرح کنند و دولتی ها نیز تریبون هایی در اختیار دارند تا عملکرد خود را در معرض دید افکار عمومی و به قضاوت مردم بگذارند.
حل مناقشه هسته ای و کاهش نرخ تورم، نقاط درخشان عملکرد دولت یازدهم
هفته دولت فرصت مغتنمی برای ارزیابی از عملکرد دولتمردان است. در این فرصت منتقدان منصف و دلسوز می توانند نقدهای خود را به عملکر دولت مطرح کنند و دولتی ها نیز تریبون هایی در اختیار دارند تا عملکرد خود را در معرض دید افکار عمومی و به قضاوت مردم بگذارند. محمدرضا تابش از معدود نمایندگان اصلاح طلب مجلس شورای اسلامی است که معتقد است دولت در عرصه سیاست خارجی، برداشتن سایه امنیتی از فعالیت صنوف مختلف سیاسی و کاهش نرخ تورم عملکرد مثبتی داشته و البته باید در جهت بهبود معیشت و اقتصاد خانوارها و مردم کارهای شایستهتری انجام دهد. او معتقد است که با توجه به مقتضیات زمانی و محدودیتها و فشارهای خارجی و داخلی که به دولت وارد شده، عملکرد دولت عملکرد قابل قبولی بوده است. مشروح گفت و گوی محمدرضا تابش با تبیان به شرح زیر است: -دولت یازدهم چقدر توانسته به شعارهای انتخاباتی خود عمل کند؟ دولت 2 شعار راهبردی داشت که این شعارها مورد اقبال مردم قرار گرفت و طبقات و طیفهای مختلف بر اساس آن رأی دادند. یکی از چیزهایی که مورد استقبال عامه مردم قرار گرفت این بود که چرخ زندگی مردم باید بچرخد، چرخ سانتریفیوژها هم باید بچرخد. هم منافع ملی مدنظر قرار داشت هم اینکه معیشت و اقتصاد مردم باید درست باشد. بنابراین طیفهای مختلف به اتکای این شعار به این دولت رأی دادند. مطلب دوم برداشتن سایه امنیتی سنگین روی فعالی صنوف مختلف، احزاب و جناحها در داخل کشور بود و بیشتر میدان دادن به آزادی اجتماعات، آزادی بیان و آنچه مردم به خاطر آن قیام کرده بودند که این هم مورد اقبال گروهها، جناحها و عامه مردم قرار گرفت.
حتما شما هم مطلع شده اید که چند روز پیش بروجردی گفته است در حین مذاکرات هسته ای؛ جان کری عصبانی می شود و دست هایش را به میز می کوبد که خودکار به سمت عراقچی کمانه می کند. آقای عراقچی هم برای آنکه حساب دست تیم آمریکایی بیاید خودکار را برداشته و به سمت "جان" پرتاب می کند. در انتها نیز جان کری عذرخواهی می کند و می گوید عمدا این کار را نکرده است.
در همین راستا ستون "طنز و کاریکاتور عصرایران" پیش بینی هایی انجام داد که اگر این خودکار به سمت هر کدام از افراد زیر کمانه می کرد، عکس العمل آنها چه بود؟
قالیباف- ایشان به خودکار کمانه شده که روی میز افتاده نگاهی می اندازد، سپس به آرامی صورتش را برگردانده و به صورت جان کری نگاهی می اندازد، با آرامش تبسمی می کند و بعد یکهو به صورت گازانبری ، گازانبری را از جیبش درآورده و به سمت کری پرتاب می کند.
گفت و گو با صادق آخوندی رزمنده ای که در عملیات مرصاد حضور داشته است. (قسمت اول)
صادق آخوندی که امروز باوجود داشتن جراحاتی از عملیات مرصاد مربی ورزش است. او سال 1365، به غرب کشور اعزام میشود، 22 سال خود را تمام نکرد بود که عملیات مرصاد کلید میخورد و او تا 8 مرداد پیروزی «کمینگاه» در منطقه سرپل ذهاب قصر شیرین، سهراه نفت شهر و در این مناطق حاضر بوده است.روایت او از عملیات مرصاد پیش روی تان است:
آرامش قبل از طوفان
عملیات مرصاد، عملیاتی از طرف ایران بود که در پاسخ تهاجم منافقین به نام «فروغ جاویدان» صورت گرفت، سرپل ذهاب بهاندازه یک ساعت فاصله تا قصر شیرین دارد که منافقان اینها عملیات را از صبح شروع کردند. برای انتقال نیروها از پشت خاکریزها تا بالای تپهها از کانال استفاده کردیم و بالای کانالها سنگرهایی برای دیدگاه رزمندگان در منطقه ایجاد کردیم. پس از امضای قطعنامه در آن مناطق نگهبانان روز و شب داشتیم و نیروها داخل سنگرها و کانالها بودند و یک عده پایین سنگرها استراحت میکردند. نیرو کم بود 6 ساعت نگهبانی میدادند، آن روز صبح بچههایی که برای نگهبانی رفته بودند سریع خبر دادند خاکریزهای مرز عراق تردد زیاد است، برای بازدید رفتند، پشت خاکریزها آدمی نمیدیدی، ولی اکثر بیسیمهای شلاقی که ارتفاع آنتن آن بلند است، به چشم میخورد متوجه شدیم میخواهند عملیات کنند. از فرماندهی آمادهباش زدند. در منطقه به آن صورتی که صدایی باشد و درگیری باشد نبود. توپخانه که جایش مشخص بود و در فاصله دوری قرار داشت، در خود منطقه تنها چیزی که انگار داشتند تیربارهای گرینف، ژ 3 و کلاش بود، من خودم اول آر. پی.جی. زن بودم سپس خدمه دوشکا شدم. تنها سلاح سنگینی که ما داشتیم توپ 106 ماشینهای جیپ بود که استفاده میشد و یک لوله خیلی بلندی دارد.
پس از بیش از پنج دهه روابط خصمانه و سرد سرانجام دو کشور آمریکا و کوبا روابط دیپلماتیک خود را از سرگرفتند.
هفدهم دسامبر گذشته بود که «باراک اوباما»، رئیس جمهوری آمریکا و «رائول کاسترو»، همتای کوبایی وی از قصد دو کشور جهت پایان دادن به دشمنی دیرینه خود و از سرگیری روابط دیپلماتیک خبر دادند تا به دنبال آن بامداد دوشنبه بیست و نهم ماه جاری این موضوع عملی شد و حالتی رسمی بخود گرفت و دفاتر حفاظت از منافع دو کشور به سفارتخانه ارتقاء پیدا کرد.
درباره دلایل قطع این رابطه گفته شده که پنجاه و چهار سال قبل (سال 1961) مناسبات دو کشور پس از پیروزی انقلاب کوبا در سال ۱۹۵۹ و روی کار آمدن دولت کمونیستی به رهبری «فیدل کاسترو» رو به وخامت نهاد. یک سال بعد از پیروزی انقلاب کوبا (سال 1960) دولت کاسترو اراضی خصوصی و شرکتهای سرمایه داران خارجی در این کشور که برخی از آنها آمریکایی بودند، را مصادره کرد، این موضوع واشنگتن را بر آن داشت تا تجارت با کوبا را محدود و در فوریه سال بعد (1962) هاوانا را تحریم دایمی کند. در اکتبر همان سال، هواپیماهای جاسوسی آمریکا از سکوهای پرتاب موشک اتحاد جماهیر شوروی سابق در کوبا عکس گرفتند تا این موضوع به سرعت به بحران موشکی بین آمریکا و کوبا و در واقع شوروی سابق تبدیل شد، اما با توافق دو طرف به این بحران پایان داده شد. بحران موشکی آمریکا و شوروی سابق اگرچه پایان یافت، اما منتهی به ادامه تحریمهای واشنگتن علیه هاوانا و قطعی روابط بین آنها شد.
عده ای می گویند که فلسطینی ها بعد از روز قدس پاداش سنگ تمام ایرانی ها را برای قدس شریف داده و هدایای انان را به آتش کشیدند اما چرا فلسطینی ها باید به ایرانی ها اهانت کنند؟
" مسئله فلسطین از دستور كار نظام جمهوری اسلامی خارج نخواهد شد "(1) اما برخی که به دنبال انحراف خط امام هستند و یا از ابتدا با آن زاویه دارند می خواهند با هر شیوه ای شده این موضوع را از دستور کار سیاست خارجی نظام خارج کنند. کسانی که یا از آرمان های الهی انسانی مکتب امام خمینی و انقلاب اسلامی چیزی متوجه نشده اند و یا آنقدر مبهوت غرب شده اند که جز ارزش های آنها چیزی برایشان محلی از اعراب ندارد. ریشه های فکری و مواضع این افراد به راحتی در پازل جنگ روانی رسانه های ضد انقلاب و وابسته به صهیونیسم جهانی قابل پیگیری و از جبهه تشیع انگلیسی قابل شنیدن می باشد.
این روزها هم نامش بر سر زبانهاست و هم لبخندش در اذهان. او که مرد نخست دیپلماسی کشور است روزهای سخت، پرکار و سرنوشتسازی را پشت سر میگذارد و قطعا نامش در تاریخ ثبت خواهد شد. محمدجواد ظریف ـ وزیر امور خارجه کشورمان بهجا در این مسند قرار گرفته است و در کارکشتگی او در عرصه روابط بینالملل شکی نیست.
شاید بهترین تعبیر درباره محمدجواد ظریف، تعبیری باشد که کسینجر، مشاور امنیت ملی سابق ایالات متحده آمریکا درباره وی داشته است. کیسینجر یک جلد از کتابی که چندی پیش نوشته است را به ظریف هدیه داده و در صفحه نخست آن نوشته است: تقدیم به دشمن قابل احترام، ظریف. ظریف دیپلماتی دارای تجربه و اعتبار است و این اعتبار چه در عرصه داخلی و چه عرصه جهانی غیر قابل انکار است. شاید بر همین اساس نشریه تایم او را به عنوان یکی از چهرههای برتر جهان انتخاب کرد و شاید از همین منظر باشد که وی لزومی به اثبات خود نداشته باشد. ظریف این روزها با نوع برخورد و مدیریتش در عرصه جهانی نشان داد که میتوان در عین حفظ عزت و اقتدار، با روشی غیرقهری نیز از حقوق خود دفاع کرد. او به کاری که باید بکند، کاملا آگاه است. می داند که مسیر آسانی پیش رویش نیست اما روش طی کردن این مسیر را می داند.
محکم به قابلمه چسبیده بود و آن را به سمت دهانش میکشید و اسیر دیگر سمت دیگر آن را گرفته بود تا نتواند آب بخورد.طولی نکشید که دستش از قابلمه جدا شد و پیکرش بر زمین افتاد.
به گزارش خبرنگار سرویس فرهنگ حماسه خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) جملات بالا بخشی از خاطرات منتشر نشده در مورد نحوه شهادت محمدرضا شفیعی(شهیدی که بعد از 16 سال با پیکری سالم پیدا شد) است که حسین محمدیمفرد، از غواصان «لشکر 5 نصر» و واحد تخریب در دوران دفاع مقدس بیان کرده است.
محمدیمفرد که چهارم دیماه سال 1365 در «عملیات کربلای 4» و در سن 14 سالگی در منطقه شلمچه به اسارت نیروهای بعثی دشمن درآمده بود خاطراتی از نحوه شهادت شهید شفیعی را بیان کرد.
عملیات کربلای 4 سوم دیماه سال 1365 در منطقه عملیاتی شلمچه آغاز شد و در صبح دهم دیماه همان سال توسط دشمن اسیر شدم و با توجه به جراحاتی که داشتم بعد از اذیت و شکنجههای بسیار، ششم دیماه به همراه تعدادی از اسرای ایرانی به بیمارستان نظامی در شهر بصره منتقل شدیم.
العالم: سایت ویکیلیکس یکی از پیام های فاش شده از مجموعه مکاتبات وزیر خارجه پیشین عربستان را در اینترنت منتشر کرد که بیانگر تهدید ضمنی ایران از سوی آمریکایی ها قبل از عقب نشینی از عراق است. - در این نامه که از وزارت امور خارجه عربستان و با امضای شخص سعود الفیصل برای دیوان پادشاهی و منشی ویژه پادشاه ...
سلام دوستان وسروران عزیز
به وبلاگ خودتان خوش آمدید امیدوارم لحظات شادی داشته باشید لطفا پس از خواندن و مشاهده هر مطلب نظرات خود را مرقوم فرمایید. متشکرم