"استالینگراد بزرگ" در مرزهای ترکیه موضوعی است که به نحوی نماد مقاومت سوریه به حساب میآید.
به گزارش خبرنگار دفاعی امنیتیگروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان؛ چند ماه پیش مطلبی در رسانهها منتشر شد که جای بحثهای فراوانی را به جا گذاشت و آن مشاجره لفظی "ولادیمیر پوتین" رئیس جمهور روسیه و "یاردیم" سفیر ترکیه در روسیه بود.
**بازخوانی مشاجره
"ولادیمیر پوتین،" رئیس جمهور روسیه، در سخنانی بیسابقه خطاب به "رجب طیب اردوغان،" همتای ترک خود، اعلام کرد: موضع "مسکو" در قبال "سوریه" هرگز تغییر نکرده است و اگر ترکیه به حملات موشکی خود در این کشور ادامه دهد، باید در انتظار پاسخ قاطع ما باشد.
**استالینگراد بزرگ در مرزهای ترکیه؟!!
"پوتین" شخصا "امید یاردیم،" سفیر ترکیه در مسکو را حضور فراخواند و به وی گفت: به رئیس جمهور دیکتاتورت بگو میتواند همراه با داعش به جهنم برود. من از سوریه یک "استالینگراد" بزرگ برای ترکیه میسازم. پوتین به "یاردیم" هشدار داد روسیه همه روابط دیپلماتیک را با ترکیه قطع خواهد کرد، مگر اینکه "اردوغان" از حمایت داعش در سوریه دست بردارد.
بیزینس اینسایدر در گزارشی به بررسی نکات عجیب اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی عربستان پرداخت.
به گزارش گروه بینالملل باشگاه خبرنگاران جوان؛ وب سایت «بیزینس اینسایدر» در گزارشی نوشت: اعضای سازمان کشورهای صادرکننده نفت (اوپک) در نشستی که به تازگی برگزار کردند، درباره ادامه تولید به توافق رسیدند؛ اما بر سر میزان سقف تولید، توافقی حاصل نشد. مسئله مذکور به این معناست که در آینده نزدیک حدود نیمی از اعضای اوپک به دلیل کاهش بهای نفت و نبود توافق، با مشکلات عدیدهای مواجه خواهند شد.
برای عربستان که با مشکلاتی مانند کمبود بودجه و اختلافات سیاسی داخلی نیز روبروست، شرایط بدتر خواهد شد.
در ادامه این گزارش، به 17 حقیقت عجیب درباره شرایط اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی حاکم بر این کشور اشاره شده است.
1. روزانه حدود 100 شتر در ریاض، پایتخت عربستان، به فروش میرسد.
2. از آغاز سال جاری میلادی تاکنون حدود 151 نفر در عربستان اعدام شدهاند. این بدان معناست که در عربستان به طور متوسط در هر 48 ساعت یک نفر اعدام میشود. بنابر اعلام سازمان عفو بینالملل، رقم مذکور، بالاترین میزان اعدام در این کشور از سال 1995 است.
رئیس جمهور ترکیه در اظهاراتی مدعی شد عراق به تحریک ایران و روسیه، علیه آنکارا به شورای امنیت سازمان ملل شکایت کرد.
به گزارش گروه بینالملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از شبکه تلویزیونی العربیه، رئیس جمهور ترکیه در جدیدترین سخنان خود مدعی شد عراق به تحریک ایران و روسیه به شورای امنیت شکایت کرد.
رجب طیب اردوغان در واکنش به شکایت بغداد به شورای امنیت از حضور غیرقانونی نظامیان ترکیهای در خاک عراق گفت: عراق به تحریک ایران و روسیه به شورای امنیت متوسل شد.
اردوغان در ادامه اظهاراتش بر ادامه حضور نظامیان ترکیهای در عراق تاکید کرد و افزود: حضور این نیروها برای تامین امنیت سربازان ترکیهای که هزاران نفر از داوطلبان از نیروهای پیشمرگها را آموزش میدهند، ضروری است.
ارتش ترکیه 13 آذر حدود 150 نیروی نظامی و تسلیحات سنگین به اردوگاه بعشیقه موصل اعزام کرد. موصل از ژوئن 2014 در اشغال تروریستهای داعش است.
پس از آن، عراق رسماً علیه ترکیه شکایت کرد و خواستار خروجی فوری و بی قید و شرط همۀ نیروهای نظامی ترکیه از بعشیقه شد.
ارزیابی معادلات حاکم بر دو بحران یمن و سوریه تاکید می کند که نباید از نشست هایی که در خصوص این دو بحران در ریاض برگزار شد و در ژنو برگزار خواهد شد، انتظار نتیجه ای را داشت که به حل این دو بحران کمک کند.
گروه بینالملل مشرق - سال 2015 میلادی درحالی آخرین روزهای خود را سپری می کند که نه تنها افق روشنی پیش روی منطقه خاورمیانه جهت حل بحران هایش مشاهده نمی شود، بلکه هر روز که می گذرد، اوضاع در این منطقه وارد مرحله حساس تر و بحرانی تری شده و با افزودن بر پیچیدگی معادلات حاکم بر آن، فرصت و امکان حل این بحران ها را کاهش دهد. نشست ریاض و بحران سوریه در همین راستا، عربستان سعودی میزبان «معارضان سوری» خارج نشین در ریاض بود تا شاید با حل اختلاف دیدگاه های این گروه ها به چارچوب مشترکی در قبال دمشق دست یابد، چارچوبی که آن را «رویکرد مشترک درباره آینده سوریه» نامیده است.
رسانهها از او به عنوان «استاد جاسوسی» یا «سرجاسوس» نام میبرند، چرا که در تمام دوران کاری خود، عضوی از موساد بود. مهمترین عملیات ترور وی در دوران ریاست بر بخش عملیات موساد را میتوان ترور حاج عماد مغنیه و ترور دانشمندان هستهای ایران دانست.
گروه بینالملل مشرق - بینامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی، «یوسی کوهن»، مسؤول شورای امنیت ملی این رژیم را به عنوان دوازدهمین رییس موساد منصوب کرد. کوهن جانشین «تامیر پاردو» می شود که به مدت 5 سال ریاست سازمان جاسوسی اسراییل را به عهده داشت.
یوسی کوهن (نفر اول از سمت راست) به همراه نتانیاهو، در جریان مذاکرات ایران و 1+5 بسیار تلاش کردند که در مذاکرات کارشکنی کنند
یکی از مراکز تأثیر گذار در امر طراحی و ساخت پیشرفته ترین ادوات دفاعی و نظامی سازمان پروژه های تحقیقاتی پیشرفته دفاعی یا «دارپا» در آمریکا است، این مرکز نقش گسترده ای در پیشرفت های نظامی و اختراع جنگ افزارها در جهان داشته و در نظامی تر شدن دنیا سهم قابل توجهی دارد، اگرچه بسیاری از اختراعات این سازمان در حوزه های غیر نظامی نیز بکار گرفته می شود.
دارپا در بسیاری از تجهیزات مهم مانند GPS ٬ اینترنت و ساخت هواپیمای رادارگریز دست داشته و همواره در حال توسعه و تکمیل این تکنولوژی ها و سیستم های نظامی یا اطلاعاتی و جاسوسی خود است که باعث می شود تأثیر گسترده ای در خارج از میدان نبرد داشته باشد. در این گزارش به برخی از پروژه های مهم و فعال دارپا نگاهی انداخته و برخی از حیرت آورترین سیستم های آنها را که در حال کار روی آن هستند مورد بررسی قرار داده ایم.
سوال اینجاست که آیا موشک قاره پیما "بولاوا" علیه داعش استفاده میشود؟
به گزارش خبرنگار دفاعی امنیتیگروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان؛ اخیرا فدراسیون روسیه موشکی قاره پیما با کلاهک تقسیم شونده آزمایش کرده که توانمندیهای بسیاری را در نبردهای موشکی دارد.
با توجه به اینکه در دو ماه اخیر فدراسیون روسیه ارادهای جدی در مبارزه با تروریستهای تکفیری را به نمایش گذاشته و لذا بعید نیست که همچون موشک "کلاب" و "کالیپر" که علیه اهداف تروریستهای داعش شلیک شده ، این موشک نیز به اهداف تعیین شده در شرق سوریه شلیک شود.
موشکهای گذشته روسی از جمله "کلاب" در دو ماهه اخیر اهداف تروریستها را در سوریه منهدم کردند و خسارات سنگینی به داعش و امثالهم وارد آوردند و لذا این سوال مطرح میشود که آیا پس از موشک "کلاب" نوبت شلیک موشک "بولاوا " است؟
جمهوری اسلامی ایران با طراحی و تولید انواع جنگنده و پهباد پیشرفته فرماندهان آمریکایی و اسرائیلی را وحشت زده کرد.
به گزارش خبرنگار دفاعی امنیتیگروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان؛ " نیرویهوایی " ارتش ایران کار خود را از زمان سلطنت پهلوی آغاز کرد و در آن زمان با خرید چندین فروند هواپیما از کشورهای غریی اولین ناوگان هوایی خود را تشکیل داد. در آن زمان نیروها برای آموزش خلبانی و تعمیر و نگهداری به خارج کشور اعزام میشدند و بعد از پایان دوره آموزشی به ایران بازمیگشتند؛ ولی با این وجود و داشتن نیروهای متخصص در زمینه تعمیر و نگهداری و خلبانان آموزش دیده باز هم ایران برای انجام ماموریتهای خود از نیروهای خارجی استفاده میکرد و هیچ وقت از توان داخلی استفاده نکرد.
در زمان "محمدرضا پهلوی" با داشتن نیروهای متخصص در تمام زمینهها، " نیرویهوایی " به نیروهای خارجی وابسته بود. در زمان سلطنت شاه دوم پهلوی ایران چند فروند هواپیما جنگی مانند " F14 تامکت "، " F4 " و " F5 " و جنگنده " نورتروپ " از کشورهای غربی خریداری کرد و کارهای تعمیر و " اورهال " آنها را نیز به " مستشاران " غربی سپرد.
در سال 1341 شاه پهلوی با خرید چند فروند " بالگرد کبری " و اعزام 10 نفر برای آموزش در این زمینه اولین یگان " هوانیروز " را تشکیل داد. در دوره پهلوی بیشتر دلارهای نفتی ایران برای خرید تجهیزات نظامی صرف میشد و این در حالی بود که در زمان محمدرضا پهلوی هیچ تلاشی برای رسیدن به خودکفایی در زمینه نظامی صورت نگرفت.
سوال اینجاست که در صورت تشدید تنش بین "مسکو و آنکارا"، آیا ترکیه تنگه "بوسفور" و "داردانل" را میبندد؟
به گزارش خبرنگار دفاعی امنیتیگروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان؛ تنشهای اخیر بین ترکیه و روسیه تبدیل به یک اردو کشی نظامی سرد شده و کشورهای آتلانتیک شمالی ناتو و فدراسیون روسیه کشتیهای جنگی خود را به دریای مدیترانه اعزام کردند.
برای مثال اخیرا سه کشتی جنگی پیمان آتلانتیک شمالی -ناتو و کشورهای غربی به همراه دانمارک (حضور ناو جنگی و پشتیبانی " آبسالون")، در مدیترانه حضور یافتند که روسیه هم در مقابل ناوهای جنگی خود را به مدیترانه اعزام کرده است.
تنشهای لفظی بین مقامات ترکیه و روسیه باعث شده تا تحلیلگران مطرح کنند که شاید در صورت لزوم و افزایش تنشها، ترکیه تنگههای "بوسفور" و "داردانل" را ببندد. البته اخیرا کشتی بزرگ "ساراتوف" هنگام عبور از گذرگاه ترکیه پرچم مهمان را بالا نبرد و به عقیده کارشناسان این یک اقدام تحریکآمیز برای "آنکارا" تلقی شده و شاید ترکیه هم در پاسخ عبور از تنگههای "بوسفور" و "داردانل" را متوقف کند و حرکت کشتیهای جنگی روسیه را با مشکل مواجه گرداند.
سخنگوی سازمان انرژی اتمی پیرامون گزارش اخیر آمانو و مسئله پی ام دی توضیحاتی ارائه کرد.
"بهروز کمالوندی" سخنگوی سازمان انرژی اتمی در گفت و گوی تفصیلی با خبرنگارسیاست خارجیگروهسیاسی باشگاه خبرنگاران جوان؛درباره "موضوع پیام دی در آژانس و مسائل مرتبط با آن" اظهار داشت: در 24 آذرماه "پی ام دی" دیگر از دستور کار خارج خواهد شد و ادامه نخواهد داشت.
وی با اشاره به این که بنای مذاکرات در دو سال گذشته اینگونه بوده که موضوعات قبلی بسته شود و این پروسه هم در برجام و هم در بند 24 دیده شده و اساس مذاکرات با آژانس و 1+5 نیز همین بوده است، یادآور شد: خوب است که درباره "پیام دی"، این کلمه را به کار نبریم؛ زیرا این موضوع یک اتهام مستقیم بوده در حالی که برنامه هستهای جمهوری اسلامی ایران هیچگاه بنای نظامی نداشته و ندارد و در همین پروسه قرار است موضوعات اینچنینی تا 24 آذر خاتمه مییابد و به تاریخ میپیوندد.
اخیرا وزیر دفاع دانمارک تصمیم گرفته رزمناو "آبسالون" را به منطقه مدیترانه اعزام کند.
به گزارش خبرنگار دفاعی امنیتیگروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان؛ تنشهای بین "آنکارا" و "مسکو" به حدی رسیده که پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) هم در موضوع دخالت کرده و اخیرا تحرکاتی را انجام داده است.
پس از سرنگونی جنگنده "سوخو 24 " نیروی هوایی ارتش فدراسیون روسیه تنشهای بین ترکیه و روسیه به بالاترین حد خود رسید و جنگ لفظی دوطرف آغاز گردید و لذا ناتو هم نیروهایی را برای حضور در مدیترانه و در راستای استحکام مواضع خود مستقر کرد.
یکی از اقدامات ناتو حضور ناوهای هواپیمابر غولپیکر و رزم ناوها در مدیترانه بود که نمونه آن حضور "ناو هواپیمابر شارل دوگل" و کشتی جنگی پشتیبانی "آبسالون" میباشد که راستای تقویت ترکیه در دریای مدیترانه صورت گرفته است.
معاون وزیر خارجه گفت: اگر شورای حکام پرونده PMD را نبندد برجام بر اساس نظر رهبر انقلاب متوقف خواهد شد.
به گزارش خبرنگار حوزه سیاست خارجی گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان سیدعباس عراقچی عضو ارشد تیم مذاکره کننده هسته ای کشورمان در برنامه زنده "تیتر امشب" که از شبکه خبر پخش شد، درباره گزارش نهایی آمانو مدیر کل آژانس بین المللی انرژی اتمی درباره مسائل گذشته هسته ای ایران اظهار داشت: در این گزارش سعی شده تا نکات مثبت و منفی در کنار هم قرار گیرد و به قولی سیاه و سفید باشد.
وی ادامه داد: اگر چه این گزارش نقاط ضعفی دارد اما یکی از نکات مثبت آن این است که جمع بندی نهایی آن به صلح آمیز بودن برنامه هسته ای ایران منتهی می شود.
مذاکره کننده ارشد هسته ای کشورمان با اشاره به جمع بندی نهایی این گزارش افزود: برخلاف همه ادعاهایی که در 12 سال گذشته وجود داشته است شاهدیم که این جمع بندی شامل صلح آمیز بودن برنامه هسته ای ایران می شود، همچنین این گزارش تصریح کرده که ارزیابی ما این است که تا قبل از سال 2003 یک سری فعالیت های مطالعاتی برای دست یابی به سلاح هسته ای در ایران انجام شده اما هیچ نشانه ای از وجود مواد هسته ای وجود ندارد.
دولت آمریکا میگوید با توجه به گزارش مدیرکل آژانس بینالمللی انرژی اتمی، آماده است که پرونده ابهامات برنامه هستهای ایران را ببندد.
به گزارش گروه بینالملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از بی بی سی، «مارک تونر» یکی از سخنگویان وزارت امور خارجه آمریکا گفته است که گزارش آژانس، ابهامات و سئوالات باقی مانده در مورد برنامه اتمی ایران را به خوبی پاسخ داده است.
وی گفت: آمریکا و پنج کشور دیگری که در مذاکرات اتمی با ایران مشارکت داشتند در جلسه شورای حکام آژانس در روز ۱۵ دسامبر با مختومه شدن این پرونده موافقت خواهند کرد تا بتوانیم بر اجرای توافق جامع اتمی متمرکز شویم.
یوکیا آمانو، مدیرکل آژانس بین المللی انرژی اتمی در گزارشی به اعضای شورای حکام، مدعی شده است که ایران پیش از سال ۲۰۰۳ فعالیتهای محدود اما سازماندهی شدهای در مورد یک برنامه تسلیحات اتمی داشته که بعضی از آنها تا سال ۲۰۰۹ هم ادامه یافته، اما نشانه قابل اعتنایی از ادامه یافتن این فعالیتها پس از سال ۲۰۰۹ وجود ندارد.
آقای تونر در این رابطه گفت که گزارش آژانس با ارزیابی اطلاعاتی آمریکا که برنامه تسلیحات اتمی ایران در سال ۲۰۰۳ متوقف شده بود، همخوانی دارد. وی افزود که توافق جامع اتمی میان ایران و گروه ۱+۵ شفافیت و دسترسی لازم را برای اقدام فوری در صورت تکرار چنین فعالیت هایی در ایران فراهم می کند.
نماینده ایران در آژانس بین المللی انرژی اتمی گفت: مهمترین نکته گزارش یوکیا آمانو مدیرکل آژانس عدم انحراف برنامه هسته ای ایران بوده و دراین گزارش به عدم پایبندی اشاره نشده است.
به گزارش حوزه سیاست خارجی گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، "رضا نجفی" نجفی درباره گزارش منتشر شده از سوی یوکیا آمانو مدیرکل آژانس بینالمللی انرژی اتمی اظهارداشت: بخش زیادی از گزارش 15 صفحهای آژانس توصیفی است و سابقه موضوع را با تکرار بخشهایی از گزارش 2011 توضیح داده است.
وی یادآور شد: در این گزارش شاید حدود 50 بار به نوامبر 2011 یا ضمیمه 2011 و یا سند 2011/65 اشاره شده است. در واقع مدیرکل خواسته بگویید ادعاها قبلاً چه بوده و یک بخش هم سابقه قطعنامههای شورای حکام است.
نماینده ایران در آژانس بینالمللی انرژی اتمی تاکید کرد: بخش عمدهای هم تشریح همکاریهای ایران بر اساس چارچوبی برای همکاری و نقشه راه است و در واقع ارزیابیها بخش کمی از گزارش را در بر میگیرد.
نجفی ادامه داد: همانطور که مدیرکل گفته بود گزارشش نه کاملاً سیاه و نه کاملاً سفید است. البته همانطور که جناب آقای عراقچی گفتند به نظر بیشتر سفید است.
رژیم صهیونیستی در واکنش به گزارش آژانس بین المللی انرژی اتمی، تعميق تحقيق درباره برنامه هسته اي ايران را خواستار شد.
به گزارش گروه بینالملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از خبرگزاری فرانسه، رژیم صهیونیستی به دنبال انتشار گزارش آژانس بین المللی انرژی اتمی در مورد فعالیت های هسته ای گذشته ایران، خواهان تعمیق تحقیق درباره برنامه هسته ای ایران شد.
آژانس بین المللی انرژی اتمی در گزارش محرمانه خود که به رویت خبرگزاری رویترز رسید اعلام کرد ایران پیش از پایان سال 2003 به صورت هماهنگ شده اما محدود، برای ساخت تسلیحات هسته ای تلاش کرده است.
تهیه این گزارش بر اساس توافق ماه ژوئیه میان تهران و شش کشور قدرتمند جهان، ضروری بود و هدف از تهیه آن، پاسخ دادن به پرسش های مطرح شده درباره ماهیت واقعی فعالیت های هسته ای گذشته ایران عنوان شد. برخی از این پرسش ها بیش از یک دهه در قبال ایران مطرح شده است.
در گزارش آژانس در این باره آمده است: «آژانس این گونه ارزیابی می کند که طیفی از فعالیت های مربوط به ساخت وسیله انفجاری هسته ای، در ایران تا پیش از پایان سال 2003 صورت گرفت که این فعالیت ها به صورت هماهنگ شده بود.»
در ادامه این گزارش آمده است: «آژانس همچنین ارزیابی کرده است که این فعالیت ها، از مطالعات امکان سنجی و علمی و همچنین دستیابی به برخی قابلیت ها و توانایی های فنی مربوطه و خاص، فراتر نرفته است.»
گزارش ارزیابی نهایی مدیر کل آژانس بینالمللی انرژی اتمی درباره ایران و موضوع پی.ام.دی منتشر شد.
به گزارش گروه بینالملل باشگاه خبرنگاران جوان؛ گزارش ارزیابی نهایی "یوکیا آمانو،" مدیرکل آژانس بینالمللی انرژی اتمی، درباره ایران و موضوع پی.ام.دی منتشر شد. گزارش مذکور، برای مطالعه در اختیار اعضای شورای حکام آژانس قرار گرفت.
آژانس ادعا کرد: ایران در گذشته روی ساخت سلاح اتمی کار کرده است؛ اما اقداماتش در این زمینه، از برنامهریزی و آزمایش اجزای اولیه فراتر نرفته است. تهران همه اطلاعاتی را که ما خواهان آن بودیم در اختیارمان قرار نداد. اگر ایران اطلاعات کافی در اختیارمان میگذاشت، شاید ارزیابی ما متفاوت میبود.
آژانس در ادامه ادعا می کند: بیشتر تلاش ایران در زمینه ساخت سلاح اتمی مربوط به پیش از سال 2003 است و تعدادی از این فعالیتها تا سال 2009 ادامه داشته است.
بنابر اعلام آژانس، فراتر از فعالیت های پیشین اعلام شده توسط دولت ایران، هیچ شواهدی مبنی بر وجود چرخه های سوخت هسته ای مخفی در این کشور پیدا نشده است.
این گزارش محرمانه، 13 روز پیش از نشست شورای حکام آژانس بین المللی انرژی اتمی برای مطالعه در اختیار اعضا قرار گرفته است. گزارش مذکور، سپس به نشست یک روزه شورای حکام که 15 دسامبر (24 آذر ماه) در مقر این سازمان در وین برگزار می شود، ارائه خواهد شد و اعضا آن را بررسی و تصمیم گیری خواهند کرد.
اخیرا ارتش ترکیه تانکهایش را از طریق قطارهای باری به منطقه "غازیان تپ" ارسال کرده است.
به گزارش خبرنگار دفاعی امنیتیگروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان؛ اتفاقات یک هفته اخیر سوریه و خصوصا هدف قرار گرفتن جنگنده سوخو این کشور نشان داد که برخی کشورهای همسایه سوریه همچون ترکیه از روند مقابله با تروریسم و اتاق عملیات مشترک "مسکو- دمشق" رضایت ندارند و اگر لازم باشد برخی عکسالعملهای مخرب را انجام میدهند که نمونه آن "سرنگون کردن جنگنده روسی" بود.
ترکیه در 4 سال اخیر یک بازیگر غیرمفید در تحولات سوریه بوده و همواره تلاش کرده تا نظام "بشاراسد" را سرنگون کند که در این راستا از هیچ اقدامی فروگذار نکرده است؛ امروز شهرهای مختلف استان های سوریه را ویرانیهای انبوهی دربر گرفته و اگر بخواهیم سهم کشورهای مرتجع منطقه را در یک کفه ترازو و سهم ترکیه را در کفه دیگر ترازو قرار دهیم، 50 درصد بیثباتی و مشکلات امنیتی سوریه به دلیل سیاستهای مخرب دولتمردان حزب "عدالت و توسعه" در تحولات این کشور (سوریه) است.
مشاور مقام معظم رهبری تأکید کرد محوری متشکل از سوریه، ایران و روسیه، به نمایندگی از جهان با تروریسم مبارزه میکنند.
به گزارش گروه بینالملل باشگاه خبرنگاران جوان؛ مشاور مقام معظم رهبری در امور بین الملل تأکید کرد: محور متشکل از سوریه، ایران و روسیه به نمایندگی از جهان با تروریسم میجنگند.
دکتر «علی اکبر ولایتی» این مطلب را در گفتگوی اختصاصی با الاخباریه مطرح کرد و افزود: لازم است حمایت جهانی از تروریسم متوقف شود و کشورها به جبهه بینالمللی جنگ با تروریسم ملحق شوند.
آقای ولایتی گفت: آنچه که بارها بر آن تأکید کردهایم آن است که تروریسم، محکوم است؛ بنابراین حمایت از تروریسم نیز محکوم خواهد بود. اگر مقابله با تروریسم، کار قابل قبول و مطلوبی است، بنابراین حمایت از مقابله با تروریسم نیز مطلوب و لازم است به همین سبب جبههها مشخص و روشن شده است و همه شواهد و قرائن نشان میدهد در عرصه بین المللی ابهامی [در این خصوص] وجود ندارد.
وی افزود: موضع ایران، روسیه و سوریه نیز موضع عادلانه و بر حق است و مقاومت اسلامی در لبنان و عراق نیز موضع عادلانه و برحقی دارند و کشورهای اروپایی نیز مانند فرانسه و آلمان میخواهند به جبهه گشوده شده علیه تروریسم ملحق شوند.
حملات موفقیت آمیز روسیه در سوریه و استفاده از سلاح های پیشرفته، تاکنون بسیاری از عناصر گروه تروریستی داعش را فراری داده است.
به گزارش گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوانبه نقل از اسپوتنیک، روسیه از آغاز حملات موفقیت آمیز خود در سوریه، از سلاح های مختلفی برای محو کردن عناصر گروه تروریستی داعش استفاده کرده است. وزارت دفاع روسیه نیز روز گذشته سامانه های موشکی پدافند هوایی اس 400 را برای تامین امنیت هواپیماهای روسی به پایگاه هوایی "حمیمیم" در سوریه اعزام کرد.
بمب اتم، مرگ آور ترین سلاحی است که بشر برای کشتار دسته جمعه ساخته است و متاسفانه هر روز هم در حال گسترش و پیشرفت هستند.
به گزارش خبرنگار اخبار داغگروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان؛ بمب اتم، مرگ آور ترین سلاحی است که بشر برای کشتار دسته جمعه ساخته است و متاسفانه هر روز هم در حال گسترش و پیشرفت هستند. در این گزارش قصد داریم تا خطرناکترین و مهلکترین بمب های اتمی هوشمند را برای شما به تصویر بکشیم.
موشک M51 فرانسه با برد 10000 کیلومتر و قابلیت حمل 100 کیلو تنی کلاهک جنگی
اخیرا ادعایی از سوی یک رسانه وابسته به اسرائیل مطرح شده که قابل تامل است.
به گزارش خبرنگار دفاعی امنیتیگروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان؛ جنگ روانی رسانههای وابسته به اسرائیل در شکلها و موارد مختلف مطرح شده و آنها هر روز با بهانهای جمهوری اسلامی ایران را متهم میکنند.
ادعاهای مطرح شده رسانههای وابسته به اسرائیل به قدری متنوع و گسترده است که از دل مطالب عنوان شده سناریوی "ایران هراسی" و جنگ روانی ضد کشورمان خارج میشود. اخیرا "دبکا فایل" ادعایی ضد ایرانی را مطرح کرده که قابل تامل است و ارتباط به جنگندههای ایرانی دارد.
*** بازخوانی ادعای دبکا فایل
پایگاه صهیونیستی "دبکافایل" در گزارشی مدعی شد برای نخستین بار، جنگنده های ایران در آسمان سوریه در کنار جنگنده های روسی حاضر شدند. این پایگاه در گزارش اختصاصی خود مدعی شد: چندین تصاویر ویدئویی که ظاهرا وزارت دفاع روسیه آنها را منتشر کرده است، برای نخستین بار حضور "جنگنده های اف 14 " و "میگ 29" ایران را در آسمان سوریه نشان میدهد. در تصاویری که مجله ایتالیایی اویشنیست "The Aviationist " منتشر کرده است، جنگنده های ایرانی، بمب افکن های روسی، از جمله "توپولوف تی یو صد و شصت"- سنگین ترین، سریعترین و مخرب ترین بمب افکنی که تا کنون ساخته شده - را در ماموریتهایی به فاصله صد و پنجاه کیلومتری مرزهای شمالی اراضی اشغالی اسکورت میکنند. جنگنده های قدیمی اف چهارده ساخت آمریکا در دهه 1970، زمانی که شاه مخلوع در قدرت بود، به ایران فروخته شد .
رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس در واکنش به اظهارت آمانو گفت: ارائه گزارش دوپهلو از سوی آژانس امر جدیدی نیست.
علاءالدین بروجردی نماینده مردم بروجرد به اظهارات اخیر مدیرکل آژانس بینالمللی انرژی اتمی مبنی بر ارائه گزارش آژانس درباره PMD در گفتوگو با خبرنگار مجلسگروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، واکنش نشان داد.
وی با اشاره به تاکید مقام معظم رهبری در نامه اخیر خود به رئیس جمهور مبنی بر الزامات اجرای برجام، گفت: طبق نامه رهبری پرونده PMD باید بسته شود.
رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس، تصریح کرد: شورای حکام تا 24 آذرماه فرصت دارند پرونده PMD ایران را ببندد و اقدامات برای اجرای برجام ادامه یابد.
بروجردی تاکید کرد: معتقدم موضوعات معطوف به برجام چونان بهم گره خورده که عدم بستن پرونده PMD اتفاق نخواهد افتاد، بنابراین طرف مقابل خوب میداند لازمه اجرای برجام، در واقع عملی شدن محدودیتها درباره بستن پرونده PMD است.
رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در ادامه با اشاره به نوع گزارش مدیرکل آژانس درباره PMD تاکید کرد: ارائه گزارش دوپهلو از سوی مدیرکل آژانس امر جدیدی نیست و همواره وجود داشته است.
بروجردی در پایان در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه اگر گزارش آمانو درباره PMD معماگونه باشد، آیا این امر تاثیری بر موضوع PMD خواهد گذاشت، تصریح کرد: بستن پرونده PMD تصمیمی سیاسی است که شورای حکام باید آن را اتخاذ کند. بنابراین بسته شدن پرونده PMD در اختیار مدیرکل آژانس نیست و در واقع وی میتواند در ارائه گزارش تاثیر خود را بگذارد تا پیرامون آن تصمیمگیریها صورت گیرد، اما اگر تصمیم گیریها در رابطه با PMD صورت نگیرد، بازی بهم خواهد خورد.
علیرغم تکذیب چند باره خبر زخمی شدن سردار سلیمانی از سوی روابط عمومی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، وب سایت گروهک منافقین با انتشار جزئیاتی بیاساس، همچنان به شایعه پراکنی در این خصوص ادامه میدهد.
به گزارش گروه بینالملل باشگاه خبرنگاران جوان؛ پایگاه اینترنتی گروهک منافقین با انتشار خبری کذب و تکراری که مدرکی برای آن ارائه نشده است، مدعی شد سردار "قاسم سلیمانی،" فرمانده نیروهای قدس سپاه پاسداران جمهوری اسلامی ایران، دو هفته پیش در مناطق جنوبی حلب به شدت مجروح شد و هم اکنون برای مداوا در بیمارستان بقیه الله تهران بستری است. این پایگاه معاند همچنین مدعی شد سردار سلیمانی در چند ناحیه بدن از جمله سر ترکش خورده است.
این درحالیست که یک منبع آگاه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، دقایقی پیش در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان این ادعاها را به شدت تکذیب کرد.
این وب سایت همچنین مدعی شد: خودروی قاسم سلیمانی در گذر از یک معبر در بخش جنوبی حلب مورد حمله خمپارهای معارضان سوری قرار گرفت و علاوه بر مجروح شدن وی، دو نفر دیگر از سرنشینان خودرو به شهادت رسیدند. سردار سلیمانی بلافاصله بوسیله بالگرد سپاه پاسداران به دمشق منتقل و پس از انجام درمانهای اولیه، به سرعت به تهران اعزام شد.
جزئیات عملیات نجات خلبان روس توسط کماندوهای آموزش دیده توسط ایران/ سرلشکر سلیمانی، فرمانده عملیات
ناگفتههای عملیات کماندوهای ارتش سوریه و کماندوهای ویژه حزب الله لبنان برای آزادسازی خلبان روسیه از چنگ تروریستها منتشر شد.
جزئیات اجرای عملیات نجات یکی از دو خلبان جنگنده سوخو ۲۴ ارتش روسیه که توسط جنگنده های ارتش ترکیه سرنوگون شد، برای اولین بار منتشر شد.
در این گزارش اعلام شده که عملیات آزادسازی خلبان روس از چنگ تروریستها با مدیریت شخص سرلشکر سلیمانی صورت گرفته و در آن ۶ کماندو از حزب الله و ۱۶ کماندو از ارتش سوریه به عمق مواضع تروریستها پشت خطوط جنگی نفوذ میکنند.
متن کامل گزارش خبرگزاری روسی اسپوتنیک را در ذیل میتوانید بخوانید:
طی هفته گذشته اخباری مبنی بر زخمی شدن و حتی شهادت سردار قاسم سلیمانی منتشر شده بود و سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران هم این اخبار را تکذیب کرد ولی رسانه های غربی و عربی تلاش کردند به این شایعات دامن بزنند.
من روز گذشته در جلسه ای این مورد را از یکی از افراد بسیار نزدیک به ژنرال سلیمانی جویا شدم و وی نیز این اخبار را از ریشه تکذیب کرد و اظهار داشت سردار سلیمانی نه فقط کاملا سالم است بلکه در خطوط مقدم جبهه نبرد با تروریست هایی که تلاش دارند به مرز و بوم ایران نزدیک شوند و آسایش شهروندان ایرانی را بر هم زنند، مستقر است.
روسیه حضور نظامی قوی در سوریه را حفظ کرده و به پاسخ غیر مستقیم به ترکیه بسنده نخواهد کرد.
به گزارش گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوان، پایگاه اینترنتی العهد در گزارشی نوشت: منطقه پس از شعله ور شدن درگیری روسی- ترکی در زمین سوریه، وارد مرحله جدیدی شده است که هنوز ویژگیهای آن بطور کامل مشخص نیست. روسیه به سختی از تصمیمش برای ورود در جنگ ضد تروریسم در سوریه عقب نشینی خواهد کرد. حتی اگر همه هزینه ها را بپردازد و ترکیه نیز با اقدامات شتابزده اش ماجراجو به نظر می رسد.
جمال واکیم استاد روابط بین الملل در دانشگاه لبنان گفت: روسیه از حضور نظامی قوی در سوریه دست بر نمی دارد. این مساله مرگ و زندگی برای روسیه است. وی واکنشهای روسیه را تا این لحظه به شرح ذیل دانست:
• حفظ حجم حملات نظامی در منطقه شمال سوریه که امیدهای ترکها را برای برپایی منطقه پرواز ممنوع برای افراد مسلح در شمال سوریه برباد می دهد.
• تمامی خاک سوریه زیر منطقه پرواز ممنوع روسیه قرار می گیرد. این اقدام با وارد کردن پیشرفته ترین سامانه موشکی از زرادخانه روسیه یعنی اس 400 صورت می گیرد. در نتیجه سوریه زیر حمایت هوایی کامل روسیه قرار می گیرد.
• روابط نظامی با ترکیه قطع می شود و از این طریق ترکیه از مقدار زیاد اطلاعاتی که طرف روسی در قالب همکاری امنیتی در اختیارش می گذاشت، محروم می شود.
خبرگزاری اسپوتنیک در گزارشی به بررسی و تحلیل علل و انگیزههای ترکیه از سرنگونکردن جنگنده سوخو 24 ارتش روسیه پرداخت.
به گزارش گروه بینالملل باشگاه خبرنگاران جوان؛ خبرگزاری اسپوتنیک روسیه در گزارشی درباره دلایل ترکیه از سرنگون کردن هواپیمای نظامی روسیه نوشت: آنکارا هیچ دلیل مشروعی برای سرنگون کردن بمب افکن روسی که در عملیات ضد داعش در سوریه شرکت کرده بود، نداشت زیرا این هواپیما هرگز از حریم هوایی سوریه خارج نشده بود؛ به همین جهت این باور شکل می گیرد که ترکیه دارای انگیزه های مخفی بوده است.
وارد کردن ناتو به مناقشه سوریه، بی اثر گذاشتن تلاش ها برای ایجاد ائتلاف گسترده علیه داعش و حتی انتقام گیری به سبب از دست دادن تجارت غیرقانونی نفت با این گروه تروریستی.
ترکیه که گرایش افراطی دارد از مدت ها قبل خواهان کنار رفتن "بشار اسد،" رئیس جمهور سوریه از قدرت بوده است. برای این منظور، آنکارا آشکارا از گروه های افراطیای که به دنبال برکناری رئیس جمهور مشروع سوریه هستند، حمایت می کند. با این حال بعد از اینکه روسیه بنا به درخواست دمشق وارد اقدامات مبارزه با تروریسم شد، گزینه برکناری اسد دیگر مطرح نبود.
ژنرال روسی اعلام کرد: طبق اطلاعات ارتش سوریه هواپیمای اف 16 ترکیه از فاصله 5 تا 7 کیلومتری و در خاک سوریه به سوخو 24 حمله کرده است.
به گزارش گروه بینالملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از اسپوتنیک، سپهبد ویکتور بوندرف، فرمانده کل نیروی هوا ـ فضای روسیه به خبرنگاران گفت طبق اسناد کنترل به وسیله ی وسایل پدافند هوایی سوریه، هواپیمای اف ـ 16 ترکیه مدت 40 ثانیه در حریم هوایی سوریه قرار داشت و به اندازه 2 کیلومتر وارد عمق خاک سوریه شده بود اما بمب افکن روسی "سوخو 24 ام" مرز ترکیه را نقض نکرده بود.
سپهبد ویکتور بوندرف ضمن اعلام این مطلب افزود: در جریان بررسی ویدیوی تهیه شده به وسیله ی وسایل مقر فرماندهی نیروی هوایی و پدافند هوایی سوریه، هدف هوایی در حال پرواز با سرعت 810 کیلومتر در ساعت از جانب ترکیه به سوی مرز دولتی با مسیر 190 درجه کشف شد.
یک جنگنده روسی در خاک سوریه، نزدیک مرزهای ترکیه سرنگون شد.
به گزارش گروه بینالملل باشگاه خبرنگاران جوان؛ شبکه تلویزیونی الجزیره لحظاتی پیش در خبری فوری اعلام کرد: یک فروند جنگنده روسی در داخل خاک سوریه در استان لاذقیه، نزدیک مرزهای ترکیه سرنگون شد.
برخی منابع خبری نیز گزارش دادند: جنگنده های ترکیه این جنگنده روسیه به علت "نقض حریم هوایی،" نزدیک مرزهای سوریه سرنگون کردند.
شبکه پرس تی وی نیز گزارش داد: تلویزیون ترکیه از سقوط یک جنگنده در نزدیکی مرز این کشور با سوریه خبر داده است.
شبکه تلویزیونی «هابرترک» ترکیه امروز (سهشنبه، سوم آذر) ویدئویی از صحنه سوختن این جت در نزدیکی مرز ترکیه با منطقه لاذقیه در سوریه پخش کرد.
در همین حال خبرگزاری رویترز اعلام کرد: تصاویر تلویزیونی پخش شده از رسانه های ترکیه نشان می دهد دو خلبان جنگنده ساقط شده نزدیک مرز ترکیه - سوریه، از هواپیما با چتر نجات بیرون پریدهاند.
نخست وزیر ترکیه اعلام کرد آخرین خبرها درباره سرنگونی یک فروند جنگنده در مرزهای سوریه را به اطلاع ناتو و سازمان ملل رسانده است.
آخرین خبرها درباره سقوط این جنگنده روسی را در این قسمت مشاهده کنید:
بالگردهای نظامی ارتش روسیه با گشتزنی در ارتفاع پایین در محل سقوط جنگنده این کشور نزدیک مرزهای سوریه با ترکیه، برای یافتن خلبانان این جنگنده تلاش میکنند.
شبکه العربیه مدعی شد قاسم سلیمانی در حلب زخمی شده و هم اکنون در یکی از بیمارستانهای تهران بستری است.
به گزارش گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوان، شبکه سعودی العربیه با انتشار خبری مدعی شد سردار قاسم سلیمانی، فرمانده سپاه قدس ایران در سوریه به شدت زخمی شده است.
این شبکه به نقل از یکی از پایگاه های فارسی زبان ضد انقلاب مدعی شد: قاسم سلیمانی 12 روز پیش با دو نفر از همراهانش در درگیری های حلب و در پی شلیک موشک تاو به شدت زخمی شد. العربیه در ادامه مدعی شد: طبق گزارشهای رسیده، ژنرال سلیمانی پس از امدادهای اولیه به تهران منتقل شد و هم اکنون در یکی از بیمارستانهای پایتخت بستری است.
این شبکه در ادامه افزود: جاش ارنست، سخنگوی کاخ سفید در گفتگو با العربیه تصریح کرد: ما از گزارشهایی که درباره زخمی شدن قاسم سلیمانی منتشر شده است، اطلاع داریم؛ اما اکنون نمی توانیم آنها را تأیید کنیم.
رئیس جمهور روسیه در اغلب سفرهای خارجی، خودروی زرهی و فوق امنیتی خود را همراه میبرد.
به گزارش گروه بینالملل باشگاه خبرنگاران جوان؛ "ولادیمیر پوتین،" رئیس جمهور روسیه، یکی از سیاستمداران سوپرمیلیاردر جهان است. او درمورد هر بخش از زندگی دارای برنامه و طرح منحصربه فردی است و دور از ذهن نیست اگر همین وسواس را بر خودرویی که سوار میشود نیز اعمال کند.
پوتین قرار است دوشنبه (دوم آذر) وارد تهران شود. این سفر بهانهای شده تا مسائلی چون چمدان اتمی روسیه و خودروی فوق زرهی پوتین هم در کانون توجه رسانهها قرار گیرد. خودروی فوق زرهی پوتین، ویژگیهای جالبی دارد.
رییس جمهوری ترکمنستان با حضرت آیتالله خامنهای رهبر معظم انقلاب اسلامی دیدار کرد.
به گزارش گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، حضرت آیت الله خامنهای رهبر معظم انقلاب اسلامی عصر امروز (یکشنبه) در دیدار آقای «قربانقلی بردی محمد اف» رئیسجمهوری ترکمنستان با اشاره به روابط نزدیک و دوستانه ایران و ترکمنستان و ظرفیتهای فراوان موجود برای توسعه همکاریهای دو جانبه و مقابله با آتش افروزیها در منطقه، تأکید کردند: راه مقابله با جریانهای تروریستی و خنثی کردن نفوذ آنها، مجال دادن به مردم در فعالیتهای صحیح اسلامی و تقویت حرکتهای فکریِ اسلامیِ معتدل و عقلانی است.
حضرت آیت الله خامنهای در این دیدار، دو ملت ایران و ترکمنستان را همسایگانی همچون دو خویشاوند توصیف کردند و با تأکید بر ضرورت استفاده از ظرفیتهای فراوان در جهت توسعه همکاریها افزودند: لازم است که با جدیت در جهت اجرای توافقات صورت گرفته گامهای مؤثر و عملی برداشته شود.
رهبر انقلاب، امنیت، رفاه و پیشرفت همسایگان و کشورهای اسلامی را به نفع جمهوری اسلامی خواندند و گفتند: مرزهای ایران و ترکمنستان مرزهای صلح و آرامش و موجب آسایش خاطر طرفین بوده و امکان استفاده از مسیر ایران برای راهیابی به خلیج فارس و دریای آزاد فرصت ارزشمندی برای ترکمنستان است.
فرمانده قرارگاه خاتم الانبیا گفت: هواپیمای نظامیان آمریکایی را نشانده و آنها را 7 ساعت نگه داشتیم تا بفهمند این مملکت صاحب دارد.
به گزارش خبرنگار دفاعی امنیتی گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران، امیر سرتیپ فرزاد اسماعیلی فرمانده قرارگاه پدآفند هوایی خاتم الانبیا در مراسم گرامیداشت سالگرد سردار شهید حسن تهرانی مقدم که در دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار شد اظهار داشت: آسمان جمهوری ایران امنترین آسمان غرب آسیا است و جمهوری اسلامی بر ایران به هیچ کشوری اجازه از عبور بدون مجوز را نمی دهد.
وی ادامه داد: امروز بیش هزار و 700 هواپیما از آسمان کشور عبور میکند و وقتی فرمانده نیروی هوایی روسیه فهمیده ما چگونه هواپیمای یودوی آمریکایی را نشاندیم گفت که شما بسیار پیشرفت کردهاید.
فرمانده قرارگاه پدآفند هوایی خاتم الانبیا یادآور شد: ما با دشمن شوخی نداریم و هر کسی که چشم طمع به جمهوری اسلامی ایران داشته باشد نابود خواهد شد و امروز اقتدار موشکی ما مرهون شهدا امام شهداست.
چگونگی انفجار و متلاشی شدن هواپیمای ایرباس روسی بر فراز صحرای سینای مصر، در یک ویدیو شبیهسازی شده است.
به گزارش گروه فیلم و صوتباشگاه خبرنگاران جوان، صحنه های شبیه سازی انفجار و سقوط هواپیمای روسی را منتشر کرد. در این ویدیو محل قرار گرفتن چمدان حاوی بمب و نحوه انفجار و مراحل متلاشی شدن و سقوط ایرباس 321 روسی بر فراز جزیره سینای مصر به تصویر درآمده است.
مقامات امنیتی روسیه تأیید کرده اند که سقوط هواپیمای روسی بر اثر اقدام تروریستی بوده است.
در آستانه سفر رئیس جمهور روسیه به ایران، گمانهزنیها درمورد چمدان اتمی وی قوت گرفته است.
به گزارش گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوان؛ "ولادیمیر پوتین،" رئیس جمهور روسیه، دوشنبه هفته جاری به تهران سفر میکند و علاوه بر "دکتر حسن روحانی،" رئیسجمهور کشورمان با آیتالله خامنهای، رهبر معظم انقلاب، نیز دیدار و گفتگو خواهد کرد؛ اما در این میان بسیاری از تحلیلگران منتظرند ببینند آیا پوتین در این سفر چمدان معروف اتمی خود را همراه خواهد داشت یا خیر.
چمدان اتمی چیست؟
چمدان اتمی وسیلهای است که در آن دادههای رمزی و سری لازم جهت صدور فرمان حمله، با بکار گیری تسلیحات هستهای کشورهای آمریکا، فرانسه و روسیه، بوسیله رئیس جمهور آنها نگهداری میشود.
در روسیه سه چمدان اتمی وجود دارد. چمدانها "چگت" نام دارند. اولی در دست رئیس جمهور، دومی در دست رئیس ستاد مشترک سه قوا و سومی در اختیار وزیر دفاع است. این سری چمدان بخشی از سامانه ارتباطات و فرماندهی کل ارتش روسیه، کازبک، است. این نام از نام سیگار برگ مورد علاقه "استالین" گرفته شد. طبق قوانین کرملین، روسها باید سه نفره و پشت سر هم فرمان حمله را صادر کنند.
رسانههای غربی گزارش دادند این تانک جزو سلاح های پیشرفته ای قرار میگیرد که ایران مایل است پس از لغو تحریم ها از روسیه خریداری کند.
به گزارش خبرنگار دفاعی امنیتیگروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان؛ رسانههای غربی گزارش دادند این تانک جزو سلاح های پیشرفته ای قرار میگیرد که جمهوری اسلامی ایران مایل است پس از لغو تحریم ها از روسیه خریداری کند.
تی-۹۰ جدیدترین تانک ارتش روسیه است که تولید آن از سال ۱۹۹۵ آغاز شد. این تانک با پیشرفت تانک تی-۷۲ ساخته شده و ابتدا تی-۷۲بییو نام داشت اما به دلیل شکست سنگین تی-۷۲های عراقی در جنگ خلیج فارس که اعتبار این تانک را به شدت مخدوش کرده بود نام آن به تی-۹۰ تغییر یافت.
فرماندار شوش گفت: ساعاتی پیش یک فروند پهپاد بدون سرنشین در محدوده شهرستان شوش سقوط کرد.
به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، نجاتی گفت: ساعاتی پیش یک فروند هواپیمای شناسایی رزمی بدون سرنشین خارجی در حاشیه شهر شوش واقع در استان خوزستان سقوط کرد.
مشاور فرمانده نهاجا گفت:اسکورت جنگنده روسی توسط نهاجا به منظور شناسایی و رصد منطقه صورت گرفته و موضوع خاصی نیست.
امیر سرتیپ حسین چیت فروش مشاور فرمانده نهاجا در گفتگو با خبرنگار دفاعی امنیتیگروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره فیلم منتشر شده از اسکورت جنگنده روسی توسط تامکتهای نهاجا اظهار داشت: امکان اسکورت توپولوف روسی توسط تامکتهای نهاجا وجود دارد
وی بابیان اینکه اصل فیلم را مشاهده نکرده است، خاطرنشان کرد: البته از این احتمالات زیاد است و اسکورت جنگنده روسی به منظور شناسایی و رصد منطقه صورت گرفته و موضوع خاصی نیست.
گفتنی است اخیرا مخالفین سوری فیلمی از اسکورت یک توپولوف روسی توسط تامکتهای نهاجا منتشر کردند.
فیلمی از لحظه اسکورت بمب افکن های روسیه بوسیله یک جنگنده ایرانی در رسانه ها منتشر شد.
به گزارش گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوانبه نقل از وبسایت "واشینگتن فری بیکن،" وزارت دفاع روسیه روز گذشته فیلم های متعددی از عملیات هوایی و دریایی مسکو علیه مواضع گروه تروریستی داعش در سوریه منتشر کرد. در یکی از این فیلم ها، جنگنده "اف-14" ایران، بمب افکن های "توپولف-95" روسیه را به سمت سوریه اسکورت می کند. این بمب افکن ها و جنگنده ها برای نابودی عناصر داعش به سمت سوریه در حرکت هستند.
"بوریس زیبرمن،" کارشناس مسائل روسیه و خاورمیانه در "سازمان دفاع از دموکراسی" گفت: این فیلم نشاندهنده آن است که احتمالا روسیه برخی از موشک های کروز خود را از حریم هوایی ایران به سمت سوریه پرتاب می کند.
وی در ادامه افزود: به احتمال زیاد، بخشی از این فیلم در حریم هوایی ایران گرفته شده است. این نشاندهنده همکاری های نظامی مستمر ایران و روسیه است. روسیه با انتشار این فیلم ها قصد دارد قدرت نظامی خود را به نمایش بگذارد. مسکو پیشتر نیز فیلم هایی از حملات هوایی خود به مواضع گروه تروریستی داعش در سوریه منتشر کرده بود.
حضور رئیس جمهور روسیه پس از 8سال در ایران از این جهت حائز اهمیت است که مسکو در زمان سکانداری پوتین به جمع هفت قدرت برتر اقتصادی ملحق شد.
به گزارش خبرنگار دولت گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، یکی از ویژگیهای بارز رابطه بازیگران در صحنه سیاست بینالملل، نسبی بودن روابط است این ویژگی ماهوی، پایه تنظیم اهداف و منافع هر کشور در تعیین رابطه دوستانه، خصمانه و یا بیطرفانه با سایر کشورها به شمار میرود.
در این راستا روابط ایران و روسیه به عنوان دو کشور در صحنه سیاست بینالملل نیز از این قاعده ماهوی مستنثنی نبوده به گونهای که روابط دو کشور در طی چند سده اخیر را نیز باید در همین قاعده جستجو کرد که در مقاطع مختلف تاریخی، موجب نزدیکی و یا دوری دو طرف از یکدیگر شده است.
کمتر از 1 ماه پیش بود که "بیژن زنگنه" وزیر نفت کشورمان از سفر سران کشورهای بزرگ تولید و صادرکننده بزرگ گاز جهان به تهران خبر داد و گفت: "سومین اجلاس سران کشورهای صادرکننده گاز آذر ماه در تهران برگزار میشود".
زنگنه با مهم ارزیابی کردن حضور وزیران مجمع کشورهای صادرکننده گاز پس از دو سال در تهران، تاکید کرد: این نشست در بالاترین سطح و با حضور رؤسای جمهوری کشورهای عضو این مجمع در تهران برگزار میشود، بنابراین با برگزاری سومین اجلاس سران مجمع کشورهای صادرکننده گاز جهان روسای کشورهایی همچون "ولادیمیر پوتین" رئیس جمهور روسیه، نیکلاس مادورو رئیس جمهور ونزولا، شیخ خلیفه بن زاید رئیس امارات متحده عربی، فواد معصوم رئیس جمهور عراق، عبدالعزيز بوتفليقه رئیس جمهور الجزاير، شیخ تمیم بن حمد آل ثانی امیر قطر، سلطان قابوس پادشاه عمان و سران و مقامات بلند پایه سایر کشورهای گازخیز جهان مسافر تهران خواهند شد.
نیویورک تایمز در گزارشی به ضعف دیپلماتیک عربستان در تقابل با ایران پرداخت.
به گزارش گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوان؛ نیویورک تایمز در گزارشی به قلم "کارول جیاکومو" به تحلیل قدرت دیپلماتیک ایران و عربستان در منطقه خاورمیانه و حتی فراتر از آن، در مسائل بین الملل پرداخت. در این گزارش تاکید شده است عربستان به حدی خود را بر روی عداوت و مخالفت با ایران متمرکز کرده که از موضوعات بسیار دیگری غافل مانده است.
نیویورک تایمز مینویسد: عربستان و مقامات خاندان پادشاهی این کشور هرگز دشمنی خود را با ایران پنهان نکردند. ریاض تقریبا در تمام موارد منطقهای و بین المللی نظری متفاوت با تهران دارد. درحالیکه نقش ایران در حل بحران سوریه پررنگتر از هر زمان دیگری شده، عربستان بنای ناسازگاری را با کشورهای حاضر در مذاکرات صلح سوریه گذاشته است. مقامات آل سعود پس از تعلل کشورهای غربی برای سرنگونی دولت "بشار اسد،" رئیس جمهور سوریه، "باراک اوباما،" رئیس جمهور آمریکا، را به باد انتقاد گرفتند. ریاض اجتناب آمریکا از برکناری دولت اسد را بزرگترین و بدترین اشتباه استراتژیک و دیپلماتیک اوباما خواند. در این شرایط ایران که در اغلب مسائل خاورمیانه حضوری پررنگ دارد، به شیوهای منطقی وارد عمل شد و نشان داد میتواند یک شریک دیپلماتیک خوب برای پایان دادن به بحران 5 ساله سوریه باشد.
این نشریه آمریکایی در ادامه نوشت: ریاض جهتگیری تک بعدی درباره مسائل خاورمیانه در پیش گرفته است و هر اقدامی که انجام میدهد به نوعی با ایران در ارتباط است. این تمرکز افراطگونه بر ایران موجب شده است مقامات ریاض حضوری مثبت و فعال را در دیگر موضوعات روز جهان از دست بدهند. عربستان مشکلات متعددی در خانه دارد. حملات تروریستی زیادی در استانهای شرقی این کشور روی میدهد که همگی به حملات تروریستی گروههای افراطی علیه اقلیت شیعه عربستان مربوط میشود. بیتوجهی به این گونه حملات بر تعداد قربانیان در میان شیعیان عربستان افزوده و علاوه بر افزایش نارضایتیهای داخلی، امنیت عربستان را هم با چالش جدی مواجه کرده است.
صفحه طرفداران سردار سلیمانی عکسی از دیدار وی با یکی از فرماندهان ارتش پاکستان را منتشر کرد.
به گزارش خبرنگار اخبار داغگروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان؛ قاسم سلیمانی فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی است، او در طول جنگ هشت ساله ایران و عراق فرمانده لشکر ۴۱ ثارالله کرمان بود. صفحه طرفداران سردار سلیمانی عکسی از دیدار وی با یکی از فرماندهان ارتش پاکستان را منتشر کرد.
در توضیح این عکس نوشته شده است: "دیدار با یکی از فرماندهان ارتش پاکستان در طول هشت سال دفاع مقدس."
جمهوری اسلامی ایران "المانهای" بیشماری از یک قدرت بزرگ را در اختیار دارد.
به گزارش خبرنگار دفاعی امنیتیگروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان؛ جمهوری اسلامی ایران در منطقه غرب آسیا به عنوان یک قدرت منطقهای مطرح شده و لزوم بررسی توانمندیهای کشورمان ضروری به نظر میرسد.
از دوران دفاع مقدس تاکنون ایران اسلامی هر روز پارامترهای قدرت خود را افزایش داده و کشورهای قدرتمند جهان همچون ایالات متحده آمریکا، فرانسه ، چین، فدراسیون روسیه، آلمان و انگلیس تلاش میکنند تا با کشورمان تعامل داشته باشند.
**بازخوانی اظهارات "سردار سلامی"
سردار سرتیپ "حسین سلامی" جانشین فرمانده کل سپاه درباره قدرت منطقهای جمهوری اسلامی ایران مطالبی را مطرح کرد. وی اظهار داشت: جمهوری اسلامی ایران همه لوازم و شرایط قدرتمند بودن را دارا است. وی ادامه داد: ایران همان کشوری بود که قبل از انقلاب در دکترین دو ستونه نیکسون جا میگرفت اما امروز همه لوازم و شرایط قدرت را داراست و در حد ائتلافهای جهانی عمل میکند.
جانشین فرمانده کل سپاه با اشاره به اینکه یکی از شاخصهای بزرگ بودن داشتن دشمن بزرگ است و ما همه ظرفیتهای قدرت را داریم با اشاره به اهمیت جلوگیری از نفوذ دشمن یادآور شد: نفوذ در مناطقی رخ میدهد که روزنههایی برای ظهور این پدیده همچون سستی وجود داشته باشد.
دو عکس از سردار سلیمانی در اینترنت منتشر شده است که او را کنار یکی از مخالفان داعش و عضو فهرست سیاه آمریکا نشان میدهد.
به گزارش گروه بینالملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از وب سایت "تریت ماتریکس"؛ پس از تکذیب خبر شهادت سردار "قاسم سلیمانی،" فرمانده نیروهای قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، در حلب، دو عکس از وی در شبکههای اجتماعی منتشر شده است که سردار ایرانی را کنار "اکرم الکعبی،" فرمانده حرکه النجباء، یکی از مهمترین گروههای نظامی که در عراق علیه نیروهای آمریکایی میجنگد، نشان میدهد.
واشینگتن پست نوشت موافقان و مخالفان توافق هستهای ایران بیصبرانه در انتظار انتشار گزارش جدید آژانس بینالمللی انرژی اتمی هستند.
به گزارش گروه بین الملل باشگاه خیرنگاران جوان؛ واشینگتن پست در گزارشی به قلم "والتر پینکاس" مدعی شد: آژانس بین المللی انرژی اتمی 15 دسامبر (24 آذر) نتیجه تحقیقات خود درمورد چگونگی محدودسازی فعالیتهای هستهای ایران و پایبندی این کشور به مفاد توافق هستهای وین را ارائه میدهد. موافقان و مخالفات این توافقنامه در هر دو کشور ایران و آمریکا گوش به زنگ هستند تا از گزارش منتشر شده به عنوان سندی در جهت اثبات دلایل موافقت و یا مخالفت خود استفاده کنند. در حقیقت این گزارش خوراک هر دو گروه را تامین خواهد کرد.
واشینگتن پست در این باره نوشت: مخالفات توافق هستهای در آمریکا بحثهای جدیدی را بر سر توان آژانس در راستیآزمایی فعالیتهای هستهای ایران آغاز میکنند. اگر گزارش جدید آژانس نشان دهد ایران از قوانین تخطی کرده، نامزدهای جمهوریخواه انتخابات ریاست جمهوری آمریکا دلیلی مستند برای لغو توافق وین به دست میآورند و همانطور که از قبل وعده دادند، توافقنامه را پاره میکنند. اگر گزارش آژانس حرکت ایران در مسیر قانونی فعالیتهای صلحآمیز هستهای را نشان دهد، آنوقت ناتوانی آژانس در راستیآزمایی فعالیتهای ایران را بهانه قرار خواهند داد.
15 سال پیش در چنین روزی مردی از صحنۀ روزگار حذف شد که 60 میلیارد دلار "درآمد سالانه" را نادیده گرفته بود تا پیرو مکتب اهل بیت (علیهم السلام) شود.
به گزارش گروه بینالملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از پایگاه خبری شبکه العالم، ادواردو آنیلی در 9 ژوئن 1954 در نیویورک متولد شد. وی پس از اتمام تحصیلاتش در کالج آتلانتیک، برای ادامه تحصیلاتش در زمینه ادبیات مدرن و فلسفه شرق به دانشگاه پرینستون رفت. پس از اتمام تحصیلات دانشگاهی، برای مطالعه عرفان و مذاهب شرقی به کشورهای هند و سپس به ایران سفر کرد و در جریان سفرش به کشورمان به تشیع گروید.
سناتور جیوانی آنیلی، پدر "ادواردو" یکی از پولدارترین و بانفوذترین افراد ایتالیا و مالک کارخانهجات اتومبیلسازی فیات، فراری، لامبورگینی، لانچیا، آلفارمو و آیوکو، به همراه چندین کارخانه تولید قطعات صنعتی، چند بانک خصوصی، شرکتهای طراحی مد و لباس، روزنامههای پرتیراژ "لاستامپا" و "کوریره دلاسرا"، باشگاه اتومبیلرانی فراری و باشگاه فوتبال یوونتوس بود.
علاوه بر اینها، چندین شرکت ساختمانسازی، راهسازی، تولید لوازم پزشکی و هلیکوپترسازی هم وجود دارد که خانواده آنیلی جزء سهامداران اصلی آنها میباشند. میزان ثروت و نفوذ خانواده آنیلی به حدی است که رسانههای ایتالیا از آنها به عنوان خاندان پادشاهی ایتالیا نام میبرند. کارشناسان اقتصادی درآمد سالانه خانواده آنیلی را بالغ بر ۶۰ میلیارد دلار تخمین می زنند که حدود ۳ برابر درآمد نفتی جمهوری اسلامی ایران است.
در یک هفته اخیر لفاظی وزیر دفاع آمریکا واکنش "ژنرالهای ایرانی" را در پی داشته است.
به گزارش خبرنگار دفاعی امنیتیگروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان؛ "اشتون کارتر" وزیر دفاع آمریکا اخیرا اظهاراتی ضد ایرانی مبنی بر اقدام نظامی ضد کشورمان را مطرح کرده که با واکنش "ژنرالهای ایرانی" مواجه شده است.
یکی از طلایه داران و ژنرالهای پاسخگو به تهدیدات و لفاظیهای آمریکاییها سردار سرتیپ "حسین دهقان" وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران است که تاکنون پاسخگوی لفاظی دو مقام نظامی ارشد آمریکا (ژنرال "مارتین دمپسی" فرمانده سابق ستاد مشترک ارتش آمریکا و "اشتون کارتر" وزیر دفاع ایالات متحده) بوده است.
سردار سرتیپ "حسین دهقان" وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح سال گذشته در حاشیه مراسم بزرگداشت "شهدای قنیطره" در پاسخ به سوال خبرنگار دفاعی امنیتیگروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان؛ درباره تهدیدات ژنرال "مارتین دمپسی" وزیر دفاع وقت ایالات متحده درباره اقدام نظامی ضد ایران اظهار داشت: آمریکا اگر جرات و شهامت دارد حمله کند.
**سردار دهقان: ملت ایران مرعوب تهدیدات توخالی آمریکا نخواهد شد/"اشتون کارتر" از این به بعد عاقلانهتر و محتاطتر حرف بزند
البته پاسخ وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح تنها به ژنرال "مارتین دمپسی" ختم نشد؛ بلکه اظهارات "اشتون کارتر" هم واکنش "سردار دهقان" را در پی داشت. سردار سرتیپ "حسین دهقان" وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح در جمع مدیران و کارکنان وزارت دفاع طی سخنانی با اشاره به راهبرد آمریکا و رژیم صهیونیستی برای تداوم ناامنی، جنگ و خون ریزی در منطقه گفت : روزگاری آمریکا و ماشین جنگی آن، دارای اهمیت و تاثیری بود؛ لکن امروز حتی بچههای کوچه و خیابان هم تهدیدات و چنگ و دندان نشان دادن مسئولین نظامی آمریکا را به سخره میگیرند و آن را به مبارزه میطلبند.
رئیس سابق سازمان اطلاعات (حفاظت اطلاعات) اسرائیل گفت: داعش تا مدتها تهدیدی استراتژیک برای اسرائیل محسوب نمیشود.
به گزارش خبرنگار دفاعی امنیتیگروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان؛ سرلشکر ستاد "آموس یادلین" رئیس سابق سازمان اطلاعات (حفاظت اطلاعات) رژیم صهیونیستی اظهار داشت: داعش تا مدتها تهدیدی استراتژیک برای اسرائیل محسوب نمیشود.
شایان ذکر است مسئولین صهیونیست از هیچ کمکی به تروریستهای تکفیری در جنوب سوریه دریغ نمیکنند. سایت گلوبال ریسرچ ( Global Research ) نوشت: بر اساس مشاهدات شورای امنیت سازمان ملل (United National Security Council) در 18 ماه گذشته نیروهای دفاعی اسرائیل (Israel Defence Force) یا (IDF) ارتباط منظمی با شورشیان سوریه از جمله نظامیان دولت اسلامی (تروریستهای داعش) داشتهاند. روزنامه هاآرتص (Haaretz ) گزارش داد: روابط نزدیک بین شورشیان مسلح سوریه و ارتش اسرائیل بر اساس مستندات سازمان ملل وجود دارد.
سایت آی 24 نیوز ( i24news ) درباره کمکهای رژیم صهیونیستی به تروریستهای تکفیری نوشت: بر اساس گزارشهای شورای امنیت سازمان ملل از مارچ 2013، اسرائیل مجروحان (شورشی) را به داخل اسرائیل (سرزمینهای اشغالی) جهت مداوا در بیمارستان شهرستانهای (شهرکهای) "صفد" و "نهاریا" منتقل کرده است.
اخیرا فدراسیون روسیه از بمبهایی در سوریه استفاده کرده که در این گزارش به آن میپردازیم.
به گزارش خبرنگار دفاعی امنیتیگروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان؛ نیروی هوایی ارتش فدراسیون روسیه از مهرماه سال جاری با درخواست "بشار اسد" رئیس جمهور سوریه وارد نبرد علیه تروریسم در این کشور گردید و دهها فروند جنگنده ارتش این کشور شرق اروپایی وارد نبرد با تروریستها شده است.
** عقب نشینی تدریجی تروریستها در سوریه
ارتش روسیه بمباران نقاط مختلفی از سوریه را که تروریستها در آن حضور دارند همچون "حلب"، "حما" ، "ادلب"، "لاذقیه" ، "دیرالزور" و ... را انجام داده و این بمبارانها تاکنون تلفات سنگینی را بر تروریستها وارد آورده است و این پروسه به گفته مقامات روسی حداقل 4 ماه ادامه خواهد داشت.
یکی از تسلیحاتی که نیروی هوایی ارتش روسیه در جنگ با تروریستهای تکفیری استفاده میکند "بمبهای سنگرشکن" (بمب سنگرشکن نوعی بمب است که برای تخریب اهداف مقاوم شده زیرزمینی همچون پناهگاهها و سنگرهای زیرزمینی و همچنین تاسیسات بتونی مدفون شده در عمق سطح زمین استفاده میشود؛ بمب های سنگر شکن که پیشینه ساخت آن به دوران جنگ دوم جهانی بر میگردد به علت نفوذ به زیر سطح و انفجار در اعماق زمین، تاثیری بر مناطق اطراف محل اصابت ندارد) است.
واشینگتن پست با ادعای اینکه ایران مفاد توافق هستهای را نقض کرده است، از دولت آمریکا خواست به تعهدات خود در قبال برجام عمل نکند.
به گزارش گروه بینالملل باشگاه خبرنگاران جوان؛ روزنامه آمریکایی واشینگتن پست با انتشار گزارشی در پایگاه اینترنتی خود، مدعی شد: دولت اوباما در ابتدا، حصول برنامه جامع اقدام مشترک میان ایران و گروه 1+5، را توافقی خوب توصیف کرد که تأثیرات مثبتی بر رفتار منطقهای ایران خواهد داشت. این درحالی است که کاخ سفید پس از مدت کوتاهی، با عقبنشینی از موضع ابتدایی خود، اعلام کرد این توافق بهترین راهحل نیست، اما در مقایسه با جنگ، گزینه مناسبتری است. اکنون استدلال دولت این است که «رفتار ایران هر روز خصمانهتر میشود و این کشور همچنان به جنگافروزیهای خود ادامه میدهد، اما ما دستکم توانستهایم برنامه هستهای تهران را متوقف کنیم.»
این روزنامه در ادامه نوشت: رسانه دولتی ایران سهشنبه از توقف جمعآوری سانتریفیوژها در دو مرکز غنیسازی بدلیل تذکر گروهی از نمایندگان مجلس به «حسن روحانی،» رئیسجمهور این کشور، خبر داد. این در حالی است که ایران هفته گذشته اعلام کرده بود طبق مفاد توافق، جمعآوری سانتریفیوژهای غیرفعال را در مراکز «نطنز» و «فردو» آغاز کرده است. واشینگتن پست سپس با طرح ادعاهایی بیاساس، ایران را متهم به نقض مفاد برجام کرد و از دولت آمریکا بدلیل سکوت درخصوص این موضوع، مورد حمله قرار داد: «کابینه اوباما برای حصول توافق و حفظ آن به هر قیمتی، نهایت تلاش خود را خواهد کرد و در این راه، حتی اقدامات تهران را نیز توجیه میکند.»
سلام دوستان وسروران عزیز
به وبلاگ خودتان خوش آمدید امیدوارم لحظات شادی داشته باشید لطفا پس از خواندن و مشاهده هر مطلب نظرات خود را مرقوم فرمایید. متشکرم