آمار مطالب

کل مطالب : 1148
کل نظرات : 10

آمار کاربران

افراد آنلاین : 1
تعداد اعضا : 1

کاربران آنلاین


آمار بازدید

بازدید امروز : 100
باردید دیروز : 227
بازدید هفته : 100
بازدید ماه : 1997
بازدید سال : 12360
بازدید کلی : 12360

تبادل لینک هوشمند

برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان فجر و آدرس aryamanesh76.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.







نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)


تبلیغات
<-Text2->
نویسنده : آریا
تاریخ : یک شنبه 29 آذر 1394
نظرات
نزدیکی بسیار زکزاکی به ایران و حزب الله لبنان، منتقدان وی در نیجریه را به این باور رسانده که اعضای جنبش تحت رهبری وی آموزش های نظامی دیده اند. اما رهبران جنش همواره این اتهام را رد کرده و بارها تاکید کرده اند که آموزش های اعضای جنبش اسلامی نیجریه، بیشتر از آموزش های دفاع شخصی نبوده است.
گروه بین‌الملل مشرق - سال‌هاست که اقدامات گروه «بوکوحرام»، هر از گاهی، کشور نیجریه را در صدر اخبار رسانه‌های بین‌المللی قرار داده است. بوکوحرام یک گروه سلفی تندروی است که خواهان استقرار کامل شریعت در این کشور آفریقایی است.


این گروه تحت عنوان «جماعة أهل السنة للدعوة والجهاد» یا همان بوکوحرام _ که در زبان هوسی از زبان های محلی آفریقایی به معنای تحصیل غربی حرام است _ در سال 2002 توسط محمد یوسف از علمای سلفی نیجریه بنیانگذاری شد. اما اقدامات خشونت آمیز بوکوحرام بعد از آن قوت گرفت که شیخ محمد یوسف در سال 2009 توسط ارتش نیجریه کشته شد. در واقع ارتش نیجریه با مقابله به مثل‌های خونین در برابر بوکوحرام نقش یک لبه دیگر قیچی را در شکل گیری حمام های خون در نیجریه ایفا کرد و گروه بوکوحرام را برای انجام عملیات های خونین بیشتر و سرانجام پیوستن به داعش در سال جاری میلادی تحریک کرد.

ماجرای واکنش شیخ زکزاکی به تهدید ایران توسط صهیونیست‌ها

تعداد بازدید از این مطلب: 332
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


نویسنده : آریا
تاریخ : یک شنبه 29 آذر 1394
نظرات
وزیر امور خارجه در مصاحبه با نشریه نیویورکر به تشریح مواضع ایران در قبال بحران سوریه و همچنین توافق هسته‌ای و طرح کنگره علیه ایران پرداخت.

به گزارش مشرق، محمد جواد ظریف وزیر امور خارجه ایران در مصاحبه‌ای طولانی با «رابین رایت» خبرنگار نشریه «نیویورکر» مواضع تهران در قبال موضوعات مختلف از جمله اوضاع منطقه، توافق هسته‌ای و همچنین طرح کنگره علیه ایران را شرح داده است.

در ادامه مشروح این مصاحبه آمده است:

 

شما در مورد چشم‌انداز فرآیند صلح سوریه چیست؟ آیا این روند به نتیجه‌ای ملموس و پایدار منتهی می‌شود؟

هدف ما تسهیل یک فرآیند وحدت و آشتی ملی بین سوری‌هایی است که به دنبال یافتن راهکاری مسالمات‌آمیز هستند، نه کسانی که به واسطه یک ایدئولوژی منحرف، کمر به نابودی سوریه بسته‌اند. این هدفی دشوار است. 

ایران چه نقشی را برای رئیس‌جمهور اسد در طول دوره 6 ماهه انتقالی قائل است؟

این وظیفه ما نیست که در مورد نقش افراد در این روند تصمیم بگیریم. وظیفه هیچ‌کس دیگر هم نیست که در این مورد تصمیم بگیرد. 

مذاکرات فرآیند صلح که نمایندگان دولت و معارضین سوری را تا 1 ژانویه گردهم می‌آورد، آتش‌بس و ایجاد دولت انتقالی که «معتبر، فراگیر و غیر قومی» است ظرف 6 ماه که نهایتا به یک قانون اساسی جدید و برگزاری انتخابات ظرف 18 ماه منجر می‌شود. این توافق ضمنا از همه کشورهای درگیر در مذاکرات خواسته است که از پایبندی متحدانشان به آتش‌بس اطمینان یابند. 

مهم است که همه از حرکت رو به جلوی روند و برقراری آتش‌بس اطمینان حاصل کنند. قطعنا هیچ آتش‌بسی برای داعش، جبهه النصره و القاعده نخواهد بود... بنابراین این‌ها مسیرهایی جداگانه هستند. یک مسیر برای آن است که دولت سوریه و معارضینی است که علاقمند به آینده صلح‌آمیز این کشور هستند، به خاطر وحدت ملی و فرآیند سیاسی، گردهم آیند. در عین حال، همه باید حمایت از گروه‌های افراطی، دادن اجازه به تردد امن آن‌ها، دادن اجازه به آن‌ها برای دریافت سلاح، دادن اجازه به آن‌ها برای دریافت کمک‌ها مالی را متوقف کنند و همه برای مبارزه واقعی با آن‌ها، دست به دست هم دهند.

تعداد بازدید از این مطلب: 285
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


نویسنده : آریا
تاریخ : یک شنبه 29 آذر 1394
نظرات
المانیتور در گزارشی به تحلیل نقش وزیر فرهنگ عربستان در رابطه این کشور با ایران پرداخت.

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان؛المانیتور در گزارشی نوشت: مرگ "ملک عبدالله،" پادشاه عربستان سعودی در ماه ژانویه (31 روز منتهی به 11 بهمن) سبب شد موقعیت عربستان در جهان متزلزل شود. برخی ازتحلیلگران ملک عبدالله را مسئول قدرت گرفتن داعش، حمایت از کودتای عبدالفتاح السیسی علیه محمد مرسی در مصر و همچنین حامی ناآرامی‌های سال 2011 (1390) بحرین می‌دانستند. این کشور نیازمند آن بود که پس از به قدرت رسیدن ملک سلمان بن عبد العزیز و تغییر کابینه موقعیت خود را در جهان بازیابد.

در واکنش به شرایط مذکور و به منظور تغییر سیاست‌های فرهنگی عربستان، «عادل الالطریفی» به عنوان وزیر فرهنگ و اطلاعات منصوب شد. الطریفی یک روزنامه‌نگار جوان و لیبرال بود. وی حرفه خود را با روزنامه‌نگاری در روزنامه «الوطن» شروع کرد و هنگامی که به وزارت برگزیده شد مدیر کل شبکه تلویزیونی «العربیه» عربستان بود.

انتصاب الطریفی به عنوان وزیر فرهنگ و اطلاعات، اقدام هوشمندانه‌ای بود، زیرا وی هم با رسانه‌های عربی و هم با رسانه‌های غربی کار کرده بود. همچنین وجه تمایز وی از دیگر افراد کابینه، داشتن تجربه طولانی کار رسانه‌ای در خصوص ایران بود. در حقیقت شواهد بسیاری حاکی از آن بود که الطریفی در شکل دادن سیاست عربستان در خصوص ایران نقش مهمی دارد.

تعداد بازدید از این مطلب: 311
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


نویسنده : آریا
تاریخ : یک شنبه 29 آذر 1394
نظرات
"سردار قاسم سلیمانی" به سه دلیل بسیار محبوب است.

به گزارش خبرنگار  دفاعی امنیتی  گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان؛ سردار سرلشکر "قاسم سلیمانی" فرمانده سپاه قدس در منطقه غرب آسیا با کمک‌های مستشاری خود توانسته کشورهای عراق و سوریه را از گسترش تروریسم نجات دهد.  
 

رسانه های خارجی معتقدند که عامل پیروزی بر داعش در منطقه غرب آسیا فرمانده سپاه قدس بوده و در این زمینه استفاده از تجربیات سردار "قاسم سلیمانی" حائز اهمیت است.  
 


فرمانده سپاه قدس جمهوری اسلامی ایران در داخل کشور از وجهه و محبوبیت بسیاری برخوردار است و نمونه عینی آن را می توان به احتمال خبر حضور وی در دانشگاه  "شهید بهشتی" دانست که هزاران دانشجو تالار  "ابوریحان بیرونی" را برای دیدار با فرمانده سپاه قدس جمهوری اسلامی ایران  پر کردند که البته این دانشجویان از گرایش‌ها و طیف‌های فکری مختلف بودند و این نشان دهنده محبوبیت  سردار سلیمانی است.  
 

راز محبوبیت

تعداد بازدید از این مطلب: 172
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


نویسنده : آریا
تاریخ : چهار شنبه 25 آذر 1394
نظرات
کارشناس مسائل هسته‌ای گفت: تبعات فاجعه بار برجام برای امنیت ملی ایران از امروز آغاز شد و قطعنامه امروز PMD هسته‌ای را می بندد و PMD موشکی و سلاح‌های متعارف را باز می‌کند.

به گزارش مشرق، عصر امروز شورای حکام آژانس بین المللی انرژی اتمی در جلسه خود با گذراندن مصوبه ای در خصوص ابعاد احتمالی پرونده هسته ای در خصوص PMD تصمیم گیری کرد. محمد جواد ظریف در این خصوص میگوید که بحث ابعاد احتمالی فعالیت های نظامی ایران به تاریخ پیوسته است.

مهدی محمدی کارشناس هسته ای با اشاره به اینکه " از امروز معادلات جدیدی بر امنیت ملی ایران حاکم خواهد بود" گفت: قطعنامه شورای حکام به مدت حداقل ١٠ سال ایران را در دستور کار حفظ می کند. ایران از امروز رسما یک استثنا از ان پی تی است و قرار دادن این مساله با برجام و ضمیمه های آن باعث می شود معادلات جدیدی بر امنیت ملی ایران حاکم خواهد بود.

محمدی در ادامه  تاکید کرد که قطعنامه شورای حکام به مدت حداقل ١٠ سال ایران را در دستور کار حفظ می کند و گفت: ایران از امروز رسما یک استثنا از NPT است  و مصوبه امروز  PMD هسته‌ای را می بندد و PMD موشکی و سلاح‌های متعارف را باز می‌کند.

کارشناس مسائل هسته ای با ابراز نگرانی از تبعات گزارش آمانو و نوع بستن پرونده  PMD گفت: تحولات نگران کننده بسیاری در راه است.

تعداد بازدید از این مطلب: 319
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


نویسنده : آریا
تاریخ : چهار شنبه 25 آذر 1394
نظرات
ارتش تحتِ فرمان این ژنرال 55 ساله، روز گذشته، با حمله به تجمع مذهبی شیعیان در شهر «زاریا» صدها تن از آنان را به شهادت رساند
به گزارش گروه جهاد و مقاومت مشرق، ژنرال «توکور یوسف بوراتای» بیست و ششمین فرمانده ی ارتش فدرال «نیجریه» است. ارتش تحتِ فرمان این ژنرال 55 ساله، روز گذشته، با حمله به تجمع مذهبی شیعیان در شهر «زاریا» صدها تن از آنان را به شهادت رساند و «شیخ زکزاکی» رهبر شیعیان نیجریه را بازداشت نمود. تا این لحظه از آمار دقیق این قصابی بزرگ و همچنین سرنوشت رهبر شیعیان نیجریه، اطلاعی در دست نیست. ارتش نیجریه که چندین سال است در رویارویی با گروهک تکفیری و مسلح «بوکوحرام» از خود ناتوانی و بی کفایتی فراوانی به نمایش گذاشته است، در  حمله به «شیعیان» غیر مسلح، از موشک آر.پی جی استفاده نمود و حسینیه ی محل تجمع آنان را ویران  کرد.


عکس/ قصابِ شیعیان «نیجریه»

تعداد بازدید از این مطلب: 324
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


نویسنده : آریا
تاریخ : چهار شنبه 25 آذر 1394
نظرات
ابهام و ایهام باعث شده خدمات هاشمی رفسنجانی به انقلاب زیر سؤال رود و دلسوزان انقلاب نگران شوند که او سرنوشتی همانند سرنوشت منتظری پیدا کند. علت اقبال رسانه‌های دشمن از نوع مصاحبه‌های اخیر این نگرانی را تشدید می‌کند.

به‌گزارش مشرق، متن یادداشت محمدکاظم انبارلویی با عنوان «شعور سیاسی مردم را نادیده نگیرید»، به شرح ذیل است:

آیت‌الله هاشمی رفسنجانی اخیرا طی مصاحبه‌ای منتقدان خود را "کلاغ" نامیده و بدون آنکه اشاره‌ کند که چه گفته‌اند و در چه موضوعی سخن به میان آورده‌اند، آنها را مورد بی‌مهری قرار دادند.

مجموعه مصاحبه‌های وی به ویژه در خصوص انتخابات خبرگان نشان می‌دهد عده‌ای زیر چتر پاسخ به سؤالات تکراری در باب انتخابات آتی به ویژه خبرگان، در تدارک یک دو قطبی‌سازی کاذب بر اساس مدل "سرخابی" هستند.

انتخابات خبرگان رهبری تاکنون چه در زمان امام (ه) و چه در ایام رهبری آیت‌الله‌العظمی خامنه‌ای فارغ از رقابت‌های متعارف و معمول بوده است. این حالت به خاطر آن بوده که رهبری چه در زمان امام و چه در زمان کنونی "مُتعیّن" بوده و خبرگان امّت در مورد آن اجماع داشته و به تعبیر حجت‌الاسلام والمسلمین سیدمهدی طباطبایی، رهبری معظم انقلاب کم نظیر نیستند، بلکه بی‌نظیر هستند.

آقای هاشمی رفسنجانی در مصاحبه با ایلنا بحث "نظارت" خبرگان بر نهادهای زیر نظر رهبری را مطرح کرده‌اند؛ بی‌ آنکه مبنای این بحث را از نظرگاه قانون اساسی بیان نمایند. آیت‌الله صادق لاریجانی در نقدی مشفقانه در این باره گفته‌اند کار خبرگان تشخیص دارا بودن یا نبودن شرایط رهبری و تعیین رهبری برحسب آنچه در قانون اساسی آمده، می‌باشد.

تعداد بازدید از این مطلب: 331
موضوعات مرتبط: جامعه و سیاست , اجتماعی , ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


نویسنده : آریا
تاریخ : چهار شنبه 25 آذر 1394
نظرات
رئیس سازمان انرژی اتمی ایران با اشاره به اینکه تمام پرونده های هسته ای ایران یک پرونده ساختگی و برای تحت فشار قرار دادن ایران است گفت: به دنبال آن هستیم تا چین و آمریکا فعالیت و طراحی ما را در ارکتور اراک تایید کنند.

تمام پرونده های هسته ای ایران یک پرونده ساختگی و برای تحت فشار قرار دادن ایران است/حتی در صورت عدم حضور آمریکا و چین به مدرن سازی راکتور اراک ادامه خواهیم داد

به گزارش خبرنگار سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان "علی اکبر صالحی" رئیس سازمان انرژی اتمی ایران امشب 24 آذر در برنامه گفتگوی ویژه خبری به بررسی سرانجام ادعاهای 12 ساله پرونده هسته ای ایران پرداخت. 
 
وی در ابتدا در پاسخ به سوال اول مجری برنامه مبنی بر صحبت های امروز آمانو مبنی براینکه هنوز نقاط خاکستری را در ارتباط با پرونده ایران می بیند گفت: عمده موانعی که قطع نامه های صادر شده علیه ایران ایجاد می کرد این بود که این قطع نامه ها منجر به صدور چند قطع نامه در شورای امنیت سازمان ملل می شد به طوری که آثار آن قطع نامه ها را شاهد بودیم. 
 
صالحی با اشاره به اینکه آژانس باید همه نوع همکاری با اعضای خود داشته باشد گفت: متاسفانه از همکاری فنی با آژانس و حضور مهندسین و کارشناسانمان از فرصت های جهانی منع شده بودیم. 
 
تمام پرونده هسته ای ایران ساختگی بود 
 
رئیس سازمان انرژی اتمی ایران با اشاره به اینکه تمام پرونده هسته ای ایران ساختگی بود ادامه داد: آن ها می خواستند با هر بهانه ای ایران را تحت فشار سیاسی قرار دهند.
تعداد بازدید از این مطلب: 324
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


نویسنده : آریا
تاریخ : چهار شنبه 25 آذر 1394
نظرات
رئیس ستاد پیگیری برجام گفت: بسته شدن پرونده PMD یک شکست اطلاعاتی برای غرب بود.
بسته شدن پرونده PDM یک شکست اطلاعاتی برای غرب بود/ اجرای برجام مأموریت جدید آمانو خواهد بودبه گزارش خبرنگار سیاست خارجی گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، "سید عباس عراقچی" معاون حقوقی و بین‌المللی وزارت امور خارجه با حضور در برنامه تیتر امشب پیرامون بررسی قطعنامه شورای حکام آژانس در مختومه شدن PMD اظهار داشت: خوشحالیم که مرحله مهمی از برجام را پشت سر گذاشتیم و این معضل بزرگ موسوم به PMD برای همیشه بسته شد.
 
وی ادامه داد:جلسه شورای حکام امروز یک دستور کار بیشتر نداشت و آن بررسی قطعنامه پیشنهادی 1+5 بود، حدوداً 37 کشور برای ثبت‌نام سخنرانی در این جلسه اعلام آمادگی کرده بودند حتی این درخواست‌ها بیشتر از اعضای شورای حکام بود که در نهایت حدوداً 37 کشور سخنرانی کردند که می‌توان گفت تقریباً صحبت‌های حداکثری از آن‌ها در راستای تأیید قطعنامه بوده است.
 
مذاکره کننده ارشد کشورمان تصریح کرد: در مجموع فضای مثبتی بر شورای حکام حاکم بود و هنگامی که در پایان جلسه رئیس برزیلی شورای حکام موضوع را جمع‌بندی کرد شاهد هیچ‌گونه مخالفت از سوی حضار نبودیم و حتی کار به درگیری نیز کشیده نشد و به درازا کشیده شدن جلسه فقط به دلیل تعدد سخنرانی‌ها بود.
 
رئیس ستاد پیگیری برجام با اشاره به نکات منفی و مثبت قطعنامه گفت: قطعنامه هیچ نکته منفی ویژه‌ای ندارد البته ممکن است بعضی عبارات را ما ترجیح می‌دادیم که به گونه‌ای دیگر بیان می‌شد اما بر خلاف 12 قطعنامه قبلی هیچ عبارت منفی در این قطعنامه مشاهده نمی‌شود و در همه جای آن از ادبیات مثبت و سازنده استفاده شده است.
تعداد بازدید از این مطلب: 287
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


نویسنده : آریا
تاریخ : یک شنبه 22 آذر 1394
نظرات
"پیام فیلی" پس از سفر به تل آویو، مدعی شد هنوز باور نمی کند در سرزمین های اشغالی به سر می برد.
به گزارش گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از شبکه آمریکایی "ای بی سی نیوز،" پیام فِیلی، شاعر همجنسگرای ایرانی پس از خروج از ایران، بیش از یک سال است در ترکیه زندگی می کند. اکنون رویای دیرینه این به اصطلاح شاعر، برای سفر به اراضی اشغالی فلسطین به واقعیت تبدیل شده است. "پیام فیلی" پس از ورود به تل آویو گفت: هنوز باور نمی کنم اینجا هستم. وی همچنین مدعی شد دشمنی دولت ایران با رژیم صهیونیستی بر او اثری ندارد. 
 
این شاعر خود فروخته در حالی که روی بام یکی از آسمان خراش های تل آویو قرار دارد، با افتخار عکس گرفته است. "آدی لیبرمن،" دوست صهیونیست وی گفت: "پیام فیلی بالاخره موفق شد یک روادید سه ماهه دریافت کند؛ اما در تلاش است مدت بیشتری را در اراضی اشغالی فلسطین سپری کند."
 
پیام فیلی بارها از رژیم صهیونیستی و صهیونیستهای اشغالگر به دلیل دفاع آنها از همجنسگرایان، حمایت کرده است. وی نویسنده 9 کتاب است که همه آنها آشکارا به بحث همجنسگرایی می پردازد. پیام فیلی در سال جاری میلادی، نخستین بار یک ترجمه عبری از کتاب "من سبز می شوم، میوه می دهم، انجیر" خود را منتشر کرد. کتاب وی با این جملات آغاز می شود: "من 21 سال دارم. من همجنسگرا هستم..."
 
وی در ماه ژوئیه (4 ماه پیش) در مصاحبه با وبسایت "ان آر جی" گفت بسیار دلش می خواهد به سرزمینهای اشغالی سفر کند. پس از این گزارش، وزیر فرهنگ رژیم صهیونیستی در نامه ای از وزیر داخلی این رژیم خواست با صدور روادید، اجازه سفر پیام فیلی را به تل آویو صادر کند. پیام فیلی که بارها همجنسگرا بودن خود را به شکل عمومی مطرح کرده بود، مورد حمایت رژیم صهیونیستی قرار گرفته است.
تعداد بازدید از این مطلب: 553
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


نویسنده : آریا
تاریخ : یک شنبه 22 آذر 1394
نظرات
رئیس جمهور ترکیه در اظهاراتی مدعی شد عراق به تحریک ایران و روسیه، علیه آنکارا به شورای امنیت سازمان ملل شکایت کرد.
تعداد بازدید از این مطلب: 270
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


نویسنده : آریا
تاریخ : شنبه 21 آذر 1394
نظرات
قراین نشان می دهد که مأمون پیش از اقدام قطعی خود برای به شهادت رساندن امام به کارهای دیگری دست زده است که شاید بتواند این آخرین علاج را آسانتر به کار برد، شایعه پراکنی و نقل سخنان دروغ از قول امام از جمله این تدابیر است.

گروه فرهنگی مشرق - هنگامی که موسی بن جعفر پس از سال ها حبس در زندان هارونی مسموم و شهید شد، در قلمرو وسیع سلطنت عباسی، اختناقی کامل حکم فرما بود. در آن فضای گرفته که به گفته یکی از یاران علی بن موسی(ع): «از شمشیر هارون خون می چکید» (الکافی، ج 8، ص 257)، بزرگ ترین هنر امام معصوم و بزرگوار ما آن بود که توانست درخت تشیّع را از گزند توفانِ حادثه به سلامت بدارد و از پراکندگی و دل سردی یارانِ پدر بزرگوار مانع شود. با شیوه تقیّه آمیزِ شگفت آوری جان خود را که محور و روح جمعیت شیعیان بود حفظ کرد و در دوران قدرت مقتدرین خلفای بنی عباس و در دوران استقرار و ثبات کامل آن رژیم، مبارزات عمیق امامت را ادامه داد. تاریخ نتوانسته است ترسیم روشنی از دوران ده ساله زندگی امام هشتم در زمان هارون و بعد از او در دوران پنج ساله جنگ های داخلی میان خراسان و بغداد به ما ارائه کند، اما به تدبّر می توان فهمید که امام هشتم در این دوران همان مبارزه درازمدت اهل بیت را که در همه اعصارِ بعد از عاشورا استمرار داشته، با همان جهت گیری و همان اهداف ادامه می داده است.
 
هنگامی که مأمون در سال صد و نود و هشت از جنگِ قدرت با امین فراغت یافت و خلافت بی منازع را به چنگ آورد، یکی از اولین تدابیر او حل مشکل علویان و مبارزات تشیع بود. او برای این منظور، تجربه همه خلفای سلفِ خود را پیش چشم داشت. تجربه ای که نمایشگر قدرت و وسعت و عمق روزافزون آن نهضت و ناتوانی دستگاه های قدرت از ریشه کن کردن و حتی متوقف و محدود کردن آن بود. او می دید که سَطوَت و حشمت هارونی حتی با به بند کشیدن طولانی و بالاخره مسموم کردن امام هفتم در زندان هم نتوانست از شورش ها و مبارزات سیاسی، نظامی، تبلیغاتی و فکری شیعیان مانع شود. او اینک در حالی که از اقتدار پدر و پیشینیان خود نیز برخوردار نبود و به علاوه بر اثر جنگ های داخلی میان بنی عباس، سلطنت عباسی را در تهدید مشکلات بزرگی مشاهده می کرد، بی شک لازم بود به خطر نهضت علویات به چشم جدی تری بنگرد.

تعداد بازدید از این مطلب: 390
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


نویسنده : آریا
تاریخ : شنبه 21 آذر 1394
نظرات
ارزیابی معادلات حاکم بر دو بحران یمن و سوریه تاکید می کند که نباید از نشست هایی که در خصوص این دو بحران در ریاض برگزار شد و در ژنو برگزار خواهد شد، انتظار نتیجه ای را داشت که به حل این دو بحران کمک کند.

آیا غرب و آل سعود برای حل بحران سوریه و یمن پای میز مذاکره می‌آیند؟/ چرا احرار الشام خط قرمز مذاکرات است؟گروه بین‌الملل مشرق - سال 2015 میلادی درحالی آخرین روزهای خود را سپری می کند که نه تنها افق روشنی پیش روی منطقه خاورمیانه جهت حل بحران هایش مشاهده نمی شود، بلکه هر روز که می گذرد، اوضاع در این منطقه وارد مرحله حساس تر و بحرانی تری شده و با افزودن بر پیچیدگی معادلات حاکم بر آن، فرصت و امکان حل این بحران ها را کاهش دهد.

نشست ریاض و بحران سوریه

در همین راستا، عربستان سعودی میزبان «معارضان سوری» خارج نشین در ریاض بود تا شاید با حل اختلاف دیدگاه های این گروه ها به چارچوب مشترکی در قبال دمشق دست یابد، چارچوبی که آن را «رویکرد مشترک درباره آینده سوریه» نامیده است.

تعداد بازدید از این مطلب: 322
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


نویسنده : آریا
تاریخ : شنبه 21 آذر 1394
نظرات
رسانه‌ها از او به عنوان «استاد جاسوسی» یا «سرجاسوس» نام می‌برند، چرا که در تمام دوران کاری خود، عضوی از موساد بود. مهم‌ترین عملیات ترور وی در دوران ریاست بر بخش عملیات موساد را می‌توان ترور حاج عماد مغنیه و ترور دانشمندان هسته‌ای ایران دانست.
گروه بین‌الملل مشرق - بینامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی، «یوسی کوهن»، مسؤول شورای امنیت ملی این رژیم را به عنوان دوازدهمین رییس موساد منصوب کرد. کوهن جانشین «تامیر پاردو» می شود که به مدت 5 سال ریاست سازمان جاسوسی اسراییل را به عهده داشت.

یوسی کوهن؛ از خرابکاری هسته‌ای در ایران تا ریاست موساد +تصاویر
یوسی کوهن (نفر اول از سمت راست) به همراه نتانیاهو، در جریان مذاکرات ایران و 1+5 بسیار تلاش کردند که در مذاکرات کارشکنی کنند

تعداد بازدید از این مطلب: 323
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


نویسنده : آریا
تاریخ : جمعه 20 آذر 1394
نظرات
نخست‌ وزیر انگلیس در نامه‌ای به رئیس‌ جمهور ایران خواستار آزادی جاسوس انگلیسی شده است.
نامه کامرون به روحانی در خصوص آزادی جاسوس انگلیسیبه گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از دیلی تلگراف، دیوید کامرون، نخست‌ وزیر انگلیس در نامه‌ای به حسن روحانی، رئیس‌جمهور ایران، خواستار آزادی یک جاسوس کشورش شده است.
 
براساس این گزارش، کامرون در این نامه آزادی کمال فروغی را خواستار شده که بعد از دستگیری در سال 2011 به جرم جاسوسی به تحمل هفت سال حبس محکوم شده است.
 
روزنامه تلگراف نوشت: از سر گرفته شدن روابط دیپلماتیک کامل میان تهران و لندن امکان طرح موضوع کمال فروغی، در تماس‌های سطح بالا میسر شده است.
 
کمال فروغی، در سال 2011 دستگیر و پس از احراز جرم در دادگاه به جاسوسی به تحمل هفت سال زندان محکوم شد.
 
کامرون این نامه را شخصا برای رئیس‌ جمهور ایران نوشته و فیلیپ هموند، وزیر خارجه انگلیس هم موضوع را در دیدار با آقای روحانی مطرح کرده است.
 
تعداد بازدید از این مطلب: 308
موضوعات مرتبط: جامعه و سیاست , اجتماعی , ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


نویسنده : آریا
تاریخ : چهار شنبه 18 آذر 1394
نظرات
سخنگوی سازمان انرژی اتمی پیرامون گزارش اخیر آمانو و مسئله پی ام دی توضیحاتی ارائه کرد.

"بهروز کمالوندی" سخنگوی سازمان انرژی اتمی در گفت و گوی تفصیلی با خبرنگار سیاست خارجی گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان؛درباره "موضوع پی‌ام دی در آژانس و مسائل مرتبط با آن" اظهار داشت: در 24 آذرماه "پی ‌ام دی" دیگر از دستور کار خارج خواهد شد و ادامه نخواهد داشت.


وی با اشاره به این که بنای مذاکرات در دو سال گذشته  این‌گونه  بوده که موضوعات قبلی بسته شود و این پروسه هم در برجام و هم در بند 24 دیده شده و اساس مذاکرات با آژانس و 1+5 نیز همین بوده است، یادآور شد: خوب است که درباره  "پی‌ام دی"، این کلمه را به کار نبریم؛  زیرا این موضوع یک اتهام مستقیم بوده در حالی که برنامه هسته‌ای جمهوری اسلامی ایران هیچ‌گاه بنای نظامی نداشته و ندارد و در همین پروسه قرار است موضوعات این‌چنینی تا 24 آذر خاتمه می‌یابد و به تاریخ می‌پیوندد.

تعداد بازدید از این مطلب: 244
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


نویسنده : آریا
تاریخ : چهار شنبه 18 آذر 1394
نظرات
اخیرا وزیر دفاع دانمارک تصمیم گرفته رزم‌ناو "آبسالون" را به منطقه مدیترانه اعزام کند.

به گزارش خبرنگار  دفاعی امنیتی  گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان؛ تنش‌های بین‌  "آنکارا" و "مسکو" به حدی رسیده که پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) هم در موضوع دخالت کرده و اخیرا تحرکاتی را انجام داده است.


پس از سرنگونی جنگنده  "سوخو 24 " نیروی هوایی ارتش فدراسیون روسیه تنش‌های بین ترکیه و روسیه به بالاترین حد خود رسید و جنگ لفظی دوطرف آغاز گردید و لذا ناتو هم نیروهایی را برای حضور در مدیترانه و در راستای استحکام مواضع خود مستقر کرد.


یکی از اقدامات ناتو حضور ناوهای هواپیمابر غول‌پیکر و رزم ناوها در مدیترانه بود که نمونه آن حضور  "ناو هواپیمابر شارل دوگل" و کشتی جنگی پشتیبانی  "آبسالون"  می‌باشد که راستای تقویت ترکیه در  دریای مدیترانه صورت گرفته است.

تعداد بازدید از این مطلب: 191
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


نویسنده : آریا
تاریخ : پنج شنبه 12 آذر 1394
نظرات
معاون وزیر خارجه گفت: اگر شورای حکام پرونده PMD را نبندد برجام بر اساس نظر رهبر انقلاب متوقف خواهد شد.

/به گزارش خبرنگار حوزه سیاست خارجی گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان سیدعباس عراقچی عضو ارشد تیم مذاکره کننده هسته ای کشورمان در برنامه زنده "تیتر امشب" که از شبکه خبر پخش شد، درباره گزارش نهایی آمانو مدیر کل آژانس بین المللی انرژی اتمی درباره مسائل گذشته هسته ای ایران اظهار داشت: در این گزارش سعی شده تا نکات مثبت و منفی در کنار هم قرار گیرد و به قولی سیاه و سفید باشد. 

وی ادامه داد: اگر چه این گزارش نقاط ضعفی دارد اما یکی از نکات مثبت آن این است که جمع بندی نهایی آن به صلح آمیز بودن برنامه هسته ای ایران منتهی می شود.  

مذاکره کننده ارشد هسته ای کشورمان با اشاره به جمع بندی نهایی این گزارش افزود: برخلاف همه ادعاهایی که در 12 سال گذشته وجود داشته است شاهدیم که این جمع بندی شامل صلح آمیز بودن برنامه هسته ای ایران می شود، همچنین این گزارش تصریح کرده که ارزیابی ما این است که تا قبل از سال 2003 یک سری فعالیت های مطالعاتی برای دست یابی به سلاح هسته ای در ایران انجام شده اما هیچ نشانه ای از وجود مواد هسته ای وجود ندارد.

تعداد بازدید از این مطلب: 298
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


نویسنده : آریا
تاریخ : پنج شنبه 12 آذر 1394
نظرات
دولت آمریکا می‌گوید با توجه به گزارش مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، آماده است که پرونده ابهامات برنامه هسته‌ای ایران را ببندد.

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از بی بی سی، «مارک تونر» یکی از سخنگویان وزارت امور خارجه آمریکا گفته است که گزارش آژانس، ابهامات و سئوالات باقی مانده در مورد برنامه اتمی ایران را به خوبی پاسخ داده است.

وی گفت: آمریکا و پنج کشور دیگری که در مذاکرات اتمی با ایران مشارکت داشتند در جلسه شورای حکام آژانس در روز ۱۵ دسامبر با مختومه شدن این پرونده موافقت خواهند کرد تا بتوانیم بر اجرای توافق جامع اتمی متمرکز شویم.

یوکیا آمانو، مدیرکل آژانس بین المللی انرژی اتمی در گزارشی به اعضای شورای حکام، مدعی شده است که ایران پیش از سال ۲۰۰۳ فعالیت‌های محدود اما سازماندهی شده‌ای در مورد یک برنامه تسلیحات اتمی داشته که بعضی از آنها تا سال ۲۰۰۹ هم ادامه یافته، اما نشانه قابل اعتنایی از ادامه یافتن این فعالیت‌ها پس از سال ۲۰۰۹ وجود ندارد.

آقای تونر در این رابطه گفت که گزارش آژانس با ارزیابی اطلاعاتی آمریکا که برنامه تسلیحات اتمی ایران در سال ۲۰۰۳ متوقف شده بود، همخوانی دارد. وی افزود که توافق جامع اتمی میان ایران و گروه ۱+۵ شفافیت و دسترسی لازم را برای اقدام فوری در صورت تکرار چنین فعالیت هایی در ایران فراهم می کند.

تعداد بازدید از این مطلب: 309
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


نویسنده : آریا
تاریخ : پنج شنبه 12 آذر 1394
نظرات
نماینده ایران در آژانس بین المللی انرژی اتمی گفت: مهمترین نکته گزارش یوکیا آمانو مدیرکل آژانس عدم انحراف برنامه هسته ای ایران بوده و دراین گزارش به عدم پایبندی اشاره نشده است.

به گزارش حوزه سیاست خارجی گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، "رضا نجفی" نجفی درباره گزارش منتشر شده از سوی یوکیا آمانو مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی اظهارداشت: بخش زیادی از گزارش 15 صفحه‌ای آژانس توصیفی است و سابقه موضوع را با تکرار بخش‌هایی از گزارش 2011 توضیح داده است.
 
وی یادآور شد: در این گزارش شاید حدود 50 بار به نوامبر 2011 یا ضمیمه 2011 و یا سند 2011/65 اشاره شده است. در واقع مدیرکل خواسته بگویید ادعاها قبلاً چه بوده و یک بخش هم سابقه قطعنامه‌های شورای حکام است.
 
نماینده ایران در آژانس بین‌المللی انرژی اتمی تاکید کرد: بخش عمده‌ای هم تشریح همکاری‌های ایران بر اساس چارچوبی برای همکاری و نقشه راه است و در واقع ارزیابی‌ها بخش کمی از گزارش را در بر می‌گیرد.
 
نجفی ادامه داد: همان‌طور که مدیرکل گفته بود گزارشش نه کاملاً سیاه و نه کاملاً سفید است. البته همان‌طور که جناب آقای عراقچی گفتند به نظر بیشتر سفید است.
 
تعداد بازدید از این مطلب: 282
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


نویسنده : آریا
تاریخ : پنج شنبه 12 آذر 1394
نظرات
رژیم صهیونیستی در واکنش به گزارش آژانس بین المللی انرژی اتمی، تعميق تحقيق درباره برنامه هسته اي ايران را خواستار شد.
به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از خبرگزاری فرانسه، رژیم صهیونیستی به دنبال انتشار گزارش آژانس بین المللی انرژی اتمی در مورد فعالیت های هسته ای گذشته ایران، خواهان تعمیق تحقیق درباره برنامه هسته ای ایران شد.

آژانس بین المللی انرژی اتمی در گزارش محرمانه خود که به رویت خبرگزاری رویترز رسید اعلام کرد ایران پیش از پایان سال 2003 به صورت هماهنگ شده اما محدود، برای ساخت تسلیحات هسته ای تلاش کرده است.

تهیه این گزارش بر اساس توافق ماه ژوئیه میان تهران و شش کشور قدرتمند جهان، ضروری بود و هدف از تهیه آن، پاسخ دادن به پرسش های مطرح شده درباره ماهیت واقعی فعالیت های هسته ای گذشته ایران عنوان شد. برخی از این پرسش ها بیش از یک دهه در قبال ایران مطرح شده است.

در گزارش آژانس در این باره آمده است: «آژانس این گونه ارزیابی می کند که طیفی از فعالیت های مربوط به ساخت وسیله انفجاری هسته ای، در ایران تا پیش از پایان سال 2003 صورت گرفت که این فعالیت ها به صورت هماهنگ شده بود.»

در ادامه این گزارش آمده است: «آژانس همچنین ارزیابی کرده است که این فعالیت ها، از مطالعات امکان سنجی و علمی و همچنین دستیابی به برخی قابلیت ها و توانایی های فنی مربوطه و خاص، فراتر نرفته است.»
تعداد بازدید از این مطلب: 308
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


نویسنده : آریا
تاریخ : پنج شنبه 12 آذر 1394
نظرات
گزارش ارزیابی نهایی مدیر کل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی درباره ایران و موضوع پی.ام.دی منتشر شد.
به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان؛ گزارش ارزیابی نهایی "یوکیا آمانو،" مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، درباره ایران و موضوع پی.ام.دی منتشر شد. گزارش مذکور،  برای مطالعه در اختیار اعضای شورای حکام آژانس قرار گرفت.

آژانس ادعا کرد: ایران در گذشته روی ساخت سلاح اتمی کار کرده است؛ اما اقداماتش در این زمینه، از برنامه‌ریزی و آزمایش اجزای اولیه فراتر نرفته است. تهران همه اطلاعاتی را که ما خواهان آن بودیم در اختیارمان قرار نداد. اگر ایران اطلاعات کافی در اختیارمان می‌گذاشت، شاید ارزیابی ما متفاوت می‌بود.
 
تعداد بازدید از این مطلب: 332
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


نویسنده : آریا
تاریخ : دو شنبه 9 آذر 1394
نظرات
دومین پیام رهبر معظم انقلاب به جوانان در غرب، بازتابی گسترده در رسانه‌های مختلف جهان داشت.

به گزارش گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از العالم، دومین پیام رهبر معظم انقلاب به جوانان غربی که روز گذشته منتشر شد، در رسانه های منطقه ای و بین المللی بازتابی گسترده داشت. 
 
خبرگزاری "ترند" جمهوری آذربایجان درخبری به بازتاب این نامه پرداخت و نوشت رهبر انقلاب در نامه خود به جوانان غرب از دولتهای غربی برای اتخاذ استانداردهای دوگانه در مبارزه با تروریسم انتقاد کرده است.
 
در ادامه آمده است که رهبر ایران از وقوع حوادث تروریستی پاریس ابراز تاسف و اعلام کرده است هر کسی که دارای حس عاطفه و انسانیت باشد تحت تاثیر مشاهده این صحنه ها چه در پاریس، فلسطین، عراق، لبنان و یا در سوریه قرار خواهد گرفت.
 
در بخش دیگری از این خبر آمده است که به اعتقاد رهبر ایران دنیای اسلام قربانی ترور و وحشی گری قرار گرفته و آمریکا به حمایت از تروریسم مشغول است.
 
به گزارش این خبرگزاری رهبر انقلاب همچنین رهبران غرب را به اتخاذ استاندارهای دوگانه در مبارزه با تروریسم محکوم کرد.
 
انتقاد رهبر انقلاب از غرب در قبال سیاستهای رژیم صهیونیستی در قبال مردم فلسطین نیز موضوعی بود که خبرگزاری ترند به آن اشاره کرده است.
 
تعداد بازدید از این مطلب: 353
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


نویسنده : آریا
تاریخ : دو شنبه 9 آذر 1394
نظرات
مشاور مقام معظم رهبری تأکید کرد محوری متشکل از سوریه، ایران و روسیه، به نمایندگی از جهان با تروریسم مبارزه می‌کنند.
به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان؛ مشاور مقام معظم رهبری در امور بین الملل تأکید کرد: محور متشکل از سوریه، ایران و روسیه به نمایندگی از جهان با تروریسم می‌جنگند. 
 
دکتر «علی اکبر ولایتی» این مطلب را در گفتگوی اختصاصی با الاخباریه مطرح کرد و افزود: لازم است حمایت جهانی از تروریسم متوقف شود و کشور‌ها به جبهه بین‌المللی جنگ با تروریسم ملحق شوند. 
 
آقای ولایتی گفت: آنچه که بار‌ها بر آن تأکید کرده‌ایم آن است که تروریسم، محکوم است؛ بنابراین حمایت از تروریسم نیز محکوم خواهد بود. اگر مقابله با تروریسم، کار قابل قبول و مطلوبی است، بنابراین حمایت از مقابله با تروریسم نیز مطلوب و لازم است به همین سبب جبهه‌ها مشخص و روشن شده است و همه شواهد و قرائن نشان می‌دهد در عرصه بین المللی ابهامی [در این خصوص] وجود ندارد. 
 
 وی افزود: موضع ایران، روسیه و سوریه نیز موضع عادلانه و بر حق است و مقاومت اسلامی در لبنان و عراق نیز موضع عادلانه و برحقی دارند و کشورهای اروپایی نیز مانند فرانسه و آلمان می‌خواهند به جبهه گشوده شده علیه تروریسم ملحق شوند.
 
تعداد بازدید از این مطلب: 309
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


نویسنده : آریا
تاریخ : دو شنبه 9 آذر 1394
نظرات
ھر دولتی که بر سر کار میاید به دنبال مقصر است و پس از اتمام دوره خود ھم ادعا دارد که پایه‌ریزی در دولتھای قبل نگذاشت که او کار کند.
به گزارش خبرنگار دولت گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، حسن روحانی رئیس جمهور کشورمان در ایام تبلیغات انتخابات ریاست جمهوری بارها بر داشتن برنامه‌های کوتاه مدت برای تحول در اقتصاد کشور تاکید کرد، اما پس از به دست‌گرفتن سکان رهبری دولت گویا نتوانست آن طور که باید به وعده‎های انتخاباتی خود جامه عمل بپوشاند، لذا دولتمردان یازدهم مانند سنت رایج پیشینیان چاره کار خود را در واگذاری عیوب به دولت‎های قبل دانستند و بارها و بارها عنوان کردند که "میراث داران مشکلات دولت‎های نهم و دهم" هستند.
 
در این گزارش سعی خواهیم کرد با نگاهی به وعده‌های انتخاباتی به این سوال پاسخ دهیم که چرا هر دولتی بر سر کار می‌آید به دنبال مقصر می‎گردد؟
 
 چرا دولت‌های گذشته مقصر همه مشکلات امروز هستند؟
 
 
*نگاهی به سخنان روحانی در مراسم اعلام رسمی نامزدی
 
روحانی در مراسم اعلام رسمی نامزدی‌اش، به تشریح وضعیت اقتصادی و مدیریت ناکارآمد هشت‌ سال پیش از آن می‌پردازد و ضمن انتقادهایی صریح می‌گوید: کل درآمد ارزی دولت سازندگی کمتر از 24 درصد ارزی بود که در این هشت سال در اختیار دولت نهم و دهم قرار گرفت؛ درآمد ارزی دولت اصلاحات نیز کمتر از 27 درصد درآمد ارزی دولت‌های نهم و دهم بود.  وی همچنین تصریح می‌کند: "چقدر شرم‌آور که بانک مرکزی ما سکوت کند و IMF برای ما اعلام کند که رشد امسال ما منفی است؛ این اولین بار است بعد از جنگ تحمیلی، که رشد اقتصادی کشور منفی شده است؛ در حالی که این همه درآمد ارزی در اختیار بود".
تعداد بازدید از این مطلب: 291
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


نویسنده : آریا
تاریخ : یک شنبه 8 آذر 1394
نظرات
اخیرا ادعایی از سوی یک رسانه وابسته به اسرائیل مطرح شده که قابل تامل است.

به گزارش خبرنگار  دفاعی امنیتی  گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان؛ جنگ روانی رسانه‌های وابسته به اسرائیل در شکل‌ها و موارد مختلف مطرح شده و آنها هر روز با بهانه‌ای جمهوری اسلامی ایران را متهم می‌کنند.

ادعاهای مطرح شده رسانه‌های وابسته به اسرائیل به قدری متنوع و گسترده است که از دل مطالب عنوان شده سناریوی "ایران هراسی" و جنگ روانی ضد کشورمان خارج می‌شود. اخیرا  "دبکا فایل" ادعایی ضد ایرانی را مطرح کرده که قابل تامل است و ارتباط به جنگنده‌های ایرانی دارد.

*** بازخوانی ادعای دبکا فایل

پایگاه صهیونیستی  "دبکافایل" در گزارشی مدعی شد برای نخستین بار، جنگنده های ایران در آسمان سوریه در کنار جنگنده های روسی حاضر شدند. این پایگاه در گزارش اختصاصی خود مدعی شد: چندین تصاویر ویدئویی که ظاهرا وزارت دفاع روسیه آنها را منتشر کرده است، برای نخستین بار حضور "جنگنده های اف 14 " و "میگ 29"  ایران را در آسمان سوریه نشان می‌دهد. در تصاویری که مجله ایتالیایی اویشنیست "The Aviationist " منتشر کرده است، جنگنده های ایرانی، بمب افکن های روسی، از جمله  "توپولوف تی یو صد و شصت"- سنگین ترین، سریعترین و مخرب ترین بمب افکنی که تا کنون ساخته شده - را در ماموریت‌‌هایی به فاصله صد و پنجاه کیلومتری مرزهای شمالی اراضی اشغالی اسکورت می‌کنند.  جنگنده های قدیمی اف چهارده ساخت آمریکا در دهه 1970، زمانی که شاه مخلوع در قدرت بود، به ایران فروخته شد .


تعداد بازدید از این مطلب: 188
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


نویسنده : آریا
تاریخ : یک شنبه 8 آذر 1394
نظرات
رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس در واکنش به اظهارت آمانو گفت: ارائه گزارش دوپهلو از سوی آژانس امر جدیدی نیست.
تعداد بازدید از این مطلب: 312
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


نویسنده : آریا
تاریخ : شنبه 7 آذر 1394
نظرات
روسیه حضور نظامی قوی در سوریه را حفظ کرده و به پاسخ غیر مستقیم به ترکیه بسنده نخواهد کرد.

به گزارش گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوان، پایگاه اینترنتی العهد در گزارشی نوشت: منطقه پس از شعله ور شدن درگیری روسی- ترکی در زمین سوریه، وارد مرحله جدیدی شده است که هنوز ویژگیهای آن بطور کامل مشخص نیست. روسیه به سختی از تصمیمش برای ورود در جنگ ضد تروریسم در سوریه عقب نشینی خواهد کرد. حتی اگر همه هزینه ها را بپردازد و ترکیه نیز با اقدامات شتابزده اش ماجراجو به نظر می رسد.
 
جمال واکیم استاد روابط بین الملل در دانشگاه لبنان گفت: روسیه از حضور نظامی قوی در سوریه دست بر نمی دارد. این مساله مرگ و زندگی برای روسیه است. وی واکنشهای روسیه را تا این لحظه به شرح ذیل دانست:

• حفظ حجم حملات نظامی در منطقه شمال سوریه که امیدهای ترکها را برای برپایی منطقه پرواز ممنوع برای افراد مسلح در شمال سوریه برباد می دهد.
 
• تمامی خاک سوریه زیر منطقه پرواز ممنوع روسیه قرار می گیرد. این اقدام با وارد کردن پیشرفته ترین سامانه موشکی از زرادخانه روسیه یعنی اس 400 صورت می گیرد. در نتیجه سوریه زیر حمایت هوایی کامل روسیه قرار می گیرد.
 
• روابط نظامی با ترکیه قطع می شود و از این طریق ترکیه از مقدار زیاد اطلاعاتی که طرف روسی در قالب همکاری امنیتی در اختیارش می گذاشت، محروم می شود.
 

تعداد بازدید از این مطلب: 309
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


نویسنده : آریا
تاریخ : شنبه 7 آذر 1394
نظرات
تصاویر صفحه نخست روزنامه‌های سیاسی کشور که صبح امروز در پیشخوان مطبوعات عرضه می‌شود.

به گزارش خبرنگار سیاسی باشگاه خبرنگاران جوانتصاویر صفحه نخست روزنامه‌های سیاسی کشور که صبح امروز در پیشخوان مطبوعات عرضه می‌شود، به شرح ذیل است؛

 
از دبه دوباره آژانس تا خروج سعید مرتضوی از کشور!
تعداد بازدید از این مطلب: 311
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


نویسنده : آریا
تاریخ : شنبه 7 آذر 1394
نظرات
خبرگزاری اسپوتنیک در گزارشی به بررسی و تحلیل علل و انگیزه‌‌های ترکیه از سرنگون‌کردن جنگنده سوخو 24 ارتش روسیه پرداخت.
چه منطقی در پشت پرده قضیه سرنگونی جنگنده سوخو 24 روسیه وجود دارد؟
به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان؛ خبرگزاری اسپوتنیک روسیه در گزارشی درباره دلایل ترکیه از سرنگون کردن هواپیمای نظامی روسیه نوشت: آنکارا هیچ دلیل مشروعی برای سرنگون کردن بمب افکن روسی که در عملیات ضد داعش در سوریه شرکت کرده بود، نداشت زیرا این هواپیما هرگز از حریم هوایی سوریه خارج نشده بود؛ به همین جهت این باور شکل می گیرد که ترکیه دارای انگیزه های مخفی بوده است. 
 
وارد کردن ناتو به مناقشه سوریه، بی اثر گذاشتن تلاش ها برای ایجاد ائتلاف گسترده علیه داعش و حتی انتقام گیری به سبب از دست دادن تجارت غیرقانونی نفت با این گروه تروریستی. 
 
ترکیه که گرایش افراطی دارد از مدت ها قبل خواهان کنار رفتن "بشار اسد،" رئیس جمهور سوریه از قدرت بوده است. برای این منظور، آنکارا آشکارا از گروه های افراطی‌ای که به دنبال برکناری رئیس جمهور مشروع سوریه هستند، حمایت می کند. با این حال بعد از اینکه روسیه بنا به درخواست دمشق وارد اقدامات مبارزه با تروریسم شد، گزینه برکناری اسد دیگر مطرح نبود.
تعداد بازدید از این مطلب: 318
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


نویسنده : آریا
تاریخ : شنبه 7 آذر 1394
نظرات
ماجرای حقوق 14 میلیونی پسر رئیس‌جمهور و نقش پسر رئیس‌جمهور دیگری در دعواهایش با رئیس مجلس را در این گزارش بخوانید.

حوزه احزاب و تشکل‌های گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان - فرزندان سه رئیس‌جمهور کشورمان در مقاطعی کمابیش در امور سیاسی کشور نقش داشته‎‌اند بعضی از آنها هم اصلا به عرصه سیاست وارد نشده‌اند. در این میان شاید بتوان فرزندان آیت‌الله هاشمی رفسنجانی که در سال‌های 68 تا 76 رئیس‌جمهور ایران بوده است را به عنوان سیاسی‌ترین فرزندان روسای جمهور ایران معرفی کرد. 

آیت‌الله هاشمی رفسنجانی که دو دوره پیاپی از 1368 تا 1376 رئیس‌جمهور ایران شد، دارای 5 فرزند است؛ فاطمه، محسن، فائزه، مهدی و یاسر که از میان آنها فائزه و مهدی سیاسی‌ترین و حاشیه‌سازترین فرزندان آیت‌الله هاشمی محسوب می‌شوند.

 

** فاطمه هاشمی و پیش‌روی تا چند قدمی زندان 

فرزند ارشد آیت‌الله هاشمی رفسنجانی در سال ۱۳۳۸ متولد شد. فعالیت‌های سیاسی فاطمه هاشمی نسبت به سایر فرزندان خانواده هاشمی کمتر است، اما وی هر از گاهی و به فراخور حواشی ایجاد شده برای خانواده‌اش وارد میدان می‌شود‌. البته فاطمه هاشمی در اوایل انقلاب فعالیت بیشتری در حوزه سیاست داشت و در آن زمان حزب اعتدال را نیز تاسیس کرد.

وی فعالیت خود را در سال ۱۳۷۳ در بنیاد بیماری‌های خاص آغاز کرد. در سال ۱۳۷۷، فدراسیون ورزشی بیماران خاص تاسیس و تحت نظر فدراسیون ورزش‌های همگانی قرار گرفت. وی در سال ۱۳۸۴ ریاست این فدراسیون را بر عهده گرفت اما با گسترش انتقادها در سال ۱۳۸۸ نسبت به خانواده‌اش از سمت خود استعفا داد و متن گلایه آمیزی منتشر کرد. جالب است وی با روی کار آمدن دولت روحانی اعلام کرد قصد ندارد دوباره به عرصه فعالیتهای دولتی بازگردد.

از ماجرای حقوق 14 میلیونی پسر رئیس جمهور تا فعالیت فیس بوکی عماد

فاطمه هاشمی در شهریور ۹۲ به اتهام انتساب مطالب خلاف واقع به روسای قوای قضاییه و مقننه به دادسرا احضار و حدود یک ماه بعد برای وی قرار مجرمیت صادر شد. پرونده‌ وی به شعبه اول دادگاه انقلاب ارسال و در نهایت  موجب برگزاری دادگاه فاطمه هاشمی در دی ماه همان سال شد. خبرهای دادگاه وی برخلاف خبرهای دادگاه برادرش مهدی چندان رسانه‌ای نشد. فرزند اول آیت‌الله هاشمی در نهایت  به 6 ماه حبس تعزیری محکوم شد که اجرای آن به مدت دو سال معلق شده است.

تعداد بازدید از این مطلب: 386
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


نویسنده : آریا
تاریخ : شنبه 7 آذر 1394
نظرات
مراسم تشییع و استقبال رسمی از پیکر دیپلمات جان‌باخته کشورمان در مصلی تهران برگزار شد.
شیشه خودروی حامل احمدی‌نژاد در اثر فشار مردم شکست/ نظر احمدی‌نژاد درباره مظلوم واقع شدن مشایی
تعداد بازدید از این مطلب: 320
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


نویسنده : آریا
تاریخ : دو شنبه 2 آذر 1394
نظرات
رئیس جمهور روسیه در اغلب سفرهای خارجی، خودروی زرهی و فوق امنیتی خود را همراه می‌برد.
به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان؛ "ولادیمیر پوتین،" رئیس جمهور روسیه، یکی از سیاستمداران سوپرمیلیاردر جهان است. او درمورد هر بخش از زندگی دارای برنامه و طرح منحصربه فردی است و دور از ذهن نیست اگر همین وسواس را بر خودرویی که سوار می‌شود نیز اعمال کند.
 
پوتین قرار است دوشنبه (دوم آذر) وارد تهران شود. این سفر بهانه‌ای شده تا مسائلی چون چمدان اتمی روسیه و خودروی فوق زرهی پوتین هم  در کانون توجه رسانه‌ها قرار گیرد. خودروی فوق زرهی پوتین، ویژگی‌های جالبی دارد.
 
ولادیمیر پوتین و دلبستگی به خودروی کاملا زرهی+ تصاویر
تعداد بازدید از این مطلب: 320
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


نویسنده : آریا
تاریخ : دو شنبه 2 آذر 1394
نظرات
رییس جمهوری ترکمنستان با حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی دیدار کرد.

دیدار رئیس جمهور ترکمنستان با رهبر انقلاب

به گزارش گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، حضرت آیت الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی عصر امروز (یکشنبه) در دیدار آقای «قربان‌قلی بردی محمد اف» رئیس‌جمهوری ترکمنستان با اشاره به روابط نزدیک و دوستانه ایران و ترکمنستان و ظرفیتهای فراوان موجود برای توسعه همکاریهای دو جانبه و مقابله با آتش افروزیها در منطقه، تأکید کردند: راه مقابله با جریانهای تروریستی و خنثی کردن نفوذ آنها، مجال دادن به مردم در فعالیتهای صحیح اسلامی و تقویت حرکتهای فکریِ اسلامیِ معتدل و عقلانی است.

 

حضرت آیت الله خامنه‌ای در این دیدار، دو ملت ایران و ترکمنستان را همسایگانی همچون دو خویشاوند توصیف کردند و با تأکید بر ضرورت استفاده از ظرفیتهای فراوان در جهت توسعه همکاریها افزودند: لازم است که با جدیت در جهت اجرای توافقات صورت گرفته گامهای مؤثر و عملی برداشته شود.
 
رهبر انقلاب، امنیت، رفاه و پیشرفت همسایگان و کشورهای اسلامی را به نفع جمهوری اسلامی خواندند و گفتند: مرزهای ایران و ترکمنستان مرزهای صلح و آرامش و موجب آسایش خاطر طرفین بوده و امکان استفاده از مسیر ایران برای راهیابی به خلیج فارس و دریای آزاد فرصت ارزشمندی برای ترکمنستان است.
 
تعداد بازدید از این مطلب: 320
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


نویسنده : آریا
تاریخ : یک شنبه 1 آذر 1394
نظرات
در آستانه سفر رئیس جمهور روسیه به ایران، گمانه‌زنی‌ها درمورد چمدان اتمی وی قوت گرفته است.
به گزارش گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوان؛ "ولادیمیر پوتین،" رئیس جمهور روسیه، دوشنبه هفته جاری به تهران سفر می‌کند و علاوه بر "دکتر حسن روحانی،" رئیس‌جمهور کشورمان با آیت‌الله خامنه‌ای، رهبر معظم انقلاب، نیز دیدار و گفتگو خواهد کرد؛ اما در این میان  بسیاری از تحلیلگران منتظرند ببینند آیا پوتین در این سفر چمدان معروف اتمی خود را همراه خواهد داشت یا خیر.
 
چمدان اتمی چیست؟
 
چمدان اتمی وسیله‌ای است که در آن داده‌های رمزی و سری لازم جهت صدور فرمان حمله، با بکار گیری تسلیحات هسته‌ای کشورهای آمریکا، فرانسه و روسیه، بوسیله رئیس جمهور آنها نگهداری می‌شود. 
 
آیا پوتین با چمدان اتمی به ایران می‌آید؟+ تصاویر
 
در روسیه سه چمدان اتمی وجود دارد. چمدان‌ها "چگت" نام دارند. اولی در دست رئیس جمهور، دومی در دست رئیس ستاد مشترک سه قوا و سومی در اختیار وزیر دفاع است. این سری چمدان بخشی از سامانه ارتباطات و فرماندهی کل ارتش روسیه، کازبک، است. این نام از نام سیگار برگ مورد علاقه "استالین" گرفته شد. طبق قوانین کرملین، روس‌ها باید سه نفره و پشت سر هم فرمان حمله را صادر کنند.
تعداد بازدید از این مطلب: 332
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


نویسنده : آریا
تاریخ : شنبه 30 آبان 1394
نظرات
حضور رئیس جمهور روسیه پس از 8سال در ایران از این جهت حائز اهمیت است که مسکو در زمان سکانداری پوتین به جمع هفت قدرت برتر اقتصادی ملحق شد.
به گزارش خبرنگار دولت گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، یکی از ویژگی­‌های بارز رابطه بازیگران در صحنه سیاست بین‌­الملل، نسبی بودن روابط است این ویژگی ماهوی، پایه تنظیم اهداف و منافع هر کشور در تعیین رابطه دوستانه، خصمانه و یا بی­طرفانه با سایر کشورها به شمار می­‌رود.
 
در این راستا روابط ایران و روسیه به عنوان دو کشور در صحنه سیاست بین‌­الملل نیز از این قاعده ماهوی مستنثنی نبوده به گونه‌ای که روابط دو کشور در طی چند سده اخیر را نیز باید در همین قاعده جستجو کرد که در مقاطع مختلف تاریخی، موجب نزدیکی و یا دوری دو طرف از یکدیگر شده است.
 
کمتر از 1 ماه پیش بود که "بیژن زنگنه" وزیر نفت کشورمان از سفر سران کشورهای بزرگ تولید و صادرکننده بزرگ گاز جهان به تهران خبر داد و گفت: "سومین اجلاس سران کشورهای صادرکننده گاز آذر ماه در تهران برگزار می‌شود".
 
زنگنه با مهم ارزیابی کردن حضور وزیران مجمع کشورهای صادرکننده گاز پس از دو سال در تهران، تاکید کرد: این نشست در بالاترین سطح و با حضور رؤسای جمهوری کشورهای عضو این مجمع در تهران برگزار می‌شود، بنابراین با برگزاری سومین اجلاس سران مجمع کشورهای صادرکننده گاز جهان روسای کشورهایی همچون "ولادیمیر پوتین" رئیس جمهور روسیه، نیکلاس مادورو رئیس جمهور ونزولا، شیخ خلیفه بن زاید رئیس امارات متحده عربی، فواد معصوم رئیس جمهور عراق، عبدالعزيز بوتفليقه رئیس جمهور الجزاير، شیخ تمیم بن حمد آل ثانی امیر قطر، سلطان قابوس پادشاه عمان و سران و مقامات بلند پایه سایر کشورهای گازخیز جهان مسافر تهران خواهند شد.
تعداد بازدید از این مطلب: 220
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


نویسنده : آریا
تاریخ : چهار شنبه 27 آبان 1394
نظرات
یک کارشناس وزارت خارجه ادعای مقام امنیتی ولایت فراه افغانستان درباره کمک ایران به طالبان را تکذیب کرد.
ادعای مقام امنیتی ولایت فراه افغانستان درباره کمک ایران به طالبان تکذیب شد
به گزارش حوزه سیاست خارجی گروه سیاسی باشگاه خبر نگاران جوان؛ یک کارشناس مسائل غرب آسیای وزارت امور خارجه کشورمان در خصوص ادعای مقام امنیتی ولایت فراه افغانستان پیرامون کمک ایران به گروه طالبان گفت: اینگونه ادعاها غیر واقعی است.
 
وی با اشاره به سوابق و عملکرد گذشته جمهوری اسلامی ایران به ویژه نقش سازنده کشورمان در افغانستان خاطرنشان کرد: همواره رویکرد جمهوری اسلامی ایران مبتنی بر حمایت از برقراری صلح و ثبات در افغانستان بوده و این امر به درستی بیانگر راهبرد کشورمان در مقابله با افراط گرایی و خشونت است.
 
تعداد بازدید از این مطلب: 312
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


نویسنده : آریا
تاریخ : سه شنبه 26 آبان 1394
نظرات
واشینگتن پست نوشت موافقان و مخالفان توافق هسته‌ای ایران بی‌صبرانه در انتظار انتشار گزارش جدید آژانس بین‌المللی انرژی اتمی هستند.

به گزارش گروه بین الملل باشگاه خیرنگاران جوان؛ واشینگتن پست در گزارشی به قلم "والتر پینکاس" مدعی شد: آژانس بین المللی انرژی اتمی 15 دسامبر (24 آذر) نتیجه تحقیقات خود درمورد چگونگی محدودسازی فعالیت‌های هسته‌ای ایران و پایبندی این کشور به مفاد توافق هسته‌ای وین را ارائه می‌دهد. موافقان و مخالفات این توافقنامه در هر دو کشور ایران و آمریکا گوش به زنگ هستند تا از گزارش منتشر شده به عنوان سندی در جهت اثبات دلایل موافقت و یا مخالفت خود استفاده کنند. در حقیقت این گزارش خوراک هر دو گروه را تامین خواهد کرد.
 
واشینگتن پست در این باره نوشت: مخالفات توافق هسته‌ای در آمریکا بحث‌های جدیدی را بر سر توان آژانس در راستی‌آزمایی فعالیت‌های هسته‌ای ایران آغاز می‌کنند. اگر گزارش جدید آژانس نشان دهد ایران از قوانین تخطی کرده، نامزدهای جمهوری‌خواه انتخابات ریاست جمهوری آمریکا دلیلی مستند برای لغو توافق وین به دست می‌آورند و همانطور که از قبل وعده دادند، توافقنامه را پاره می‌کنند. اگر گزارش آژانس حرکت ایران در مسیر قانونی فعالیت‌های صلح‌آمیز هسته‌ای را نشان دهد، آنوقت ناتوانی آژانس در راستی‌آزمایی فعالیت‌های ایران را بهانه قرار خواهند داد.
 
تعداد بازدید از این مطلب: 328
موضوعات مرتبط: جامعه و سیاست , نظامی , ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


نویسنده : آریا
تاریخ : پنج شنبه 21 آبان 1394
نظرات
واشینگتن پست با ادعای اینکه ایران مفاد توافق هسته‌ای را نقض کرده است، از دولت آمریکا خواست به تعهدات خود در قبال برجام عمل نکند.

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان؛ روزنامه آمریکایی واشینگتن پست با انتشار گزارشی در پایگاه اینترنتی خود، مدعی شد: دولت اوباما در ابتدا، حصول برنامه جامع اقدام مشترک میان ایران و گروه 1+5، را توافقی خوب توصیف کرد که تأثیرات مثبتی بر رفتار منطقه‌ای ایران خواهد داشت. این درحالی است که کاخ سفید پس از مدت کوتاهی، با عقب‌نشینی از موضع ابتدایی خود، اعلام کرد این توافق بهترین راه‌حل نیست، اما در مقایسه با جنگ، گزینه مناسب‌تری است. اکنون استدلال دولت این است که «رفتار ایران هر روز خصمانه‌تر می‌شود و این کشور همچنان به جنگ‌افروزی‌های خود ادامه می‌دهد، اما ما دست‌کم توانسته‌ایم برنامه هسته‌ای تهران را متوقف کنیم.»

این روزنامه در ادامه نوشت: رسانه‌ دولتی ایران سه‌شنبه از توقف جمع‌آوری سانتریفیوژها در دو مرکز غنی‌سازی بدلیل تذکر گروهی از نمایندگان مجلس به «حسن روحانی،» رئیس‌جمهور این کشور، خبر داد. این در حالی است که ایران هفته گذشته اعلام کرده بود طبق مفاد توافق، جمع‌آوری سانتریفیوژهای غیرفعال را در مراکز «نطنز» و «فردو» آغاز کرده است. واشینگتن پست سپس با طرح ادعاهایی بی‌اساس، ایران را متهم به نقض مفاد برجام کرد و از دولت آمریکا بدلیل سکوت درخصوص این موضوع، مورد حمله قرار داد: «کابینه اوباما برای حصول توافق و حفظ آن به هر قیمتی، نهایت تلاش خود را خواهد کرد و در این راه، حتی اقدامات تهران را نیز توجیه می‌کند.»

تعداد بازدید از این مطلب: 318
موضوعات مرتبط: جامعه و سیاست , نظامی , حوادث , ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


نویسنده : آریا
تاریخ : چهار شنبه 20 آبان 1394
نظرات
رئیس جمهور آمریکا طی دستوری وضع فوق العاده ملی این کشور درباره ایران را تمدید کرد.

برچسب

تعداد بازدید از این مطلب: 176
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


نویسنده : آریا
تاریخ : سه شنبه 19 آبان 1394
نظرات
دیدار روسای جمهور ایران و فرانسه در کاخ الیزه 2 ساعت بیشتر به طول نخواهد انجامید.
تعداد بازدید از این مطلب: 325
موضوعات مرتبط: جامعه و سیاست , سرگرمی , حوادث , ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


نویسنده : آریا
تاریخ : دو شنبه 18 آبان 1394
نظرات
وزیرامور خارجه با بیان اینکه ما نگران شرایط پسا برجام هستیم، گفت: فضای پس از برجام فرصتی است که باید از آن برای پیشبرد اهداف خود استفاده کنیم.
ظریف: فرصت فضای پس از برجام نباید دچار مجادلات داخلی شودبه گزارش خبرنگار دولت گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان،‌ "محمد جواد ظریف" وزیر امورخارجه کشورمان در نشست مشترک استان‌داران و روسای نمایندگان ایران در خارج از کشور که در روز دوشنبه( 18 آبان ماه)در محل وزارت کشور برگزار شد، با بیان اینکه فرصت مناسبی فراهم شد تا در یک جمع صمیمی بحث های مربوط همکاری‌ استان‌های کشور و نمایندگان ایران در خارج از کشور در این مقطع حساس بررسی شود، اظهار داشت: سمینار امسال دو موضوع اساسی دارد که یکی از این موضوعات بهره‌برداری از شرایط ایجاد شده در فضای بین‌المللی پس از برجام برای پیشبرد اهداف سیاست اقتصادی مقاومتی، توسعه کشور و کمک به معیشت مردم است.
 
وی افزود: در این حوزه زمینه همکاری بین استان‌ها و نمایندگان ما وجود دارد.
 
وزیر امور خارجه با اشاره به دومین موضوع اساسی تصریح کرد: موضوع دیگر رسیدگی وضعیتمان با همسایگانمان است. با توجه به شرایط امروز منطقه استانداران به ویژه استان داران مرزی باید توجه ویژه‌ای به این موضوع داشته باشند، چراکه منطقه ما امروز با یک خطر جدی و شدید مواجه است و آن خطر افراط‌ گرایی فرقه‌گرایی بی‌حساب و کتاب، بی‌حد و مرز و ناشی از سیاست‌های غلط و کوتاه‌بینانه برخی از بازیگران بین‌المللی است.
 
تعداد بازدید از این مطلب: 309
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


نویسنده : آریا
تاریخ : دو شنبه 18 آبان 1394
نظرات

عدنان طباطبایی: ایران و آمریکا منافع مشترک ندارند، باید به دنبال توسعه روابط با اروپا باشیم

بین الملل > دیپلماسی - عدنان طباطبایی در گفتگو با خبرآنلاین ضمن تاکید بر اهمیت توجه بر روابط ایران و اروپا به لزوم عنایت به مناسبات با آلمان اشاره دارد.

سعید جعفری - درست چند هفته پس از حل و فصل پرونده یک دهه ای هسته ای ایران و کشورهای غربی، تهران برای حل یک بحران منطقه ای به نام سوریه هم دعوت شد تا در این خصوص نقش مثبتی ایفا کند. اتفاقی که اثرات مثبتی هم در پی داشت و بیانیه ای ۹ بندی از این گفتگوها بیرون آمد. عدنان طبابایی معتقد است آلمان نقش پررنگی در حضور ایران در این نشست ایفا کرد و یکی از بازیگرانی بود که اصرار داشت تهران باید در نشست های حل بحران سوریه حضور داشته باشد. مدیر کل پژوهشکده center for applied research in partnership with the orient در آلمان همچنین اعتقاد دارد ایران و آمریکا منافع و اهداف کاملا متفاوتی دارند و تهران باید به فکر همگرایی بیشتر با کشورهای اروپایی باشد. در ادامه مشورح گفتگوی خبرآنلاین با عدنان طباطبایی پسر صادق طباطبایی که در آلمان زندگی می کند را می خوانید. 

تاثیر برجام بر روابط ایران و اروپا را چطور می بینید؟ وزرای خارجه کشورهای اروپایی پس از حصول این توافق یکی یکی به کشورمان سفر کردند و همه اینها بعد از حدود بیش از ده سال صورت گرفت. فضای روابط ایران و اروپا و به ویژه آلمان را چطور می بینید؟

تعداد بازدید از این مطلب: 303
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


نویسنده : آریا
تاریخ : یک شنبه 17 آبان 1394
نظرات

ظریف، پیامبر یا خائن زمانه؟

 

ظریف را مصدق یا امیرکبیر و برجام را چون فتح خرمشهر خواندن  و یا  او را خائن دانستن لطفی است که این روزها در حق ظریف می شود!

 
محمد جواد ظریف

برگرداندن ورق در مذاکرات هسته ای و به سرانجام رساندن آن توسط تیم وزارت امورخارجه که در راس آن محمد جواد  ظریف قرار دارد، مشخص بود که از همان ابتدا این مسئولیت سنگین  با واکنش های متفاوتی میان مردم و مسئولین واقع شود.
مسئولیتی که  احمد توکلی درباره دیدار خود با ظریف از زبان او این جمله را نقل می کند  که "شب ها بخاطر نگرانی از سنگینی مسئولیت خوابم نمی برد".
اما مسئولیتی سنگین که یک چالش بزرگ پیش رو داشت و گاهی هم تا لب خط قرمزها و شکستن تابوها پیش رفت قطعا مورد قضاوت  قرار می گرفت .قضاوتی که درآن از منافع جناحی قرار داشت تاقرائت های شخصی و البته نقدهای دلسوزانه اما مانند همه عرصه های دیگر این موضوع با افراط و تفریط هایی روبرو بوده است که پیش بینی آن کار سختی نبود و در عرصه سیاسی اولین بار نیست که با این مدل رفتارها روبرو هستیم. در موضع مذاکرات دو طرف موافق و مخالف در بالا بردن و یا به زمین زدن تیم مذاکره کم نگذاشتند توصیف های شاعرانه و قیاس هایی که توافق و برخورد تیم هسته ای را با  بزنگاه های تاریخی چون فتح خرمشهر و نبردها و صلح پیامبر مقایسه می کرد تا قیاس های تلویحی با عمرسعد و اهانت و تهدید به جای نقد اما چیزی که همیشه باعث می شد تیم مذاکره کننده راه خود را مصمم پیش برد دلالت و حمایت های رهبر انقلاب بود.آن زمان که منتقدان سخت ترین نقدها- بخوانید حمله- را به تیم مذاکره داشتند رهبری از آنها به عنوان فرزندان انقلاب نام بردند و بارها با تقدیر از تلاش این تیم و به کار بردن کلماتی چون برادران ما قوت قلب تیم مذاکره کننده بودند و همزمان با بیان الزامات و چهارچوب ها از طرفداری های افراطانه و نگاه بدون نقد به جریان مذاکرات از آسیب های مربوطه جلوگیری می کردند.

تعداد بازدید از این مطلب: 390
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


نویسنده : آریا
تاریخ : شنبه 16 آبان 1394
نظرات
پایگاه اینترنتی هافینگتون پست در گزارشی به پایان دوران فرمانروایی آمریکا در خاورمیانه پرداخت.

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان؛ هافینگتون پست در مقاله‌ای به قلم "دیوید اولالو" به انتقاد قدرت‌های غربی درمورد دخالت نظامی روسیه در بحران سوریه اشاره کرد و نوشت: درحالیکه مقامات آمریکایی مراتب اعتراض و نارضایتی خود را از حضور روسیه در سوریه ابراز می‌کنند، همه از تحکیم روابط چین با ایران غافل شده‌اند. سفر قریب الوقوع "سان جیانگو،" دریاسالار چین به ایران، اوضاع را تا حدی پیچیده کرده است.
 
اگر چین در مسیر تحکیم روابط سیاسی، نظامی و تجاری با ایران قدم بردارد و در این راه برنامه‌ریزی کند، بدون شک سیاست‌ خارجه واشینگتن حرفی برای گفتن نخواهد داشت و بدون شک نقش راهبردی خود در خاورمیانه را از دست می‌دهد. سفر این مقام عالی رتبه چینی به ایران فقط به معنی تغییرات دیپلماتیک در خاورمیانه نیست؛ بلکه نشان می‌دهد چین به عنوان یک قدرت نظامی درحال تغییر موازنه قدرت در جهان است. دریاسالار جیانگو پیش از عزیمت به ایران اظهار داشت مایل به برقراری روابط نزدیک با ایران است. سوالی که واشینگتن باید از خود بپرسد این است که افزایش حضور چین در خاورمیانه چه نتایجی به دنبال خواهد داشت. آیا هدف چین از این کار فقط تقویت روابط تجاری و بازرگانی با ایران است یا پکن به دنبال افزایش قدرت نظامی خود در خاورمیانه است. پاسخ هر دو سوال مثبت است.  
 
در حوزه اقتصادی، مقامات چین معتقدند ایران به دلیل دارا بودن ذخایر عظیم نفتی یک شریک تجاری ارزشمند محسوب می‌شود که می‌تواند موتور اقتصادی پین را به گردش درآورد. با امضای توافق هسته‌ای میان ایران و قدرتهای 1+5، تحریم‌های اقتصادی و نفتی علیه این کشور برداشته می‌شود و چین فرصت می‌کند بار دیگر به بزرگترین خریدار نفتی ایران تبدیل شود. زمانیکه قانونگذاران آمریکایی مشغول بحث بر سر حفظ و یا لغو توافق هسته‌ای ایران هستند، چین و اغلب کشورهای اروپایی بسترهای مناسب اقتصادی برای ازسرگیری روابط با ایران را آماده می‌کنند. شورای فدرال سوئیس از وزارت اقتصاد این کشور درخواست کرده است چشم‌انداز جدیدی برای برقراری روابط تجاری با ایران ترسیم کند. استقبال چین از ایجاد روابط نزدیک تجاری با ایران، نقش بسیار مهمی در به نتیجه رسیدن توافق هسته‌ای این کشور داشت و دیگر شرکای اروپایی را نیز به برقراری هرچه سریعتر روابط اقتصادی با تهران تشویق کرد.

تعداد بازدید از این مطلب: 358
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


نویسنده : آریا
تاریخ : شنبه 16 آبان 1394
نظرات
دیپلمات های رژیم صهیونیستی تهدید کردند اگر حقوق آنها افزایش نیابد با اعتصاب خود، دیدار چند روز آینده نخست وزیر این رژیم را با همتای آمریکایی اش مختل می کنند.

به گزارش گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از تایمز آو اسرائیل، دیپلمات های رژیم صهیونیستی تهدید کردند اگر حقوقشان افزایش نیابد دیدار چند روز آینده بنیامین نتانیاهو -- نخست وزیر این رژیم -- و باراک اوباما -- رئیس جمهور آمریکا – را مختل می کنند.

وزارت امور خارجه رژیم صهیونیستی مدتی است با وزارت دارایی بر سر حقوق و دستمزد دچار مناقشه شده است. نشست روز دوشنبه نتانیاهو و اوباما در کاخ سفید نخستین دیدار آنها در یک سال گذشته و به عبارت دقیق تر، نخستین دیدار آنها از زمان امضا شدن توافق هسته ای ایران در ماه ژوئن خواهد بود که میان این کشور و آمریکا و پنج قدرت دیگر جهان به دست آمد؛ اما رژیم صهیونیستی به شدت با آن مخالف بود.
 
اتحادیه کارکنان وزارت امور خارجه رژیم صهیونیستی روز پنجشنبه هشدار داد ممکن است از دیپلمات های داخل و خارج این رژیم بخواهد بدون اخطار قبلی اعتصاب کنند که در آن صورت برنامه دیدار هفته آینده نتانیاهو و اوباما مختل خواهد شد. این اتحادیه اعلام کرد انتظار دارد نتانیاهو که سمت وزیر امور خارجه را نیز بر عهده دارد، برای پاسخ دادن به خواسته ها فورا اقدام کند.

تعداد بازدید از این مطلب: 301
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


نویسنده : آریا
تاریخ : شنبه 16 آبان 1394
نظرات
بر خلاف غرب در ایران تاکنون هیچ یک از همسران روسای جمهور مسئولیتی رسمی را برعهده نگرفته‌اند.
حوزه احزاب و تشکل‌های گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان - در کشورهای غربی همسران روسای جمهور، بانوی اول کشور به حساب می‌آیند و فعالیت‌های گوناگون سیاسی و غیرسیاسی در سطوح بالا انجام می‌دهند.
 
اما در ایران و پس از انقلاب اسلامی همسران روسای جمهور چهره‌های شناخته شده‌ای نبوده و تاکنون هیچ یک از همسر هیچکدام از روسای جمهور مسئولیتی برعهده نگرفته‌اند اما قطعا در برخی مسائل سیاسی نقش اثرگذاری ایفا کرده‌اند چرا که در هر حال، همسر رئیس جمهور بوده‌اند.
 
علیرغم همسران روسای جمهور، همسران فعالان و شخصیتهای سیاسی دیگر غیر از رئیس دستگاه اجرایی در عرصه سیاست حضور فعال‌تری داشته‌اند به صورتی که به محض انتصاب همسرشان در مسئولیت جدید، آنها نیز چرخش داشته‌اند و در کنار همسر مسئولیتی را برعهده گرفته‌اند.
 
- آیت‌الله هاشمی رفسنجانی و عفت مرعشی


عفت مرعشی همسر آیت‌الله هاشمی رفسنجانی، در زمانی که وی رئیس مجلس و همچنین رئیس‌جمهور بود، چندان در عرصه سیاست کشور فعال نبود ولی در سالهای اخیر فعالیت وی و موضع‌گیری‌های سیاسی‌اش افزایش پیدا کرده است.

قرار است کتاب خاطرات عفت مرعشی به عنوان "پا به پای سر" که شرح رویدادهای مختلف زندگی مشترک آیت‌الله هاشمی رفسنجانی و مرعشی است، بزودی منتشر شود. همسر آیت الله هاشمی رفسنجانی در این کتاب به ماجرای دستگیری خود و همسر شهید مفتح توسط ساواک قم و بازجویی‌های شبانه اشاره کرده‌ است.

چرا بانوان رئیس جمهور در صحنه سیاسی کشور نقش آفرینی ندارند؟


اولین عکسی که از عفت مرعشی به صورت رسمی منتشر شد، مربوط به سال ۱۳۶۰ است؛ یعنی زمانی که وی به همراه همسرش آیت الله هاشمی رفسنجانی که در آن زمان ریاست مجلس را بر عهده داشت، به کره شمالی رفته بودند و با کیم ایل سونگ رهبر وقت کره شمالی و پدربزرگ رهبر فعلی این کشور عکس یادگاری گرفتند.

تعداد بازدید از این مطلب: 357
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


نویسنده : آریا
تاریخ : شنبه 16 آبان 1394
نظرات
حزب‌الله در جنگ 33 روزه کابوس تیپ زرهی 52 ارتش اسرائیل شد.

به گزارش خبرنگار دفاعی امنیتی  گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان؛ رژیم صهیونیستی از ده‌ها سال پیش به فکر ایجاد یک کشور در منطقه غرب آسیا بوده و با تلاش در زمینه ایجاد یک دولت یهودی، کشورهای منطقه را برای تعامل برانگیزاند.


سرزمین‌های اشغالی با وسعت قریب به 21 هزار کیلومتر مربع و قریب به 8 میلیون نفر جمعیت در منطقه مدیترانه و در کشور فلسطین ایجاد شده که هدف از ایجاد این سرزمین‌ها که از مدت‌ها قبل توسط "تئودور هرتزل" تئوری آن مطرح شده بود، یک منطقه با وسعت چند میلیون کیلومتر مربع بوده که تنها بخش کوچکی از آن محقق شده و باقی آن به دلیل وجود محور مقاومت محقق شده است.





تعداد بازدید از این مطلب: 207
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


نویسنده : آریا
تاریخ : شنبه 16 آبان 1394
نظرات
نخست وزیر جدید کانادا اعلام کرد که برای برقراری روابط دوباره میان ایران و کانادا آماده است.
مطالب مرتبط
تعداد بازدید از این مطلب: 339
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


نویسنده : آریا
تاریخ : شنبه 16 آبان 1394
نظرات
حمید رسایی و صادق زیبا کلام با موضوع "آمریکا، دشمنی و نفوذ" مناظره می‎کنند.
تعداد بازدید از این مطلب: 300
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


سلام دوستان وسروران عزیز به وبلاگ خودتان خوش آمدید امیدوارم لحظات شادی داشته باشید لطفا پس از خواندن و مشاهده هر مطلب نظرات خود را مرقوم فرمایید. متشکرم


عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود