مسأله پذیرش صلح امری بود که پیشوای دوم معصوم، حضرت امام حسن مجتبی علیه السلام هیچ گریزی از آن نداشت.(1) در مقابل این رفتارِ امام علیه السلام، موضع گیری های متفاوتی به وجود آمد. در این میان عده ای از یارانِ ایشان، او را متهم به کوتاهی در امر خلافت و واگذاری آن به معاویه می کنند. اما شواهد تاریخی گواهی بر بطلان این نظر می دهد. چرا که رفتار امام علیه السلام در برهه های گوناگون زندگی خود، گواه بر شجاعت آن امام همام است.
از سستی مردم تا غربت امیر
شرایط حاکم بر زمان امامت حضرت حسن بی علی علیهما السلام، نشان می دهد که راهی جز پذیرش صلح نبود. حکومت امیرالمومنین علی علیه السلام در رمضان سال 40 به پایان رسید.(2) این حکومت چهار سال و ده ماهه، به سبب اصرار امام علیه السلام در اجرای دستورهای خداوند و احیای سنت های نبوی با مخالفت های زیادی همراه گشت. تا جایی که بخش عمده ای از این دوران به جنگ گذشت. این جنگ های پی در پی و بعضا طولانی، سپاه امام علیه السلام را خسته و فرسوده کرده بود. از طرف دیگر انشقاق در جبهه یاران امام علیه -السلام در ماجرای حکمیت، خود علت دیگری در سستی و تعلل مردم کوفه شد. این کوتاهی مردم کوفه تا آنجا ادامه یافت که امام علی علیه السلام در آخرین روزهای زندگی خود، از خدا می خواهد مردمی بهتر از اینان به او بدهد و حاکمی بدتر از او نصیب این مردم کند. (3)
شرایط اسف بار در عراق و سوریه تنها مربوط به قتل و غارت ها نمی شود بلکه تکفیری ها جنایت های فجیع و شنیع جنسی بسیاری را مرتکب می شوند.
گروهک تروریستی که خود را دولت اسلامی می خواند تا به حال با فجیع ترین صورت ممکن افراد بسیاری را قتل عام کرده و خون هزاران نفر اعم از زن و مرد و کودک را به زمین ریخته است همچنین هزاران نفر در پی جنایت های این گروهک از خانه های خود آواره شده اند. تکفیری ها با ادعای مسلمانی خود نه تنها در کشتار و جنگ ماه حرام نمی شناسند بلکه حتی به مرقد و قبور پیامبران نیز جسارت کرده اند. آنها بیش از آنکه با صهیونیست ها و هم پیمانان غربی آنان مشکل داشته باشند از آنها در راه قتل عام مسلمانان کمک های مالی و تسلیحاتی می گیرند اما این تنها یک بعد از رسوایی های این گروهک 72 ملت است! رسوایی های جنسی بسیاری نیز علاوه بر این دامن گیر این دولت اسلامی! می باشد. جهاد نکاح چالش برانگیز ترین موضوع در این زمینه جهاد نکاح بوده است.برای اولین بار این موضوع درسال ۲۰۱۳ و در جریان جنگ داخلی سوریه در فضای رسانههای مجازی و شبکههای اجتماعی وابسته به نظام سوریه در اینترنت منتشر شد؛ به گفتهٔ رسانهها یک روحانی وهابی به نام محمد العریفی صادرکننده آن است البته این روحانی سعودی صدور چنین فتوایی را رد کرده است و گفته توییترش هک شده است. با این حال این تکذیب هم باعث نشده است تا از این عمل فجیع جلوگیری شود بلکه این عمل با توجیه شرعی! بارها به شکل گناه کبیره زنا و همچنین به صورت تجاوز صورت گرفته است این عمل شنیع در کنار همه دلایل غیر اخلاقی خود حربه ای نیز برای جذب نیرو این گروهک می باشد. در این راه دختر 15 ساله سعودی خبر ساز ترین فرد بوده است وی چند ماه برای جهاد نکاح در سوریه به سر برده است چندی پیش گفته بود: در این مدت با بیش از ۱۰۰۰ تروریست نزدیکی داشتم که اکثریت آنان از الجزائر، پاکستان، سومالی، عراق و اتیوپی بودند. او از مفتی های سعودی نیز عنوان قهرمانی جهاد نکاح دریافت کرده است!
سریال دودکش را در کنار مجموعه دردسرهای عظیم قرار دهید تا متوجه شوید که بین قلم و دوربین برزونیک نژاد یک رابطه «این همانی» وجود دارد. فضاسازی ها، دیالوگ نویسی ها و شخصیت پردازی ها و اساسا شکل روایت قصه چه در مقام نویسنده و چه کارگردانی سنخیت نزدیکی دارد.
این نشان می دهد نیک نژاد به عنوان فیلمنامه نویس و دستیار کسی مثل محمدحسین لطیفی به شدت از سبک اجرایی آنها تاثیر پذیرفته است. این تاثیر پذیری البته به معنای تقلید صرف نیست و در واقع جهان سینمایی او با کارگردان هایی که همکاری داشته شباهت دارد. دردسرهای عظیم 2 نشان می دهد سری اول این سریال مورد استقبال بوده وحالا نیک نژاد با تجربه و پختگی بیشتری به سراغ فصل دوم رفته است. در اینجا نیز با همان شخصیت های مواجه می شویم که در سری اول دیدیم اما به واسطه اتفاقاتی که می افتد و موقعیت های تازه تر این شخصیت ها به هم نزدیکتر شده اند و فراز و فرودهای قصه نیز بیشتر شده است. گره اصلی قصه نیز از التهاب و هیجان بیشتری برخوردار شده و سویه ماجراجویانه آن عمق بیشتری پیدا کرده است. با پیدا شدن بچهای در ماشین و آمدن خانواده لطیف (جواد عزتی) از شهرستان و دعوت از خانواده پدری بهار (الناز حبیبی)، آن دو دچار دردسرهای فراوانی میشوند. فرحان (مهدی هاشمی) که خود را مدیون کمکهای لطیف و بهار میداند، سعی میکند مشکلات پیش آمده برای آنها را حل و فصل کند اما باز اتفاقات و ماجراهای تازه ای رخ می دهد که داستان را وارد فضاهای تازه تری می کند.
اختلاط زن و مرد در محیطهای کاری یا در معاشرتهای اجتماعی و قوم و خویشی و ... گاهی یک فرد متاهل را تحت تاثیر جاذبه های دیداری، شنیداری، یا رفتاری نامحرمی قرار می دهد و آتش محبتی در دلش روشن می کند که چه به لحاظ شرعی و چه به لحاظ اخلاقی مجاز و قابل توجیه نیست. این جاذبه ها طوری انسان را مجذوب و هیجان زده می کنند که قلب او را مملو از یک عشق حرام و آرزوهای نادرست می کنند.
همین میل های نابجا و محبت های هوس آلود در بسیاری از خانواده ها عامل طلاق و جدائی لااقل عاطفی زن و شوهر ها شده است و گاه مادری را از خانواده و فرزندان خود جدا کرده تا وارد زندگی دیگری کند که برای او نیست و چه داستانها و ماجراهای اسف باری که در این راستاها پدید آمده است! در هر صورت اگر چنین اتفاقی افتاد و مهری ممنوع وارد حریم پاک قلب انسان شد باید از پیشروی و تظاهرش جلوگیری کرد. همواره به یاد داشته باشیم این آیه کریمه که می فرماید:یَعْلَمُ خَائِنَةَ الْأَعْیُنِ وَمَا تُخْفِی الصُّدُورُ :خداوند می داند خیانتی که چشم ها مرتکب می شوند و آنچه در اعماق قلبها مخفی شده است. (آیه 19- سوره غافر) گاهی این عشقهای ممنوع چنان به فرد نزدیکند که دائم او را می آزارند. مثل علاقه ی بیش از حد به نامحرمی در بین اقوام درجه یک همسر یا کسی از نزدیکترین همکاران مان در محیط کار. طوری که ملاقات های مکرر و معاشرت های زود به زود دائما موجب تقویت و تشدید این محبت می شود.
علی دایی، نامی که با انواع و اقسام رکوردها گره خورده است. مردی که پرافتخارترین بازیکن تاریخ فوتبال ایران از لحاظ کسب عناوین و افتخارات فردی و تیمی محسوب می شود.
فوتبال همواره ورزش جذابی به شمار می رود. اما در ایران همیشه در کنار فوتبال حاشیه نیز به وضوح دیده می شود و مردم همواره فوتبالیست ها را از جنس خود نمی دانند.
البته در گذشته اینگونه نبود اما رفته رفته با ورود پول بی حساب به فوتبال مردم دیگر آنطور که باید و شاید به ستاره های خود عشق نمی ورزند.
اما این تمام فوتبال نیست و در دنیا اتفاقات مثبت فراوانی را می توان مشاهده کرد. در ایران نیز هستند ستاره هایی که همیشه توانسته اند در فوتبال ایران یک ستاره باقی بمانند.
ستارههای چمن سبز با پرداختن به اموری پسندیده از این دست، وجههای دیگر پیدا كردهاند و از نظر فوتبالدوستان و هواداران دیگر محدود به همان بازیكنانی نیستند كه با پیراهن تیم ملی یا باشگاهی در مستطیل سبز مشاهده شدهاند. در واقع هنر آنها دیگر محدود به چمن سبز نیست، تكنیك مثالزدنی، شم گلزنی بالا و... تنها ویژگی برخی از فوتبالیستها به حساب نمیآید، چرا كه هنر آنها گاهی در زمینههای با ارزش دیگری عیان میشود.
سلام دوستان وسروران عزیز
به وبلاگ خودتان خوش آمدید امیدوارم لحظات شادی داشته باشید لطفا پس از خواندن و مشاهده هر مطلب نظرات خود را مرقوم فرمایید. متشکرم